Recuva 1.50.1036

Recuva

Állítsd vissza véletlenül törölt adataidat az alábbi ingyenes szoftver segítségével, a Recuva reményt adhat a lehetetlen helyzetben.

Ha véletlenül olyan adatot, képet videót, fájlt töröltünk ami a későbbiek folyamán mégis kellett volna az esetek döntő többségében visszaállítható ha azok nem lettek felülírva.

A Magyar kezelőfelülettel rendelkező adat helyreállító szoftver amely megkísérli visszaállítani azokat a fájlokat amiket véletlenül töröltünk, az installálási folyamat végén egy beépített varázsló segít minket abban hogy hatékonyan tudjuk munkára fogni.

Az installációs folyamat során megadhatjuk a számára hogy automatikusan induljon a rendszerrel, illetve keressen frissítéseket, új kiadásokat.

Miután elindítottuk az alkalmazást, a beépített varázslójában válasszuk ki azt a fájl típust amire szükségünk van, majd határozzuk meg a számára hogy hol keressen, akkor is segíthet, ha nem tudjuk hol volt előzőleg.

Lehetőségünk van mély vizsgálatra, ilyenkor sokkal tovább tart a folyamat, de sokkal magasabb a visszaállítási arány.

A folyamat végén lista formájában sorolja fel az egyes elemeket amiket gyors nézettel is meg tudunk tekinteni, illetve információkat is találhatunk róla, mint például méret. Helyreállíthatóság, hol volt, dátum.

Csak jelöljük ki majd válasszuk a visszaállítás opciót. Természetesen csodát nem képes művelni, de ha időben nekilátunk a visszaállításnak nagy eséllyel eredményes lesz.

Kiadási megjegyzések.

Hatékonyabban támogatja a nagy méretű fájlokat, szűrők hozzáadása, hibajavítások, jobb visszaállítás képek esetén. A Recuva Portable változata itt található, elsősorban ezt a változatot javasoljuk, mivel a szoftver telepítésével is felülíródhat a kérdéses állomány ekkor már csökken a visszaállíthatóság valószínűsége. Ingyen kiadás. Hivatalos oldal. 

Recuva

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • ToolWiz Smart Defrag 1.3.0ToolWiz Smart Defrag 1.3.0 A ToolWiz Smart Defrag egy ingyenes töredezettség mentesítő szoftver ami a Windows beépített szolgáltatásához képest sokkal gyorsabban dolgozik.     A rendszeresen használt számítógép […]
  • AppBooster 2.1AppBooster 2.1   Rendszerünk optimalizálásában, gyorsításában lehet hasznos a számunkra az AppBooster 2.1.   Segítségével automatikusan ki tudjuk azokat az alkalmazásokat kapcsolni a háttérben […]
  • Ashampoo Media Player 2.03Ashampoo Media Player 2.03     Kiváló multimédiás lejátszó alkalmazás ami további kiegészítőkkel bővíthető, nem más mint az Ashampoo Media Player 2.03.   Ez a kiváló ingyenes lejátszó, a jövő generációjának […]
  • Video To Video Converter  2.9.6.11Video To Video Converter 2.9.6.11  A Video To Video Converter rengeteg hasznos szolgáltatást magába foglaló dekódoló szoftver amivel rippelni, videót vágni és műsoros DVD-t írni is tudunk.     Mindenképp érdemes erre az […]
  • iDevice Manager 1.2.1 iDevice Manager 1.2.1   IPhone és IPod Touch készülékek menedzselésére használható szoftver az iDevice Manager 1.2.1 kiadása.   Segítségével a szóban forgó készülékek menedzselését hajthatjuk végre, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code