A privát takarítástól a rendszer információk megjelenítéséig: heti ajánló

 A privát takarítástól a rendszer információk megjelenítéséig: heti ajánló.


PrivaZer 1.14.1 Minden nyomot eltávolíthatunk a gépről amely árulkodó információkat tartalmaz, így biztonságosabban használhatjuk számítógépünket, futtatható portable módon is, kötöttségek nélküli használattal ruház fel minket.


Browser Plus – Android alkalmazások Újabb böngésző mobilra, tekintsd meg kedvenc oldalaidat letisztult formában.


Big Win Basketball – Android játékok Kosaras játék Androidra! Hozd össze legütősebb csapatodat és idén légy te a bajnok!


Dexpot portable 1.6.8 A telepítést nem igénylő hasznos segédalkalmazással egyszerre több virtuális asztali környezetet tudunk létrehozni.


Calibre Portable 0.9.31 Ha telepítést nem igénylő szoftverrel akarjuk E-book gyűjteményünket kezelni, akkor ez az ideális választás.


Calibre 0.9.31 E-bookok kezelésére használható mindenes segédalkalmazás, free változatban.


Sandra Lite 2013 Tudj meg mindent operációs rendszeredről, géped hardveres tulajdonságairól, készíts teszteket, az eredményeket össze is hasonlíthatsz mások adataival.


Távirányító – Android alkalmazások Szeretnéd mobiloddal vezérelni IPTV-s készüléked. most megteheted! Csapj le az alábbi ingyenes alkalmazásra…


Blosics HD FREE – Android játékok Rombold szét a különleges lövedék segítségével az előre megépített létesítményt, igyekezz minél kevesebb lépéssel megoldani a küldetést.


Zoom Player free 8.5.1 Multimédiás állományok lejátszásának ingyenes alternatívája, funkció, illetve kodek támogatása igen széleskörű.


DVDStyler Portable 2.3.5 Éppúgy, mint a telepíthető változat ez is hasonló részletgazdag funkcionalitással bír, annyi változtatással hogy ez hordozható egy USB kulcson.


DVDStyler 2.3.5 Saját ízlés szerint készíthetünk menüt DVD lemezeink számára, így nem csak a film megtekintése lesz élmény, hanem könnyebbé és látványossá a navigáció az adathordozón.


Battery boom – Android alkalmazások Az akkumulátor aktuális töltöttségi állapotáról tájékozódhatunk, több statisztikai módot biztosít.


Vampires Game – Android játékok Sajátos történetet feldolgozó ingyenes játék mobilra…


 Oldalak:

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40

Kapcsolódó alkalmazások

  • WinX DVD Ripper 5.5.10WinX DVD Ripper 5.5.10   A WinX DVD Ripper egy széleskörű felhasználhatósági területtel rendelkező konvertáló illetve DVD másoló, rippelő szoftver.     Egyetlen alkalmazás felületén megkapunk minden olyan […]
  • XAMPP 1.77XAMPP 1.77   Saját webszerver kialakítására használható program az XAMPP 1.77.   Ha ki szeretnénk próbálni, hogy milyen is egy weboldalt szerkeszteni, illetve ha profik lennénk és tesztelési […]
  • Recuva 1.50.1036Recuva 1.50.1036 Állítsd vissza véletlenül törölt adataidat az alábbi ingyenes szoftver segítségével, a Recuva reményt adhat a lehetetlen helyzetben. Ha véletlenül olyan adatot, képet videót, fájlt […]
  • Rainlender 2.9Rainlender 2.9   Szervezőként is remekül használható látványos naptár program a Rainlender 2.9. Ha egy olyan programot keresünk amely segítségével figyelemmel tudjuk kísérni fontosabb eseményeinket, […]
  • Zombie Smasher!- Android játékokZombie Smasher!- Android játékok   Állítsd meg a zombik támadását, légy te a főhős a Zombie Smasher! Nevű játékban. Most neked jutott az a hősies feladat, hogy megvédd a faludat a támadó zombi seregtől. A feladat […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code