Recuva 1.50.1036 - Letöltés.1tb.hu

Recuva 1.50.1036

Recuva

Állítsd vissza véletlenül törölt adataidat az alábbi ingyenes szoftver segítségével, a Recuva reményt adhat a lehetetlen helyzetben.

Ha véletlenül olyan adatot, képet videót, fájlt töröltünk ami a későbbiek folyamán mégis kellett volna az esetek döntő többségében visszaállítható ha azok nem lettek felülírva.

A Magyar kezelőfelülettel rendelkező adat helyreállító szoftver amely megkísérli visszaállítani azokat a fájlokat amiket véletlenül töröltünk, az installálási folyamat végén egy beépített varázsló segít minket abban hogy hatékonyan tudjuk munkára fogni.

Az installációs folyamat során megadhatjuk a számára hogy automatikusan induljon a rendszerrel, illetve keressen frissítéseket, új kiadásokat.

Miután elindítottuk az alkalmazást, a beépített varázslójában válasszuk ki azt a fájl típust amire szükségünk van, majd határozzuk meg a számára hogy hol keressen, akkor is segíthet, ha nem tudjuk hol volt előzőleg.

Lehetőségünk van mély vizsgálatra, ilyenkor sokkal tovább tart a folyamat, de sokkal magasabb a visszaállítási arány.

A folyamat végén lista formájában sorolja fel az egyes elemeket amiket gyors nézettel is meg tudunk tekinteni, illetve információkat is találhatunk róla, mint például méret. Helyreállíthatóság, hol volt, dátum.

Csak jelöljük ki majd válasszuk a visszaállítás opciót. Természetesen csodát nem képes művelni, de ha időben nekilátunk a visszaállításnak nagy eséllyel eredményes lesz.

Kiadási megjegyzések.

Hatékonyabban támogatja a nagy méretű fájlokat, szűrők hozzáadása, hibajavítások, jobb visszaállítás képek esetén. A Recuva Portable változata itt található, elsősorban ezt a változatot javasoljuk, mivel a szoftver telepítésével is felülíródhat a kérdéses állomány ekkor már csökken a visszaállíthatóság valószínűsége. Ingyen kiadás. Hivatalos oldal. 

Recuva

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Eassos Recovery Free 3.4.0Eassos Recovery Free 3.4.0 Az Eassos Recovery Free egy törölt adat helyreállító program ami egy beépített segédlet re támaszkodva támogatja véletlenül törölt adataink visszanyerését.     Maga az alkalmazás egy […]
  • UltraDefrag 6.0.2UltraDefrag 6.0.2 Számítógépünk merevlemezének teljesítményét javíthatjuk a UltraDefrag segítségével, azáltal hogy töredezettség mentesítjük. A merevlemez töredezettsége járulékos mellékjelensége a […]
  • K-Lite Codec Pack 8.70K-Lite Codec Pack 8.70     Multimédiás állományaink megtekintését a lehető leghatékonyabban támogató szoftvercsomag a K-Lite Codec Pack 8.70.   Számos multimédiás lejátszó van ma már forgalomban. Ezek […]
  • Google Chrome Portable 62.0.3202.62Google Chrome Portable 62.0.3202.62 A Google Chrome Portable egy telepítés nélkül használható, gyors biztonságos böngésző, ami mindent tud amire csak igényt tarthatsz. Kedvencek támogatás, privát munkamenetek jellemzik. […]
  • Undelete 360 2.16Undelete 360 2.16 Véletlenül törölt adatainkat tudjuk visszaállítani az Undelete 360 segítségével. Egyszerű felépítése kifejezetten a kezdők igényeihez illeszkedik.   Kétségtelen hogy egyszer […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code