BurnAware Free 11.1

ingyenes írószoftver

A BurnAware Free ingyenes CD/DVD író alkalmazás, amivel szinte bármilyen tartalmat lemezre tudsz írni. Legyen az adatlemez ( ISO ), multimédiás fájlok. Nagyon egyszerű a használata. Blu-ray támogatással.

Ha lemezek írására keresünk szoftvert, rengeteg olyan alkalmazás található, ami az adott funkciót minden különösebb probléma nélkül hajtja végre.

Ha a könnyű használat is fontos szempont, akkor érdemes egy lehetőséget adni a BurnAware Free nevű szoftvernek, ami a főablakon tartalmaz minden fontosabb funkciót. 

A BurnAware Free CD/DVD író alkalmazás szinte minden ma népszerű lemez kezelési opciót támogat amire szüksége lehet a kipróbálójának.

Telepítése:

Az Installációs folyamat első megállójában ki kell választani a használni kívánt nyelvet, ami az esetek jelentős részében automatikusan meg is történik, ha ez mégsem úgy volna akkor a legördülő listán találhatjuk meg azt. A licenc feltétel elfogadás után a BurnAware telepítésekor arra kell odafigyelni, hogy ne engedélyezzük a számára a saját Toolbarok telepítését mivel meg tudja változtatni a böngészőnk alapértelmezett beállításait. A Custom Installation kiválasztásával ez mind elkerülhető.

ingyenes írószoftver

A telepítési hely kiválasztása után túl is vagyunk az érdembeli beállítási lépéseken jöhet a fájlok másolása, amit leendő íróprogramunk el is végez helyettünk. Létrehozhatunk gyorsindító ikont az asztalon, illetve hozzáadhatjuk az automatikusan induló programokhoz, opcionális. Korábban itt illetve itt cikkeztünk róla. 

BurnAware használata:

 A BurnAware Free használata sem sokkal nehezebb mint a telepítése. A Magyar felületen a funkciók négy fő kategóriára van felosztva így sokkal könnyebb az áttekintése és a használat. A pro változat itt található. 

 A kategóriák a következőek:

 Adat, multimédia, lemezkép, segédprogramok Ezen belül lehetőség van adatlemezeket, Blu-ray állományt, Bootolható lemezt, Audió, zenei CD, DVD videókat, közvetlen lemez másolást, ISO állomány készítést, és egyéb műveleteket végrehajtani, összességében tekintve minden olyan feladat elvégzésére bevethető BurnAware Free ami otthoni felhasználás során felmerülhet. Remek, egyszerű, kisméretű program. A hivatalos oldal itt található.

Kapcsolódó alkalmazások

  • BurnAware Premium 11.1BurnAware Premium 11.1 A BurnAware Premiummal adatlemezeket állíthatunk össze, illetve multimédiás tartalmainkat tudjuk CD/DVD lemezre írni. A free változattól sokkal több funkciót biztosít. ISO fájlok esetén […]
  • BurnAware Professional 11.1BurnAware Professional 11.1  A BurnAware Professional adatlemez, illetve multimédiás tartalmak CD/DVD lemezre írására használható szoftver. Blu-ray, ISO, UDF támogatással. A szoftverrel egy időben egy komplex DVD […]
  • CDBurnerXP 4.5.7CDBurnerXP 4.5.7 A CDBurnerXP egy ingyenes, csekély mérettel rendelkező adatlemezek, illetve multimédiás fájlok CD/DVD lemezre való írására használható szoftver. Magyar nyelv, ISO/ adatlemez támogatás […]
  • CDBurnerXP Portable 4.5.7CDBurnerXP Portable 4.5.7 A CDBurnerXP Portable egy Korszerű, fejlett technikákat felvonultató író alkalmazás, ami nem igényel telepítést annak az érdekében hogy használhasd. ISO fájlokhoz, Bootolható médiák […]
  • XMedia Recode 3.4.2.8XMedia Recode 3.4.2.8 Az XMedia Recode egy ingyenes videó konvertáló program amivel több komplex videó szerkesztési feladat is elvégezhető. Ideális videók vágásához is. Rengeteg népszerű formátumot támogat, […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
BurnAware Free
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code