Recuva 1.50.1036

Recuva

Állítsd vissza véletlenül törölt adataidat az alábbi ingyenes szoftver segítségével, a Recuva reményt adhat a lehetetlen helyzetben.

Ha véletlenül olyan adatot, képet videót, fájlt töröltünk ami a későbbiek folyamán mégis kellett volna az esetek döntő többségében visszaállítható ha azok nem lettek felülírva.

A Magyar kezelőfelülettel rendelkező adat helyreállító szoftver amely megkísérli visszaállítani azokat a fájlokat amiket véletlenül töröltünk, az installálási folyamat végén egy beépített varázsló segít minket abban hogy hatékonyan tudjuk munkára fogni.

Az installációs folyamat során megadhatjuk a számára hogy automatikusan induljon a rendszerrel, illetve keressen frissítéseket, új kiadásokat.

Miután elindítottuk az alkalmazást, a beépített varázslójában válasszuk ki azt a fájl típust amire szükségünk van, majd határozzuk meg a számára hogy hol keressen, akkor is segíthet, ha nem tudjuk hol volt előzőleg.

Lehetőségünk van mély vizsgálatra, ilyenkor sokkal tovább tart a folyamat, de sokkal magasabb a visszaállítási arány.

A folyamat végén lista formájában sorolja fel az egyes elemeket amiket gyors nézettel is meg tudunk tekinteni, illetve információkat is találhatunk róla, mint például méret. Helyreállíthatóság, hol volt, dátum.

Csak jelöljük ki majd válasszuk a visszaállítás opciót. Természetesen csodát nem képes művelni, de ha időben nekilátunk a visszaállításnak nagy eséllyel eredményes lesz.

Kiadási megjegyzések.

Hatékonyabban támogatja a nagy méretű fájlokat, szűrők hozzáadása, hibajavítások, jobb visszaállítás képek esetén. A Recuva Portable változata itt található, elsősorban ezt a változatot javasoljuk, mivel a szoftver telepítésével is felülíródhat a kérdéses állomány ekkor már csökken a visszaállíthatóság valószínűsége. Ingyen kiadás. Hivatalos oldal. 

Recuva

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Megérkezett a SuperAntiSpyware 5.6.1042 -es kiadásaMegérkezett a SuperAntiSpyware 5.6.1042 -es kiadása Valósidejű védelmet biztosító, magas felismerési aránnyal dolgozó kémprogram eltávolító szoftver. A makacsabb fertőzések sem jelentenek a számára problémát.
  • YUMI 2.0.0.0YUMI 2.0.0.0 Egyetlen meghajtón tárolhatod legfontosabb Bootolható diagnosztikai szoftvereidet a YUMI segítségével. Ha nem szeretnél minden egyes alkalommal új Bootolható USB meghajtót […]
  • YouTube Downloader 4.0YouTube Downloader 4.0 Töltsön le a népszerű videómegosztó portálról videókat a YouTube Downloader 4.0 segítségével.     Ma már ha videókat keresünk vagy film előzeteseket, esetleg kedvenc zenei előadónk […]
  • A nap tippje: Próbáld ki őket!A nap tippje: Próbáld ki őket!  Itt egy újabb szoftvercsomag, a kategória vegyes, válogass bátran. LibreOffice Portable 4.0.3 A telepítés nélküli, hordozható szoftvercsomag, biztosít minden olyan lehetőséget […]
  • RegCleaner Standard 6.45RegCleaner Standard 6.45   Regisztrációs adatbázis megtisztítására használható alkalmazás a RegCleaner Standard 6.45.   A regisztrációs adatbázis megtisztítása igen fontos művelet, ezért rendszeres […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code