Columbus Web Browser 1.2.6

Kis méretű, meglepően sok funkciót biztosító egyszerű böngészőmotor a Columbus Web Browser.

 

Lapos elrendezést támogató böngésző ami a biztonságunkat is szem előtt tartja.

Az alkalmazás telepítése néhány kattintással kivitelezhető amely során csak a licencet és az install mappát kell hogy megadjuk, ezután azonnal meg is nyitható.

Alapértelmezetten saját keresőt használ de ez természetesen módosítható, éppúgy mint a kezdőoldal. Támogatja a kedvencek használatát és egyetlen leütéssel tudunk egész weboldalakat, szövegeket lefordítani.

 

Az ikonok elrendezése egy kissé eltér a nálunk letölthető böngészőkétől, esetében a meglátogatott oldalak legördülő listája nem csak a címsorból hanem a vissza gomb mellett is el tudjuk elérni.

A Columbus Web Browser segítségével a megtekintett oldal fel is nagyítható így a nehezen kivehető részekre is fény derül.

Letöltésvezérlőt is tartalmaz, ahol csak az URL-t kell hogy megadjuk.

Egyszerű alapvető beállításokat biztosít csak felületét beépített témákkal tudjuk megváltoztatni. Windows 8 támogatással. 

 

Columbus Web Browser letöltés:

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Samurai Rush- Android játékokSamurai Rush- Android játékok Harcolj a gonosz szamurájokkal az alábbi ingyenes Android játékban, nem más mint a Samurai Rush.   A faludat rossz szándékú szamurájok lepik el és megpróbálják megakadályozni hogy […]
  • Plague Inc.Plague Inc. – Android játékok Stratégiai megközelítésből teszi próbára ügyességedet a játék, miközben a minőségi megjelenítésről sem feledkezik meg, az Androidra optimalizált Plague Inc.     Újabb stratégiai […]
  • Frissült az AIMP Portable változata isFrissült az AIMP Portable változata is Zenei állományok megnyitására használható hordozható program ami a lejátszólistákon felül webes tartalmakat is meg tud nyitni.
  • Outpost Firewall Pro 8.1.1 [Profi tűzfal]Outpost Firewall Pro 8.1.1 [Profi tűzfal] Professzionális tűzfal szolgáltatás, ami teljes mértékben a mi biztonságunkat tartja szem előtt, igen részletes beállítási lehetőség és tanuló mód jellemzi.   A Windows tulajdonosok […]
  • Audio CD Maker 6.0.2Audio CD Maker 6.0.2       MP3 fájlok azonnali lemezre írását támogató iróprogram az Audio CD Maker 6.0.2. Ha napi rendszerességgel foglalkozunk MP3 fájlokkal és előfordul az is hogy ki kell hogy írjuk […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code