Audacity 2.0.5

Audacity 2.0.2 kezelőfelületének áttekintése

Audacity 2.0.2 kezelőfelületének áttekintése

 

Hangfájljaink szerkesztésére használható ingyenes segédprogram az Audacity jelen kiadása.

 

Rendelkezhetünk olyan audio hanganyaggal amely esetleg zajokat vagy egyéb nem kívánatos elemeket tartalmaz, az esetek döntő többségében ezekkel sajnos túl sok mindent nem tudtunk tenni.

Az állomány vágásán kívül arra is van mód hogy azokat össze tudjuk illeszteni miután eltávolítottuk belőle a kelletlen részleteket.

 A program segítségével tetszőleges csatornák hozhatóak létre, magukat az állományokat effektusokkal tudjuk ellátni, egyedi alkotást hozván létre.

 A kezelőfelülete lényegre törő így a kívánt funkciók közvetlenül és azonnal elérhetőek. Indítása után azonnal képes felismerni a legtöbb számítógéphez tartozó audio hardver eszközöket, amit rögtön használatba is vehetünk. A hivatalos oldal itt található.

 

További érdekessége hogy tartalmaz egy képlopó funkciót, segítségével le tudjuk fényképezni az asztalon zajló eseményeket. Igaz sajnos ez a funkciója igen körülményesen varázsolható elő.

 Letölthető telepíthető változatban és hordozható kiadásban azok számára akik folyamatosan úton vannak. Ingyenes és teljes verziós változat.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • JLC Internet TV 1.2JLC Internet TV 1.2       Ezzel a minimális mérettel rendelkező alkalmazással online közvetített csatornákat tudunk megtekinteni, nem más mint a JLC Internet TV 1.2.   Ez a szoftver megközelítőleg 1400 […]
  • Tuningold meg a Windowst a Wise Game Booster legújabb kiadásávalTuningold meg a Windowst a Wise Game Booster legújabb kiadásával Frissült a népszerű, ingyenesen használható erőforrás optimalizáló szoftver telepíthető, illetve hordozható változata. Elsősorban játékok esetén kötelező.
  • FastPictureViewer 1.9.330.0FastPictureViewer 1.9.330.0 Egyszerű kezelőfelülettel rendelkező, gyors képnézegető alkalmazás a FastPictureViewer. Ezzel a képnézegető segéddel lehetőségünk van a legnépszerűbb formátumú képeket megnyitni, […]
  • Mappák összehasonlítása és szinkronizálása… FreeFileSyncMappák összehasonlítása és szinkronizálása… FreeFileSync Két mappa tartalmát tudod összehasonlítani az alábbi alkalmazás segítségével, többek között biztonsági mentés készítése esetén lehet hasznos.
  • Air Hockey Deluxe – Android játékokAir Hockey Deluxe – Android játékok     Mókás hangeffektusok, többjátékos mód biztosítja hogy próbára tudd tenni ügyességedet az Air Hockey Deluxe nevű Android játékban.   Segítségével össze tudod mérni a tudásodat […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code