Ezeket próbáltad már? Néhány friss applikáció

 

Windows Firewall Control 3.9.1.2 Ezzel a remek alkalmazással a Windows beépített tűzfala tehető használhatóbbá, további különleges funkciókhoz nyerhetünk közvetlen hozzáférést…


TubeDigger 4.4.6  Weboldalakon található videók letöltésére használható remek videó Downloader,  próbaverziós.


Panda Cloud Antivirus 2.1.1 Segítségével eltávolíthatod a vírusokat a számítógépedről, egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik.


BurnAware Free 6.0 Általános írási feladatok végrehajtására használható CD/DVD író alkalmazás amellyel akár ISO formátumok is kezelhetőek.


uGet 2.0.6 Néhány egyszerű lépésben tudsz videókat letölteni a közösségi videómegosztókról.


Defraggler 2.14.706 A merevlemez töredezettség mentesítésére használható szoftver, támogatja a legfontosabb fájlrendszereket.


Game Downloader 3.6 Játékok letöltését tudjuk közvetlenül a felületéről kezdeményezni.


Columbus Web Browser 1.2.6 Témákat támogató egyszerű kezelőfelülettel rendelkező ingyenes böngésző.


DSS DJ 5.6  Újabb DJ program, csak profiknak! Garantált a szórakozás…


DJ Mix Pro 3.0.67 Nem csak alapvető DJ feladatokra, hanem akár jól megtervezett lejátszólisták létrehozására is felhasználhatjuk.


Battery Widget Reborn – Android alkalmazások A program segítségével nyomon tudod kísérni akkud töltöttségi szintjét.


7×7 -Android játékok Kirakós játék, amelyben az azonos színű elemeket kell egymás mellé rendezned, szórakoztató, izgalmas játék mobilra.


Wise Data Recovery 3.35 Véletlenül törölt adatok visszaállítására használhatjuk fel, egyszerűen kezelhető.


Download Accelerator Plus 10.0.5.1 Gyorsabb és testre szabhatóbb letöltések kivitelezését tudjuk végrehajtani a segítségével, korszerű technológiájának köszönhetően sokkal gyorsabb mint a vetélytársak.


Recuva Portable 1.46.919 A telepítést nem igénylő alkalmazás nagy szolgálatot tud tenni abban az esetben ha egy olyan állományt szeretnénk visszahozni amit már előzőleg töröltünk.


Recuva 1.46.919 Véletlenül törölt adatok visszaállítására van lehetőség a segítségével.


UltraDefrag Portable 6.0.2 A rendszer gyorsítását hajthatjuk azáltal végre hogy töredezettség mentesítjük a merevlemezünket.


CodedColor 6.2.3.3 Multifunkciós kép segéd, ami szerkesztésre, megosztásra, képlopásra is alkalmas.


FineView 0.69 Általános képnézegető alkalmazás, ami hatalmas formátum támogatással rendelkezik, Magyar nyelven is használható.


 Oldalak:

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Advanced Registry Optimizer 1.3.5Advanced Registry Optimizer 1.3.5   Tartsa karban a rendszerleírókat és törekedjen a stabilabb rendszer biztosítására az Advanced Registry Optimizer 1.3.5 segítségével. A rendszerleírók a számítógép legfontosabb […]
  • Notepad Plugin letöltésNotepad Plugin letöltés   Notepad szövegszerkesztőhöz készült kiegészítő csomag amivel további funkcióval láthatjuk el szoftverünket, nem más mint a Notepad Plugin.   Az alábbi program forráskódok […]
  • Friss alkalmazások PC-dreFriss alkalmazások PC-dre  Ezekre az alkalmazásokra mindenképp szükséged lehet, érdemes kipróbálni őket.   Adobe Photoshop Album Starter Edition 3.2 Képnézegető alkalmazás megosztási lehetőségekkel, […]
  • AutoScreenShot 1.0.5AutoScreenShot 1.0.5 Az AutoScreenShot nevű alkalmazással automatikusan készíthetünk pillanatfelvételeket az asztali tevékenységeinkről, a képlopó adott intervallum szerint lép működésbe.     Ha a […]
  • Szoftver ajánló, Friss programokSzoftver ajánló, Friss programok  Multimédiás programok, Androidos kiegészítők, ezek mindenképp hasznosak. Akkumulátor Dr. mód – Android alkalmazások Mobilunk készenléti ideje ki is tolható ha leállítjuk a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code