Az ISO kezelőtől a hordozható médialejátszóig: a hét letöltései összesítve

 Az ISO kezelőtől a hordozható médialejátszóig: a hét letöltései összesítve.


Kingsoft Antivirus 2012 SP5.6 Védd meg a számítógépedet egy olyan vírusirtóval, ami amellett hogy ingyenes, még valós idejű védelmet is biztosít egyben.


KeepSafe – Android alkalmazások Avagy rejtsd el bizalmas fotóidat, videóidat az avatatlan szemek elől!


Epic Defense – the Elements – Android játékok Az Orkok világába kalauzol el az alábbi ingyenes mobilra optimalizált játék.


IsoBuster 3.2 ISO-k megnyitására, adatmentésre használható segédszoftver.


VLC Media Player Portable 2.0.8 A telepítést nem igénylő szoftver  segítségével akár 3D videókat is nézhetünk, ha rendelkezünk megfelelő megjelenítővel.


VLC Media Player 2.0.8 Szinte minden létező formátum lejátszását támogatja ingyenes, egyszerű felületű médialejátszó.


Sandboxie 4.02 Virtuális környezetben futtathatjuk azokat az alkalmazásokat amelyekről elsőre nem tudjuk eldönteni hogy biztonságosak e.


RssDemon News & Podcast Reader – Android alkalmazások RSS hírcsatornákat követhetünk nyomon mobilunk segítségével.


 Brainsss – Android játékok Stratégiai alapokra épülő zombis játék mobilra.


Auslogics Registry Cleaner 2.5.0 Mivel a rendszerleírónak igen fontos szerep jut a számítógép helyes működését illetően, rendkívül fontos hogy tiszta, naprakész állapotban tartsuk. Ha nem figyelünk oda rá akár az operációs rendszer instabil működése is bekövetkezhet. Segítségével tisztíthatjuk azt…


Auslogics Disk Defrag 3.6.0 Töredezettségmentesítésre használható népszerű szoftver ingyenes kiadása.


SlimCleaner 4.0.29347 Komplett rendszer karbantartó, merevlemez tisztítóval, töredezettségmentesítővel, registry segéddel és startup elem tools- al.


System Information Viewer 4.37  A számítógépünkkel kapcsolatban legfontosabb információkhoz tudunk hozzáférni, részletes tájékoztatást biztosít hardver illetve szoftveres megközelítésből.


Vuze 4.9.0.0 Torrent letöltő kliens alkalmazás multimédiás tartalmak kezelésére.


aScreenshot Örökítsd meg a mobilod kijelzőjén zajló fontosabb eseményeket úgymond képlopások formájában az alkalmazás segítségével.


Hero Run – Android játékok Szabadulj ki a börtönből, miközben a kalandokat keresed ebben az ingyenesen futtatható mobilra optimalizált játékban.


A.I.type Billentyűzet Free – Android alkalmazások Korszerűbb szövegbeviteli módot biztosító program mobilra.


 Auslogics BoostSpeed 5.5.0.0 Néhány kattintással tudjuk a Windows teljesítményét optimalizálni, nem igényel komoly számítógépes ismereteket.


 Oldalak:

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40

Kapcsolódó alkalmazások

  • A lemez írástól az ikon kezelésigA lemez írástól az ikon kezelésig A lemez írástól az ikon kezelésig, friss szoftvercsomag, próbáltad már?     BurnInTest 7.1 Rendszer diagnosztizáló szoftver, stabilitási tesztek készítését is […]
  • Add/Remove Pro 2.11Add/Remove Pro 2.11   Rendszerünk optimalizálásában segédkezik az Add/Remove Pro 2.11 kiadása amely a már nem használatos programok eltávolításában igazi profi. A program futtatása során eltávolít […]
  • WavePad Audio Editing Software  5.05WavePad Audio Editing Software 5.05   Kis mérettel rendelkező szoftver, amely adatok szerkesztése esetén nélkülözhetetlen lehet a számunkra nem más mint a WavePad Audio Editing Software 5.05 kiadása.   Számtalan adat […]
  • Astroburn Lite 1.5Astroburn Lite 1.5         Adataink azonnali lemezre írására használható szoftver az Astroburn Lite 1.5. Kis méretének köszönhetően gyors üzembe helyezést kapunk ami ideális a számunkra fontos adatok […]
  • Glary Utilities Portable 2.54Glary Utilities Portable 2.54 A Glary Utilities portable egy telepítést nem igénylő karbantartó program amivel a registry, a böngészők, a merevlemez tisztítható. Magyar nyelvű. Rengeteg különleges funkciót biztosít a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code