DSS DJ 5.6

DSS DJ

 

Profi audio keverő eszköz amely támogatja a lejátszólisták létrehozását is, nem más mint a DSS DJ.

 

Itt egy újabb DJ szoftver amellyel lemezlovas posztokra törhetünk komoly háttértudás megléte nélkül is.

Az alkalmazás nyújtja számunkra a legalapvetőbb funkciókat ami a kategóriáját érinti. Kezeli az egyik legnépszerűbb kodek típust, vagyis az MP3 -at.

 DSS DJ

DSS DJ előnyök, funkciók:

Felhasználófelületét áttekintve első ránézésre rengeteg funkciót fedezhetünk fel ami a kezdőket könnyen zavarba ejtheti, természetesen egy ki ismerkedéssel könnyen kitanulható a használata.

Mint a nagyobb DJ programok, a DSS DJ is támogatja a lejátszó listák készítését ami a mi előre megadott elvárásainknak megfelelően játssza le a kedvenc zeneszámokat.

 

Használhatunk effektusokat, szinkronizálhatunk több zeneszámot egymáshoz viszonyítva, módosítható a lejátszás sebessége is.

 

Hátrányok:

Szerencsére túl sok hátrányt nem fedezhetünk fel benne, de azért mindenképp volna néhány dolog amin érdemes lett volna változtatni, többek között érdemes volna egyszerűsíteni a használatát, kezdőket hamar zavarba ejthet a felületén való navigáció. A másik fontosabb hátrány hogy fizetős szoftver, próbaverziósan csak 30 percig használhatjuk.

DSS DJ letöltés:

 

(Letöltési segéd: A linkelt oldalon a bal modulsávból a Direct Download link opciót válasszuk, ha nem ezt tesszük egy letöltés kliens segéd fog minket végig navigálni amely toolbarokat ad böngészőnkhöz a folyamat alatt!) 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Angol Szótár- Android alkalmazásAngol Szótár- Android alkalmazás   Android rendszerekre optimalizált Angol szótár program amely offline üzemmódban használható.   A mindennapok során egyre gyakrabban kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy idegen nyelvű […]
  • CDrtfe 1.3.9CDrtfe 1.3.9     Elsősorban adatlemezek készítésére használható íróprogram a CDrtfe 1.3.9 változat. Ha kevés idővel rendelkezünk és pár kattintással már szeretnénk is letudni a konfiguráció […]
  • Közzétették a Wise Care 365 Portable 2.86.230- as változatátKözzétették a Wise Care 365 Portable 2.86.230- as változatát Ha rengeteg alkalmazás van telepítve számítógépedre nem szeretnél újabbat installálni, de szükséged van egy karbantartóra, hogy a Windowst kipucold, akkor használd ezt.
  • BootSkin letöltésBootSkin letöltés       Ezzel a segédalkalmazással minden nehézség nélkül meg tudjuk változtatni a bootolás alatt megjelenő képernyőt. Ha már unalmassá vált a szokványos betöltő képernyő, cseréljük le […]
  • Smart Defrag Portable 3.0.3Smart Defrag Portable 3.0.3 Számítógépünk karbantartására illetve optimalizálására használható program a Smart Defrag Portable változata. Ha már nem ma telepítettük fel operációs rendszerünket bizonyára […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code