Columbus Web Browser 1.2.6

Kis méretű, meglepően sok funkciót biztosító egyszerű böngészőmotor a Columbus Web Browser.

 

Lapos elrendezést támogató böngésző ami a biztonságunkat is szem előtt tartja.

Az alkalmazás telepítése néhány kattintással kivitelezhető amely során csak a licencet és az install mappát kell hogy megadjuk, ezután azonnal meg is nyitható.

Alapértelmezetten saját keresőt használ de ez természetesen módosítható, éppúgy mint a kezdőoldal. Támogatja a kedvencek használatát és egyetlen leütéssel tudunk egész weboldalakat, szövegeket lefordítani.

 

Az ikonok elrendezése egy kissé eltér a nálunk letölthető böngészőkétől, esetében a meglátogatott oldalak legördülő listája nem csak a címsorból hanem a vissza gomb mellett is el tudjuk elérni.

A Columbus Web Browser segítségével a megtekintett oldal fel is nagyítható így a nehezen kivehető részekre is fény derül.

Letöltésvezérlőt is tartalmaz, ahol csak az URL-t kell hogy megadjuk.

Egyszerű alapvető beállításokat biztosít csak felületét beépített témákkal tudjuk megváltoztatni. Windows 8 támogatással. 

 

Columbus Web Browser letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • CCCP-Combined Community Codec PackCCCP-Combined Community Codec Pack   Minden fölösleges sallangtól mentes codec pack a CCCP-Combined Community Codec Pack. A végtelenségig leegyszerűsített pack le tud játszani minden olyan formátumot amivel a […]
  • Sony Ericsson PC Suite letöltésSony Ericsson PC Suite letöltés         A Sony Ericsson PC Suite 6.011.00 program segítségével kapcsolatot tudunk létesíteni számítógépünk és telefonunk között. Akkor bizonyul hasznosnak ha a készülékünk és a gép […]
  • A Baidu Antivirus a hordozható eszközeinket is ellenőrziA Baidu Antivirus a hordozható eszközeinket is ellenőrzi Elsősorban azon felhasználók számára javasoljuk akik nem szeretnének vagyonokat költeni egy antivírus szoftverre, de fontosnak tartják adataik biztonságát.
  • Picasa 3.9.0 Build 137.114Picasa 3.9.0 Build 137.114  A Picasa a számítógépen tárolt képek kezelésére tökéletesen alkalmas ingyenes és sokrétű program.  A népszerű képszerkesztő szoftver számos szolgáltatással bővült, többek között […]
  • Still Life 2Still Life 2     Itt a népszerű kalandjáték második, ingyenes változata, a Still Life 2. A második részben Victoria visszatér, semmi változást nem veszünk észre rajta, mintha csak az első évadban […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code