Néhány nélkülözhetetlen szoftver Windowsra

Vso Downloader

Az alábbi alkalmazások alapnak minősülnek Windows operációs rendszeren, használatukkal fokozhatjuk a felhasználói élményt.

Maga a Windows önmagában nem sok mindenre használható fel, csupán alap funkciókat láthat el azt sem biztos hogy úgy teszi ahogy mi szeretnénk. Számítógépünk felhasználhatósági körét úgynevezett szoftverekkel tudjuk bővíteni legyen szó böngészésről, videók letöltéséről, gépünk biztonságáról, irodai munkálatokról.

Egy kis keresgélés után fellelhetőek ingyenes és fizetős szoftverek, természetesen az ingyenesek is éppúgy meg tudnak felelni elvárásainknak.

VSO Downloader

 Vso Downloader

Ha videók letöltéséről van szó, kevés ismerettel rendelkezünk, esetleg kényelmesek vagyunk, akkor megfelel elvárásainknak. A rövid telepítési folyamat végén automatikusan figyelemmel kíséri böngészési szokásainkat és ha olyan tartalomba futunk amit ő támogat automatikusan letölti az általunk konfigurált mappába, használhatunk szűrőket, így nem csak a reklámokat tudjuk megkerülni, hanem csak azokat töltjük így le amire valóban szükségünk is van.

Letöltés: VSO Downloader

DC++

 DC++

Segítségével nem csak hogy egyszerűbbé válik a multimédiás és egyéb tartalmak keresése, hanem meg is oszthatjuk másokkal a sajátunkat. Magyar felület és egyszerű kezelés jellemzi.

Letöltés: DC++ 

CoolNovo

 CoolNovo

Ezt a böngészőt pár szóban úgy lehetne jellemezni hogy Chrome klón kiegészített funkciókkal. Maga a böngészőmotor a népszerű keresőcég termékére épül, ez kinézetben azonnal észre is vehető. Tartalmazza mindazokat az előnyös alternatívákat mint az eredeti, tudása azon jóval túl mutat, hisz alapvetően rengeteg kiegészítővel van felszerelve.

Lehetőség van fiók szinkronizálásra és kompatibilitási módban való futtatásra ami hibás oldal letöltődésekor használható. Intelligens címsora keresésekre is bevethető.

Letöltés: CoolNovo

PicPick

 PicPick

Ingyenes képlopás? Akkor ő jön elsőnek szóba, természetesen van még rengeteg hasonló képlopó szoftver, de egyszerűségben, konfigurálhatóságban nehéz vetélytársat találni.

A pillanatképek rögzítése lehetséges billentyűkombinációkkal annak formátumát előre megadhatjuk, de természetesen utólag is módosítható. Ha már készítettünk fotót, szükség lehet annak a szerkesztésére is, tartalmaz egy beépített fotó editort amivel feliratozhatjuk a képet, átméretezhetjük, kivághatunk belőle oda nem illő részleteket. Természetesen teljesen ingyenes, beszerezhető portable változatban is.

Letöltés: PicPick

COMODO Internet Security

  COMODO Internet Security

Nem utolsó sorban, talán a legfontosabb egy olyan alkalmazás aminek semmiképp nem szabad lemaradnia számítógépünkről, vagyis magáról a vírusirtóról van szó. Ha ingyenes alternatívát keresünk, adjunk egy esélyt a szóban forgó szoftvernek, segítségével teljes biztonságban érezhetjük adatainkat, el tudjuk távolítani a kéretlen vírus programokat. Magyar, átlátható felületére való tekintettel elsősorban kezdőknek kedvez.

Letöltés: COMODO Internet Security

Kapcsolódó alkalmazások

  • Screenshot Captor portable 4.00Screenshot Captor portable 4.00   A Screenshot Captor Portable egy remek, hordozható kisméretű képlopó alkalmazás ami beépített képszerkesztőt is tartalmaz.     Az alkalmazás egy egyszerű felülettel rendelkező képlopó […]
  • Fotó vízjelező és képszerkesztő szoftver: Faststone Image ViewerFotó vízjelező és képszerkesztő szoftver: Faststone Image Viewer Fotók megtekintésére és azok szerkesztésére is alkalmas szoftver amivel tudsz vízjelezni is. Magyar nyelven is tud.
  • Survival Run with Bear Grylls – Android játékokSurvival Run with Bear Grylls – Android játékok   Fuss, menekülj úgy mint egy valódi túlélő, használd a népszerű karaktert a feladatra, nem más mint a Survival Run with Bear Grylls nevű Android játék.     Ha a túlélés törvényei című […]
  • Mafia 2Mafia 2   Ha akciójátékról van szó mindenki számára már ismert program a Mafia 2. Maga a történet Amerikában 1945 és 57 között játszódik. A nagy Amerikai maffia történetek világába enged minket […]
  • Ezeket a letölthető szoftvereket próbáltad már?Ezeket a letölthető szoftvereket próbáltad már?  Az alábbi letölthető szoftvereket próbáltad már? Fájlok letöltéséhez, toolbarok eltávolításához, illetve a biztonság fokozásához... Filzip 3.06 Fájltömörítő és kicsomagoló […]
Összefoglaló
Cikk neve
Néhány nélkülözhetetlen szoftver Windowsra
Leírás
Az alábbi alkalmazások alapnak minősülnek Windows operációs rendszeren, használatukkal fokozhatjuk a felhasználói élményt.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code