Hangszerkesztés, vírusirtás és egyéb nélkülözhetetlen segédek

 Hangszerkesztés, vírusirtás és egyéb nélkülözhetetlen segédek, próbáld ki őket most!


Audacity Portable 2.0.2 A hangszerkesztő alkalmazás, telepítést nem igénylő változata ami szintén teljes támogatást biztosít a folyamathoz.


Audacity 2.0.3 Hangszerkesztő program ami csatornák használatával biztosítja a számunkra, hogy egyedi alkotást tudjunk létrehozni.


Folder Size 2.9.0 Látványos formában tájékozódhatunk a merevlemezen tárolt adatok arányát illetően, így rendezni, csökkenteni tudjuk annak tartalmát ha szükségessé válik.


KMPlayer 3.6.0.87 A Magyar felhasználói felülettel rendelkező multimédiás program segítségével szinte az összes formátum könnyen lejátszható, 3D támogatással is rendelkezik.


Dr.Web CureIt! 8.0 Korszerű, modern keresési technológiájának köszönhetően hatékonyan találja meg és távolítja el a legveszélyesebb kártevő vírusokat is.


Advanced SystemCare 6.20 Windows karbantartó mindenes, ami sokrétű szolgáltatással rendelkezik, többek között rendszer optimalizálásra és biztonsági problémák megoldására is használható.


Speccy 1.22.536 Hardveres tulajdonságok megjelenítésére használható ingyenes szoftver.


ooVoo 3.5.6.33 Videotelefonálások végrehajtására használható ingyenes program ami többfelhasználós kommunikációt is támogat.


Auslogics Registry Defrag 6.5.1 A rendszerleíró megbízhatóbbá tételében lehet a hasznunkra, egyszerű, gyors használat jellemzi.


Camera Effects – Android alkalmazások Mobiloddal készített fotóidat tudod felturbózni effektusok segítségével, ha igazán egyedit alkottál oszd is meg az eredményt másokkal is.


Plague Inc. – Android játékok Védd meg a földet, az akció során az összes stratégiai képességedre szükség lesz.


4k Video Downloader 2.5.2 Tölts le videókat a közösségi megosztó oldalakról egy egyszerű funkciókat biztosító szoftver segítségével.


Core FTP 2.2 FTP kapcsolatok létrehozását támogatja akár titkosítva, beépített tűzfal szolgáltatással.


FrostWire 5.6.2 Ingyenes fájlmegosztási és beszerzési lehetőséget biztosít olyan felhasználók számára akik napi rendszerességgel hajtják végre a folyamatot.


CollageIt 1.9.2 Build 3548 Fotóink látványos és szabad elrendezésére használható grafikai program.


Wise Folder Hide Portable 1.32.68 A telepítést nem igénylő program segítségével mappák tartalmát tudjuk nyom nélkül elrejteni, álcázni. Ingyenes változat.


 

 Oldalak:

 

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Feed Reader Gadget 3.0Feed Reader Gadget 3.0   Atom/RSS csatornák automatikus nyomon követésében lehet a hasznunkra a Feed Reader Gadget 3.0 kiadása. {nice1}Elsősorban akkor lehet hasznos a számunkra ez az alkalmazás ha nincs […]
  • Néhány friss, ingyenes böngésző, csak hogy naprakész legyél…Néhány friss, ingyenes böngésző, csak hogy naprakész legyél… Az alábbi alkalmazások igen rendszeresen frissülnek, folyamatosan javításra kerülnek az esetlegesen felmerülő hibák, természetesen nem maradunk le az új funkciók nyújtotta lehetőségekről […]
  • Running Fred – Android játékokRunning Fred – Android játékok   Gyűjtsd az értékes pontokat, vidd végig a veszélyes pályákat a Running Fred Androidos játékban.     Egy különleges pálya mászkálós játék részesévé válhatsz ahol össze kell hogy […]
  • Future Pinball 1.9Future Pinball 1.9   Egy remek grafikával rendelkező, három dimenziós flipper játék a Future Pinball 1.9. Ez a három dimenziós játék garantált szórakozást nyújt használóinak. A remek grafikán kívül […]
  • Gparted LiveCD 0.11Gparted LiveCD 0.11   Merevlemezünk particionálására használható segédalkalmazás a Gparted LiveCD 0.11. Ezzel a programmal lehetőségünk van számítógépünk merevlemezét újra felosztani, partíciókat […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code