Hangszerkesztés, vírusirtás és egyéb nélkülözhetetlen segédek

 Hangszerkesztés, vírusirtás és egyéb nélkülözhetetlen segédek, próbáld ki őket most!


Audacity Portable 2.0.2 A hangszerkesztő alkalmazás, telepítést nem igénylő változata ami szintén teljes támogatást biztosít a folyamathoz.


Audacity 2.0.3 Hangszerkesztő program ami csatornák használatával biztosítja a számunkra, hogy egyedi alkotást tudjunk létrehozni.


Folder Size 2.9.0 Látványos formában tájékozódhatunk a merevlemezen tárolt adatok arányát illetően, így rendezni, csökkenteni tudjuk annak tartalmát ha szükségessé válik.


KMPlayer 3.6.0.87 A Magyar felhasználói felülettel rendelkező multimédiás program segítségével szinte az összes formátum könnyen lejátszható, 3D támogatással is rendelkezik.


Dr.Web CureIt! 8.0 Korszerű, modern keresési technológiájának köszönhetően hatékonyan találja meg és távolítja el a legveszélyesebb kártevő vírusokat is.


Advanced SystemCare 6.20 Windows karbantartó mindenes, ami sokrétű szolgáltatással rendelkezik, többek között rendszer optimalizálásra és biztonsági problémák megoldására is használható.


Speccy 1.22.536 Hardveres tulajdonságok megjelenítésére használható ingyenes szoftver.


ooVoo 3.5.6.33 Videotelefonálások végrehajtására használható ingyenes program ami többfelhasználós kommunikációt is támogat.


Auslogics Registry Defrag 6.5.1 A rendszerleíró megbízhatóbbá tételében lehet a hasznunkra, egyszerű, gyors használat jellemzi.


Camera Effects – Android alkalmazások Mobiloddal készített fotóidat tudod felturbózni effektusok segítségével, ha igazán egyedit alkottál oszd is meg az eredményt másokkal is.


Plague Inc. – Android játékok Védd meg a földet, az akció során az összes stratégiai képességedre szükség lesz.


4k Video Downloader 2.5.2 Tölts le videókat a közösségi megosztó oldalakról egy egyszerű funkciókat biztosító szoftver segítségével.


Core FTP 2.2 FTP kapcsolatok létrehozását támogatja akár titkosítva, beépített tűzfal szolgáltatással.


FrostWire 5.6.2 Ingyenes fájlmegosztási és beszerzési lehetőséget biztosít olyan felhasználók számára akik napi rendszerességgel hajtják végre a folyamatot.


CollageIt 1.9.2 Build 3548 Fotóink látványos és szabad elrendezésére használható grafikai program.


Wise Folder Hide Portable 1.32.68 A telepítést nem igénylő program segítségével mappák tartalmát tudjuk nyom nélkül elrejteni, álcázni. Ingyenes változat.


 

 Oldalak:

 

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Media Player Classic Home Cinema 1.7.1Media Player Classic Home Cinema 1.7.1 Egyszerű kezelőfelület, de annál hatékonyabb funkcionalitás a főbb jellemzői a Media Player Classic Home Cinema jelen szériájának.   Számos multimédiás lejátszó van forgalomban. Ha az […]
  • Currency  -Android alkalmazásCurrency -Android alkalmazás   A napi valuta árfolyam változását kísérhetjük figyelemmel a Currency Android rendszerekre kifejlesztett változatával. Akik számára nagyon fontos hogy napra készek legyenek a […]
  • NeoDownloader 2.91NeoDownloader 2.91   Weboldalakon található képek, illetve videók letöltésére használható szoftver a NeoDownloader 2.91. Az alábbi program teljes mértékben megkönnyíti a számunkra a képek, illetve […]
  • Golf 3D- Android játékokGolf 3D- Android játékok       Háromdimenziós grafikára épülő szórakoztató játék Android rendszerre a Golf 3D.   Az alábbi sportjátékban nem az erő számít elsősorban, hanem inkább az ügyesség. Egy golyót úgy […]
  • X-Mouse Button Control Portable 2.17X-Mouse Button Control Portable 2.17 Az X-Mouse Button Control Portable nevű alkalmazással egyszerűen és hatékonyan tudsz hozzáférni a Windows helyi menü szolgáltatásához, ahol saját egérgomb parancsokat hozhatsz létre. A […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code