Panda Cloud Antivirus 3.0.1 [freeware]

Panda Cloud Antivirus ikon

A Panda Cloud Antivirus nevű alkalmazással a számítógépünket védhetjük meg a kártékony behatoló szoftverektől egy speciális megközelítést biztosító vírusirtó szoftver segítségével.

 

Mivel rengeteg kártevővel találkozhatunk, nem mindegy hogy milyen védelmi rendszert vetünk be annak az érdekében hogy ki tudjuk védeni az esetlegesen felmerülő behatolási kísérletet. Itt egy prémium kategóriás segédalkalmazás a Panda Cloud Antivirus ami több védelmi módszert is bevet annak az érdekében hogy biztonágosabban tud használni a számítógépedet.

Panda Cloud Antivirus Használata:

A Panda Cloud Antivirus teljesen ingyen áll szolgálatunkra és biztosítja számunkra azokat a funkciókat amik azért szükségesek hogy tisztán tudjuk tartani a rendszert.

A program telepítése nem nevezhető túlságosan rövidnek, a fájlok másolása elhúzódik, de érdemes kivárni az eredményt.

A felhasználói feltételek elfogadása után fel fogja ajánlani hogy tooolbarját installálja, böngészőnk beállításait megkísérli módosítani, a kezdőoldalt a Google keresőjére változtatja, természetesen ezeken manuálisan a kellő pillanatban át tudjuk tekinteni és módosíthatjuk is ha zavaróak lennének.

Ha mégis telepítenénk, néhány plusz funkciót kapunk cserébe, beépített időjárás jelentés, böngészési nyomok közvetlen törlése, stb.

A Panda Cloud Antivirus különlegessége hogy maga a vizsgálat és a definíciós adatbázis frissítés nem a hagyományos módon történik, hisz az egész egy szerveren valósul meg.

Többek között biztosít heurisztikus vizsgálatot, továbbá mód van arra is hogy a tévedésből törölt fájlokat vissza tudjuk állítani.

A Panda Cloud Antivirus megoldásával át tudjuk tekinteni a futó folyamatokat, információkat gyűjthetünk azokról, megtudható hogy melyek jelentenek kockázatot, egyetlen kattintással le tudjuk tiltani a komoly fenyegetéseket jelentő elemeket.

Több -féle vizsgálati mód között tudunk válogatni, attól függően hogy az adott szituáció mit kíván meg. Kivételeket adhatunk hozzá esetenként.

Fellelhető belőle egy Pro változat is ami több szolgáltatási nyújt, többek között tartalmaz tűzfalat és át vizsgálhatjuk az USB meghajtókat azok csatlakoztatásakor. Hivatalos oldal: Ingyenes változat.

Pillanatképek:

Panda Cloud Antivirus fájlok kicsomagolása Panda Cloud Antivirus nyelv választása Panda Cloud Antivirus licenc feltételek Panda Cloud Antivirus vizsgálat

Kapcsolódó alkalmazások

  • Panda Cloud Antivirus Pro 3.0.1Panda Cloud Antivirus Pro 3.0.1 A Panda Cloud Antivirus Pro egy prémium antivírus szoftver ami tartalmaz folyamatfigyelőt és tűzfal szolgáltatást is. Felhőalapú víruskereső alkalmazás. Minden szóba jövő védelmi […]
  • FreeFixer 1.15FreeFixer 1.15  A FreeFixer nevű alkalmazás nemkívánatos, számítógépünkre potenciálisan veszélyt jelentő szoftverek eltávolítására lett kifejlesztve. Profi víruskereső alkalmazás. Ingyenes. 
  • Xvirus Personal Guard 6.0.5.0Xvirus Personal Guard 6.0.5.0 Az Xvirus Personal Guard egy megbízható, kis mérettel bíró víruskereső és eltávolító szoftver, ami valós idejű védelmet biztosít a kipróbálói számára. Egyénileg választható ki a keresés […]
  • Ashampoo Anti-Virus 2016Ashampoo Anti-Virus 2016 Az Ashampoo Anti-Virus valósidejű védelmet, böngésző védelmet biztosító prémium szoftver. Vele blokkolhatóak a Malware, trójai vírusok. Több keresési módszer szerint is kezdeményezhető a […]
  • Az FTP kliensektől a zene lejátszásig: heti szoftver ajánlóAz FTP kliensektől a zene lejátszásig: heti szoftver ajánló Az FTP kliensektől a zene lejátszásig: heti szoftver ajánló. Cyberduck 4.2.1 Általános FTP műveletek végrehajtására használható fájlkezelő alkalmazás. Virus Prank – Tréfáld […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Panda Cloud Antivirus
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code