Bandicut 2.7.1.313

Bandicut

A Bandicut egy igen hasznos multimédiás segédalkalmazás, amivel videókat tudsz szerkeszteni. A program segítségével veszteségmentesen tudsz videókat vágni, darabolni, illetve egyesíteni. A lehetőségeit tekintve talán az egyik legátláthatóbb megoldást biztosítja az adott feladatkörre. Magyar nyelvű.

Videók szerkesztésekor a felhasználók igényeit tekintve rengeteg egyedi igény merülhet fel. Ha te egy olyan speciális segédalkalmazást keresel, amivel videók egyesítésére, illetve az azok darabolására, vágására adódik lehetőség akkor itt az igen népszerű Bandicut. Kezdőknek is.

A Bandicut letöltése után a telepítésekor néhány alapvető lépést kell csak követni ezt követően egy átlátható, minimalista modern felhasználói felület fogad. A szoftver használata nagyon egyszerű.

A Bandicut indítása után válassz feladatot, ezt a felső eszköztárán található füles elrendezésű menüponton belül teheted meg, ezt követően csak be kell a számára tallózni azt a fájlt amit szerkeszteni szeretnél.

Videók egyesítése esetén értelemszerűen egyszerre több fájlt is meg lehet a számára adni, itt a tényleges feladat végrehajtása előtt néhány testre szabási lehetőséget is el lehet végezni ami a kimeneti fájl tulajdonságainak a módosításához szükséges.

Az alkalmazás tartalmaz egy beépített médialejátszót, ez a szóban forgó feladat egyszerűbb elvégzésében lehet hasznos.

Videók vágásakor a Bandicut kezelőfelületén egyszerűen kiválasztható a kezdő, illetve befejezési időpont, ezt egy beépített csúszka segítségével lehet megtenni, vagy ha szükséges beírható az időpont. A beállításainál kiválasztható, hogy hová mentse el a szerkesztett videót, információkat szerezhetsz annak a jellemzőiről, kodek jellemzők, mintavételezési frekvencia.

A Bandicut a videók szerkesztését minőségromlás mentesen tudja elvégezni. Rengeteg formátumot támogat, többek között: MPEG, MKV, AVI, MP4, MOV, M4V, MPG, DAT, VOB, FLV, ASF, WMV, TS kimeneteket. A lista nem teljes.

Videók szerkesztésére használhatod az Avidemux nevű alkalmazást, illetve az igen népszerű konvertáló programot a Format Factory-t.

A Bandicut egy Magyar nyelvű professzionális videók szerkesztésére, vágására, egyesítésére alkalmas szoftver. Rengeteg ma népszerű formátum esetén használható. Egy beépített médialejátszót is tartalmaz.

Bandicut

Bandicut összefoglaló:

 • Videó szerkesztő alkalmazás
 • videók vágásához, egyesítéséhez
 • számos ma népszerűnek tekinthető formátumot támogat
 • veszteségmentes munkafolyamatok
 • beépített médialejátszó
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat
 • Hivatalos oldal: https://www.bandicam.com/bandicut-video-cutter/

Kapcsolódó alkalmazások

 • XMedia Recode 3.4.2.8XMedia Recode 3.4.2.8 Az XMedia Recode egy ingyenes videó konvertáló program amivel több komplex videó szerkesztési feladat is elvégezhető. Ideális videók vágásához is. Rengeteg népszerű formátumot támogat, […]
 • VSDC Video Editor 5.8.2.797VSDC Video Editor 5.8.2.797 A VSDC Video Editor egy igen népszerű, az összes fontosabb videó szerkesztési lehetőséget támogató videó szerkesztő alkalmazás. A Videó konvertálási opciókat is támogató szoftverrel új […]
 • YouTube By Click 2.2.79YouTube By Click 2.2.79 A YouTube By Click egy ingyenes videók letöltésre ideális szoftver, ami rengeteg oldalt támogat. A program fontosabb funkcióit tekintve vele összeállíthatsz lejátszólistákat, audió […]
 • Windows Live Movie Maker 16.4Windows Live Movie Maker 16.4 A Windows Live Movie Maker egy kifejezetten a kezdők képességeit figyelemben tartó ingyenes videó bemutató, szerkesztő, készítő alkalmazás. Támogatja az effektek használatát, választhatsz […]
 • WonderFox DVD Ripper 6.1WonderFox DVD Ripper 6.1 A WonderFox DVD Ripper ideális eszköz arra hogy biztonsági mentéseket tudj készíteni műsoros DVD lemezeidről, azok alapvető szerkesztésére is mód nyílik. Profi konvertáló. 
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Bandicut
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Konvertáló
Teljes ár
29,00 USD DEMO
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code