Dr.Web CureIt! 8.0

Dr.Web CureIt!

Védje meg számítógépét a kártékony szoftverektől, illetve keresse meg és távolítsa el a nemkívánatos alkalmazásokat a Dr.Web CureIt! jelenlegi változatával.

Mivel fokozott figyelmet kell, hogy szenteljünk a biztonságra, nem mindegy hogy milyen vírusvédelmi programra bízzunk adataink védelmét.

Akik eddig is használták a címben szereplő szoftvert azoknak nagy bizonnyal nem kell említeni előnyös tulajdonságait.

A szoftver kellő sebessége és rendkívül magas kártevő felismerési képessége tette népszerűvé. Ezen előnyös tulajdonságairól most sem mondott le, továbbra is biztosítja azokat számos új paraméterrel bővítve.

Új funkciók:

Fejlettebb keresési mód, többszálas keresési opciójának köszönhetően, hatékonyabban képes kihasználni a több maggal rendelkező processzorok nyújtotta teljesítményt, ennek köszönhetően sokkal hamarabb képes átvizsgálni rendszerünket, az eredményeket is hamarabb kapjuk meg.

A Dr.Web CureIt! előző verziója bizonyos esetekben rendszer hibát okozott a vizsgálat során, ezen kiadás már nem fog ilyen jellegű problémákat produkálni.

Ahhoz hogy a vírusirtást végrehajtsuk még telepítenünk sem kell így ha olyan kártevő lenne gépünkön amely a telepítést meggátolná, ez nem jelent a számára problémát.

Az újratervezett felhasználófelület magáért beszél a kívánt lehetőségeket most még hamarabb meg tudjuk találni, nem is beszélve arról, hogy látványosabb felület várja minden új és régi felhasználóját.

Futtatása során lehetőség van arra hogy blokkolni tudjuk a hálózati kapcsolatokat a víruskeresés ideje alatt így a kártevő nem képes kapcsolatot létesíteni külső számítógépekkel.

Mivel a modernebb, makacsabb vírusok már a Bios megfertőződésétől sem rettennek vissza a Dr.Web CureIt! Biztosítja a számunkra, hogy ez a szektor sem marad védtelen.

A szoftver három lehetőséget ajánl fel a számunkra, ami során mi határozhatjuk meg hogy milyen mélységig történjen meg a vizsgálat. Természetesen az egész számítógépet is átnézhetjük a teljes bizonyosság érdekében. A használatáról további információt itt találhatsz.

A mellékelt linken mindig a legújabb dátummal ellátott változatot válasszuk, hisz csak az biztosítja a leghatékonyabb védelmet, mivel az adatbázis frissítésre nincs lehetőség, a legújabban közzétett változat tartalmazza a napi frissítéseket. Hivatalos oldal.

Próbaverziós változat.

Dr.Web CureIt!

Kapcsolódó alkalmazások

  • oCam 382.0oCam 382.0 Az oCam szintén egy remek és egyszerűen használható videó illetve fotó képlopó program ami minimalizmusa ellenére biztosítja azokat a lehetőségeket amit egy hasonló segéd esetén el […]
  • Camera EffectsCamera Effects – Android alkalmazások   Készíts úgy fotókat Androidos mobiloddal mint még soha, dobd fel a végeredményt egy remek effektus segítségével ehhez mindössze a Camera Effects nevű alkalmazásra van csak szükséged.   […]
  • Xtreme Download Manager 4.3 Build 74Xtreme Download Manager 4.3 Build 74 Az Xtreme Download Manager Torrentet, videót és ISO fájlokat képes problémamentesen letölteni, ez a kiadás nem igényel telepítést.   Nagyobb mérettel rendelkező fájlok letöltésének […]
  • Rendszer optimalizálás egyszerűen… Wise Care 365Rendszer optimalizálás egyszerűen… Wise Care 365 Frissült a népszerű karbantartó, rendszer optimalizáló szoftver telepíthető, illetve hordozható változata is.
  • IceCream Slideshow Maker 3.01IceCream Slideshow Maker 3.01 Az IceCream Slideshow Maker egy teljesen ingyenesen kipróbálható képkezelő, képszerkesztő szoftver, amivel látványos diavetítéseket tudsz készíteni fotókból. A létrehozott Slideshow meg is […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code