Az ISO kezelőtől a hordozható médialejátszóig: a hét letöltései összesítve

 Az ISO kezelőtől a hordozható médialejátszóig: a hét letöltései összesítve.


Kingsoft Antivirus 2012 SP5.6 Védd meg a számítógépedet egy olyan vírusirtóval, ami amellett hogy ingyenes, még valós idejű védelmet is biztosít egyben.


KeepSafe – Android alkalmazások Avagy rejtsd el bizalmas fotóidat, videóidat az avatatlan szemek elől!


Epic Defense – the Elements – Android játékok Az Orkok világába kalauzol el az alábbi ingyenes mobilra optimalizált játék.


IsoBuster 3.2 ISO-k megnyitására, adatmentésre használható segédszoftver.


VLC Media Player Portable 2.0.8 A telepítést nem igénylő szoftver  segítségével akár 3D videókat is nézhetünk, ha rendelkezünk megfelelő megjelenítővel.


VLC Media Player 2.0.8 Szinte minden létező formátum lejátszását támogatja ingyenes, egyszerű felületű médialejátszó.


Sandboxie 4.02 Virtuális környezetben futtathatjuk azokat az alkalmazásokat amelyekről elsőre nem tudjuk eldönteni hogy biztonságosak e.


RssDemon News & Podcast Reader – Android alkalmazások RSS hírcsatornákat követhetünk nyomon mobilunk segítségével.


 Brainsss – Android játékok Stratégiai alapokra épülő zombis játék mobilra.


Auslogics Registry Cleaner 2.5.0 Mivel a rendszerleírónak igen fontos szerep jut a számítógép helyes működését illetően, rendkívül fontos hogy tiszta, naprakész állapotban tartsuk. Ha nem figyelünk oda rá akár az operációs rendszer instabil működése is bekövetkezhet. Segítségével tisztíthatjuk azt…


Auslogics Disk Defrag 3.6.0 Töredezettségmentesítésre használható népszerű szoftver ingyenes kiadása.


SlimCleaner 4.0.29347 Komplett rendszer karbantartó, merevlemez tisztítóval, töredezettségmentesítővel, registry segéddel és startup elem tools- al.


System Information Viewer 4.37  A számítógépünkkel kapcsolatban legfontosabb információkhoz tudunk hozzáférni, részletes tájékoztatást biztosít hardver illetve szoftveres megközelítésből.


Vuze 4.9.0.0 Torrent letöltő kliens alkalmazás multimédiás tartalmak kezelésére.


aScreenshot Örökítsd meg a mobilod kijelzőjén zajló fontosabb eseményeket úgymond képlopások formájában az alkalmazás segítségével.


Hero Run – Android játékok Szabadulj ki a börtönből, miközben a kalandokat keresed ebben az ingyenesen futtatható mobilra optimalizált játékban.


A.I.type Billentyűzet Free – Android alkalmazások Korszerűbb szövegbeviteli módot biztosító program mobilra.


 Auslogics BoostSpeed 5.5.0.0 Néhány kattintással tudjuk a Windows teljesítményét optimalizálni, nem igényel komoly számítógépes ismereteket.


 Oldalak:

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ubuntu 11.04Ubuntu 11.04     Operációs rendszerek ingyenes alternatívája, amely nagy tudást hordoz magában, nem más mint az Ubuntu 11.04. Ha nem szeretnénk komoly vagyonokat fizetni egy operációs […]
  • SolSuite 2011SolSuite 2011       A SolSuite 2011 egy komplett kártyajáték csomag amely igazi lebilincselő perceket szerezhet számunkra. Ez az ingyenes változat az alábbi kártyajátékokat tartalmazza: Flower […]
  • TrillianTrillian 5.1   Azonnali üzenetküldéssel kecsegteti felhasználóit a legújabb, vagyis a Trillian 5.1 változata. Ez a remek szoftver kiválóan együttműködik a Skype, AIM, ICQ, MSN, szoftvereivel. […]
  • FSS Video Converter 1.0.1.2FSS Video Converter 1.0.1.2 Profilokba rendezett kimeneti lehetőségekkel támogatott konvertáló alkalmazás az FSS Video Converter. Egyszerű, profilos elrendezéssel rendelkező konvertáló amely kezdők számára lett […]
  • GIMPshop 2.2.8 (Photoshop alternatíva)GIMPshop 2.2.8 (Photoshop alternatíva)  Profi képszerkesztő alkalmazás ami funkcionálisan képes felvenni a versenyt a nagyobb nevekkel is, nem más mint a GIMPshop.     Ez az ingyenes nyílt forráskóddal rendelkező szoftver […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code