Dr.Web CureIt! 8.0

Dr.Web CureIt!

Védje meg számítógépét a kártékony szoftverektől, illetve keresse meg és távolítsa el a nemkívánatos alkalmazásokat a Dr.Web CureIt! jelenlegi változatával.

Mivel fokozott figyelmet kell, hogy szenteljünk a biztonságra, nem mindegy hogy milyen vírusvédelmi programra bízzunk adataink védelmét.

Akik eddig is használták a címben szereplő szoftvert azoknak nagy bizonnyal nem kell említeni előnyös tulajdonságait.

A szoftver kellő sebessége és rendkívül magas kártevő felismerési képessége tette népszerűvé. Ezen előnyös tulajdonságairól most sem mondott le, továbbra is biztosítja azokat számos új paraméterrel bővítve.

Új funkciók:

Fejlettebb keresési mód, többszálas keresési opciójának köszönhetően, hatékonyabban képes kihasználni a több maggal rendelkező processzorok nyújtotta teljesítményt, ennek köszönhetően sokkal hamarabb képes átvizsgálni rendszerünket, az eredményeket is hamarabb kapjuk meg.

A Dr.Web CureIt! előző verziója bizonyos esetekben rendszer hibát okozott a vizsgálat során, ezen kiadás már nem fog ilyen jellegű problémákat produkálni.

Ahhoz hogy a vírusirtást végrehajtsuk még telepítenünk sem kell így ha olyan kártevő lenne gépünkön amely a telepítést meggátolná, ez nem jelent a számára problémát.

Az újratervezett felhasználófelület magáért beszél a kívánt lehetőségeket most még hamarabb meg tudjuk találni, nem is beszélve arról, hogy látványosabb felület várja minden új és régi felhasználóját.

Futtatása során lehetőség van arra hogy blokkolni tudjuk a hálózati kapcsolatokat a víruskeresés ideje alatt így a kártevő nem képes kapcsolatot létesíteni külső számítógépekkel.

Mivel a modernebb, makacsabb vírusok már a Bios megfertőződésétől sem rettennek vissza a Dr.Web CureIt! Biztosítja a számunkra, hogy ez a szektor sem marad védtelen.

A szoftver három lehetőséget ajánl fel a számunkra, ami során mi határozhatjuk meg hogy milyen mélységig történjen meg a vizsgálat. Természetesen az egész számítógépet is átnézhetjük a teljes bizonyosság érdekében. A használatáról további információt itt találhatsz.

A mellékelt linken mindig a legújabb dátummal ellátott változatot válasszuk, hisz csak az biztosítja a leghatékonyabb védelmet, mivel az adatbázis frissítésre nincs lehetőség, a legújabban közzétett változat tartalmazza a napi frissítéseket. Hivatalos oldal.

Próbaverziós változat.

Dr.Web CureIt!

Kapcsolódó alkalmazások

  • Shooter Of Dust – Android játékokShooter Of Dust – Android játékok     Flash játék Androidra! Harcolj a terroristákkal vess be számos fegyvert, Shooter Of Dust alkalmazásban.   A Játék flash alapokra épít, ezért telepítése előtt érdemes meggyőződni […]
  • Starter Background Changer 0.8Starter Background Changer 0.8   Képernyőképek módosítására használható segédlet amely elsősorban Windows 7 Starter esetén lehet hasznos, nem más mint a Starter Background Changer jelen kiadása. Windows 7 Starter […]
  • Remote Desktop Client- Android alkalmazások Remote Desktop Client- Android alkalmazások   Vezérelje számítógépét mobilja segítségével a Remote Desktop Client szoftver alkalmazásával. Érd el a számítógépeden tárolt fájljaidat Androidos készüléked segítségével, legyél […]
  • Wise Care 365 4.8.6Wise Care 365 4.8.6  A Wise Care 365 segítségével lehetőség van a Windows operációs rendszert hatékonyabb és gyorsabb állapotba hozni. Tartalmaz böngésző tisztítót, Registry optimalizálót, Töredezettség […]
  • GeekUninstaller 1.2.1.25GeekUninstaller 1.2.1.25 A GeekUninstaller segítségével a nem használt alkalmazásaidtól tudsz megszabadulni egyszerűen és nyom nélkül.   A szoftver különlegessége hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött, […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code