Wise Data Recovery 3.44

Pillanatkép

 

Véletlenül törölt fájlok visszaállítására használható szoftver amely segítségével ingyenesen nyerhetünk vissza olyan állományokat amikről esetleg már lemondtunk, nem más mint a Wise Data Recovery.

 

Kétségtelen hogy egyszer kerülhetünk olyan szituációba, hogy nagytakarítási kedvtől fűtötten olyan elemek is a kukában landolnak amik talán még a későbbiekben jól jöhettek volna, a probléma már csak ott kezdődik, hogy a kukából is ürítettük ezután jön a felismerés és az újbóli igény iránta, a célfájl pótlása bizony lehetetlen, ebben az esetben igen hasznos tud lenni a Wise Data Recovery amivel néhány egyszerű lépésben állíthatjuk vissza a végleges törlés állapotából filmünket, fotónkat esetleg kedvenc szoftverünket.

Hasonlóan működik mint a Recuva.

Pillanatkép

Áttekintés:

 

Van egy fontos tényező ami felett nem szabad szemet hunyni, ez nem más mint hogy csak abban az esetben tudunk érdembeli eredményeket felmutatni ha a törölt állomány nem íródik felül, ha ez bekövetkezett akkor sem a Wise Data Recovery, sem pedig más fizetős szoftver nem hozhat teljes végeredményt.

Fontos hogy miután felismertük a malőrt, a lehető legkevesebbet használjuk gépünket a visszaállítás befejezéséig. Egyszerűsége révén nincs szükség pilótavizsgára és szakemberre a használatához.

A Wise Data Recovery letölthető portable és telepíthető változatba is, értelemszerűen inkább az utóbbi válasszuk több előnyös szempont figyelembevétele miatt.

Indításakor kiválaszthatjuk azt a meghajtót amelyikről törlésre került az állomány, majd egyszerűen kattintsunk a Scan menüpontra.

A vizsgálat végeztével, a Wise Data Recovery megjeleníti lista formájában hogy miket talált és milyen állapotban vannak, vagyis vissza tudja e állítani, ha megtaláltuk a kérdéses elemet, egyszerűen pipájuk ki az előtte található jelölőnégyzetet és bízzuk a visszaállítást a szoftverre.

Ha saját meghajtóját választanánk ki ne lepődjünk meg azon hogy riasztani fog minket.

 

Remek kis program ami az esetek döntő többségében eredményt is tud szolgáltatni a számunkra. Hivatalos oldal.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • A WinRar 5.00 a sérült tömörített fájlokkal is elboldogulA WinRar 5.00 a sérült tömörített fájlokkal is elboldogul Tömörített fájlok kicsomagolására, azok újratömörítésére használható szoftver, támogat jelszó védelmet, és tesztelési lehetőségeket.
  • Need For Speed Underground letöltésNeed For Speed Underground letöltés         A Need For Speed Underground játék kiváló grafika és zene jellemzi. A 3D megjelenítéssel fűszerezett játék igazi autóversenyző fílinggel rendelkezik. A városi versenyeken […]
  • Free YouTube to MP3 Converter 3.0.14Free YouTube to MP3 Converter 3.0.14       Minden nehézség nélkül készíthetünk MP3 állományt YouTube videóról a Free YouTube to MP3 Converter 3.0.14 segítségével. Ezzel az ingyenes programmal minden nehézségtől mentesen […]
  • Total Commander Ultima Prime 7.2Total Commander Ultima Prime 7.2 A Total Commander Ultima Prime egy professzionális rengeteg különleges funkcióval biztosított fájlkezelő alkalmazás, ami a kiindulási alappal összehasonlítva sokkal több funkciót […]
  • Tom Clancy’s Ghost ReconTom Clancy’s Ghost Recon Remek történeti alappal rendelkező akciójáték amiben igazi hősként szállhatunk a küzdelem ösvényére, nem más mint a Tom Clancy's Ghost Recon. Az előző sikerek után a hős […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code