Dr.Web CureIt! 8.0

Dr.Web CureIt!

Védje meg számítógépét a kártékony szoftverektől, illetve keresse meg és távolítsa el a nemkívánatos alkalmazásokat a Dr.Web CureIt! jelenlegi változatával.

Mivel fokozott figyelmet kell, hogy szenteljünk a biztonságra, nem mindegy hogy milyen vírusvédelmi programra bízzunk adataink védelmét.

Akik eddig is használták a címben szereplő szoftvert azoknak nagy bizonnyal nem kell említeni előnyös tulajdonságait.

A szoftver kellő sebessége és rendkívül magas kártevő felismerési képessége tette népszerűvé. Ezen előnyös tulajdonságairól most sem mondott le, továbbra is biztosítja azokat számos új paraméterrel bővítve.

Új funkciók:

Fejlettebb keresési mód, többszálas keresési opciójának köszönhetően, hatékonyabban képes kihasználni a több maggal rendelkező processzorok nyújtotta teljesítményt, ennek köszönhetően sokkal hamarabb képes átvizsgálni rendszerünket, az eredményeket is hamarabb kapjuk meg.

A Dr.Web CureIt! előző verziója bizonyos esetekben rendszer hibát okozott a vizsgálat során, ezen kiadás már nem fog ilyen jellegű problémákat produkálni.

Ahhoz hogy a vírusirtást végrehajtsuk még telepítenünk sem kell így ha olyan kártevő lenne gépünkön amely a telepítést meggátolná, ez nem jelent a számára problémát.

Az újratervezett felhasználófelület magáért beszél a kívánt lehetőségeket most még hamarabb meg tudjuk találni, nem is beszélve arról, hogy látványosabb felület várja minden új és régi felhasználóját.

Futtatása során lehetőség van arra hogy blokkolni tudjuk a hálózati kapcsolatokat a víruskeresés ideje alatt így a kártevő nem képes kapcsolatot létesíteni külső számítógépekkel.

Mivel a modernebb, makacsabb vírusok már a Bios megfertőződésétől sem rettennek vissza a Dr.Web CureIt! Biztosítja a számunkra, hogy ez a szektor sem marad védtelen.

A szoftver három lehetőséget ajánl fel a számunkra, ami során mi határozhatjuk meg hogy milyen mélységig történjen meg a vizsgálat. Természetesen az egész számítógépet is átnézhetjük a teljes bizonyosság érdekében. A használatáról további információt itt találhatsz.

A mellékelt linken mindig a legújabb dátummal ellátott változatot válasszuk, hisz csak az biztosítja a leghatékonyabb védelmet, mivel az adatbázis frissítésre nincs lehetőség, a legújabban közzétett változat tartalmazza a napi frissítéseket. Hivatalos oldal.

Próbaverziós változat.

Dr.Web CureIt!

Kapcsolódó alkalmazások

  • McAfee AVERT Stinger 10.2.0.967McAfee AVERT Stinger 10.2.0.967 A McAfee AVERT Stinger elsősorban akkor vethető be ha már bekövetkezett a vírustámadás, segítségével eltávolítható a hívatlan behatoló. Ha rendszeresen nagy kísértésnek […]
  • Privatefirewall 7.0.28 (free tűzfal)Privatefirewall 7.0.28 (free tűzfal)   Erősítsd meg számítógéped védvonalát a Privatefirewall segítségével, neki köszönhetően minimalizálható a behatolások kockázata.   Önállóan egy vírusirtó program nem képes teljes körű […]
  • Comodo Cleaning Essentials 2.5.242177Comodo Cleaning Essentials 2.5.242177   Már bekövetkezett vírus és kémprogram támadások elhárítására használható biztonságtechnikai szoftver a Comodo Cleaning Essentials jelen kiadása.   Ha mindenféle védelmi szoftver […]
  • SUPERAntiSpyware 5.6.1042SUPERAntiSpyware 5.6.1042 SUPERAntiSpyware segítségével hatékonyan szállhatunk szembe az online terjedő külső támadások ellen. Talán ami a legértékesebbé teszi hogy elérhető ingyenes változatban ezáltal nem […]
  • DefenseWall 3.18DefenseWall 3.18   Védje meg rendszerét a kártékony behatolókkal szemben egy remekül konfigurálható tűzfal program segítségével, nem más mint a DefenseWall.   Sok kezdő felhasználó számára komoly […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code