Download Accelerator Plus 10.0.5.1

Download Accelerator Plus

Letöltéseink menedzselésére használható profi letöltés kliens, ami akár vírusellenőrzést is végre tud hajtani az adott állományon, nem más mint a Download Accelerator Plus.

 

Nagyobb méretű fájlok letöltése esetén szinte kötelező valamilyen kliens szoftver használata, hiányukban a folyamat megszakadhat és kezdhetünk mindent elölről.

A Download Accelerator Plus számos kényelmi funkcióval rendelkezik, sokkal könnyebbé képes tenni az adott folyamatot.

Telepítése után automatikusan lecseréli a böngészők beépített kliensét képes azt teljes mértékben helyettesíteni.

A program különlegessége hogy a letöltéseket akár 300%-kal gyorsabban képes kezelni mint az alapértelmezett konfiguráció esetén.

Ha már a megszakadt folyamatoknál tartunk, akkor itt érdemes elsőként megemlíteni, hogy ha valamilyen külső tényező hatására szakad a folyamat a szoftver képes új szerver felkutatására és onnan folytatja a letöltést.

A program úgynevezett kiegészítőkkel tovább bővíthető funkcionálisan.

Tartalmaz egy beépített vírusellenőrző funkciót, amivel azonnal megtudhatjuk hogy a beszerzendő állomány biztonságos e a számítógépünkre tekintve.

Kezelőfelületét úgynevezett Skin hozzáadásával bármikor meg tudjuk változtatni.

Vannak olyan fájlmegosztó oldalak amelyek hirdetésekkel bombáznak minket, illetve várakoznunk kell a linkre ha nem vagyunk prémium előfizetők, segítségével ez a múlté.

A program automatikusan képes ezt átlépni gyorsabbá téve a folyamatot.

Ingyenes változat. Létezik belőle egy pro verzió ami sokkal több funkciót biztosít. Átlag felhasználási célokra a jelen verzió is megfelel.

Download Accelerator Plus

Download Accelerator Plus letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Sudoku Free- Android játékokSudoku Free- Android játékok   Tedd próbára képességeidet egy ügyességi játékkal, ami mobilon is futtatható, nem más mint a Sudoku Free. Számos formában találkozhattunk már az alábbi játékkal, most Androidot […]
  • USB Safeguard 6.0USB Safeguard 6.0     Titkosítsa USB meghajtóját az alábbi ingyenes szoftver segítségével, nem más mint az USB Safeguard.   Ma már egyre többször merülhet fel bennünk annak az igénye, hogy hordozható […]
  • Repülőgép szimulátor játék letöltésRepülőgép szimulátor játék letöltés       A második világháború idején játszódó játék igazán izgalmas lebilincselő perceket szerez mindenkinek. Teljesen ingyenes az ATTACK ON PEARL HARBOR letöltés közkívánatra.       […]
  • Biztonságos Windows Pucolás egyetlen alkalmazássalBiztonságos Windows Pucolás egyetlen alkalmazással A PrivaZer segítségével biztonságosan tudod törölni a számítógépen található azon visszamaradt előzményeket amik a Windows, illetve programjaid futtatása során összegyűltek.
  • Freeciv 2.3.2Freeciv 2.3.2       Építs városokat és lendítsd fel azt gazdaságilag a Freeciv 2.3.2 nevű játékban.   Az alábbi játék nem kisebb feladat elé állít minket, mint hogy virtuálisan hozzunk létre egy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code