CollageIt 1.9.2 Build 3548

Collage it

Kollázsok készítésére alkalmas grafikai segéd ami kezdők számára is ideális lehet, nem más mint a Collageit.

Ha egy ingyenes és könnyen használható kollázs készítő szoftvert keresünk akkor ez ideális lesz. Tervezésekor az egyszerűséget vették alapul ezáltal bárki számára minden bonyolult lépéstől mentesen használható.

Támogatja a legnépszerűbb képformátumokat, JPG, PNG, TGA, GIF.

CollageIt telepítése:

Miután elindítottuk a letöltött fájlt, amit rendszergazdai jogosultsággal tettünk, egy pár lépésben fel is tudjuk telepíteni a gépre.

El kell fogadnunk a felhasználói szerződést, ha időközben mégis meggondolnánk magunkat, még itt megszakíthatjuk a folyamatot.

Ki kell jelölni a telepítési mappát, ahol megjeleníti azt is hogy mennyi helyet fog majd elfoglalni, természetesen ez nem fog drámai méreteket ölteni. Alapértelmezés szerint hozzáadja a szoftvert a start menü elemeihez, lehetőség van ezt meggátolni a kellő pillanatban.

Az összesítő felület áttekintése után egy rövid fájl másolási művelet veszi kezdetét.

A folyamat végén azonnal el is indul a CollageIt ahol megválaszthatjuk az elképzeléseinknek megfelelő sablont.

Egyszerű látványos, hatékony felület biztosítja az optimális munkavégzéshez megfelelő környezetet.

Collageit

CollageIt letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ultimate Bruce Lee Ultimate Bruce Lee   A régi nagy klasszikus játék, átdolgozott, felújított változata elérhető, ami nem más mint az Ultimate Bruce Lee. Most itt a lehetőség mindenki számára, hogy megmutassa harctudását […]
  • Ezt a böngészőt használd ha sok funkciót szeretnél!Ezt a böngészőt használd ha sok funkciót szeretnél! Megjelent a népszerű böngésző legújabb változata ami az újdonságokon felül tartalmazza az eddigiekben megszokott kényelmi funkciókat is.
  • Töröld szoftvereidet a Revo Uninstaller segítségévelTöröld szoftvereidet a Revo Uninstaller segítségével Alkalmazásaid végleges eltávolítását tudod vele kezdeményezni, a folyamat végén képes takarítani is azok után.
  • TrillianTrillian 5.1   Azonnali üzenetküldéssel kecsegteti felhasználóit a legújabb, vagyis a Trillian 5.1 változata. Ez a remek szoftver kiválóan együttműködik a Skype, AIM, ICQ, MSN, szoftvereivel. […]
  • Gun Zombie – Hell Gate- Android játékokGun Zombie – Hell Gate- Android játékok     Tisztítsd meg a környéket a zombiktól, szórakozz önfeledt az alábbi Androidra készített játékszoftverrel.   A környéket zombik lepik el, az eddigi nyugodt életed egycsapásra […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code