DSS DJ 5.6

DSS DJ

 

Profi audio keverő eszköz amely támogatja a lejátszólisták létrehozását is, nem más mint a DSS DJ.

 

Itt egy újabb DJ szoftver amellyel lemezlovas posztokra törhetünk komoly háttértudás megléte nélkül is.

Az alkalmazás nyújtja számunkra a legalapvetőbb funkciókat ami a kategóriáját érinti. Kezeli az egyik legnépszerűbb kodek típust, vagyis az MP3 -at.

 DSS DJ

DSS DJ előnyök, funkciók:

Felhasználófelületét áttekintve első ránézésre rengeteg funkciót fedezhetünk fel ami a kezdőket könnyen zavarba ejtheti, természetesen egy ki ismerkedéssel könnyen kitanulható a használata.

Mint a nagyobb DJ programok, a DSS DJ is támogatja a lejátszó listák készítését ami a mi előre megadott elvárásainknak megfelelően játssza le a kedvenc zeneszámokat.

 

Használhatunk effektusokat, szinkronizálhatunk több zeneszámot egymáshoz viszonyítva, módosítható a lejátszás sebessége is.

 

Hátrányok:

Szerencsére túl sok hátrányt nem fedezhetünk fel benne, de azért mindenképp volna néhány dolog amin érdemes lett volna változtatni, többek között érdemes volna egyszerűsíteni a használatát, kezdőket hamar zavarba ejthet a felületén való navigáció. A másik fontosabb hátrány hogy fizetős szoftver, próbaverziósan csak 30 percig használhatjuk.

DSS DJ letöltés:

 

(Letöltési segéd: A linkelt oldalon a bal modulsávból a Direct Download link opciót válasszuk, ha nem ezt tesszük egy letöltés kliens segéd fog minket végig navigálni amely toolbarokat ad böngészőnkhöz a folyamat alatt!) 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Androidos készülékek testreszabásaAndroidos készülékek testreszabása  Az alábbi mobilos alkalmazásokkal lehetőséged nyílik arra, hogy testre tudd szabni Androidos mobilodat. Akkumulátor Dr. mód Ha kitisztítod a RAM -ot és leállítod a fölösleges […]
  • PrivaZer – Biztonságos rendszertakarítás néhány lépésbenPrivaZer – Biztonságos rendszertakarítás néhány lépésben A Windows által visszahagyott fájlmaradványokat, illetve a böngésző előzményeit tudod törölni a segítségével. Ingyenes alkalmazás.
  • Antiy Ghostbusters  6.5- Vírusirtó letöltésAntiy Ghostbusters 6.5- Vírusirtó letöltés   Trójai, spyware és egyéb vírus eltávolítására használható védelmi szoftver az Antiy Ghostbusters. Valós idejű védelmével folyamatosan figyeli a számítógépeken zajló folyamatokat és […]
  • K-Lite Codec Pack 8.8.0K-Lite Codec Pack 8.8.0     Multimédiás állományainkhoz ideális kiterjesztés amely segítségével minden formátum megnyitható, nem más mint a K-Lite Codec Pack 8.8.0.   Mivel egyre több videó és audio […]
  • Free Disc Burner  3.06Free Disc Burner 3.06       Ingyenes CD és DVD írási lehetőséget kínál számunkra a Free Disc Burner 3.06 változata. Ha CD/DVD íráshoz keresünk egy programot és nem szeretnénk komolyabb összegeket […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code