Dr.Web CureIt! 8.0

Dr.Web CureIt!

Védje meg számítógépét a kártékony szoftverektől, illetve keresse meg és távolítsa el a nemkívánatos alkalmazásokat a Dr.Web CureIt! jelenlegi változatával.

Mivel fokozott figyelmet kell, hogy szenteljünk a biztonságra, nem mindegy hogy milyen vírusvédelmi programra bízzunk adataink védelmét.

Akik eddig is használták a címben szereplő szoftvert azoknak nagy bizonnyal nem kell említeni előnyös tulajdonságait.

A szoftver kellő sebessége és rendkívül magas kártevő felismerési képessége tette népszerűvé. Ezen előnyös tulajdonságairól most sem mondott le, továbbra is biztosítja azokat számos új paraméterrel bővítve.

Új funkciók:

Fejlettebb keresési mód, többszálas keresési opciójának köszönhetően, hatékonyabban képes kihasználni a több maggal rendelkező processzorok nyújtotta teljesítményt, ennek köszönhetően sokkal hamarabb képes átvizsgálni rendszerünket, az eredményeket is hamarabb kapjuk meg.

A Dr.Web CureIt! előző verziója bizonyos esetekben rendszer hibát okozott a vizsgálat során, ezen kiadás már nem fog ilyen jellegű problémákat produkálni.

Ahhoz hogy a vírusirtást végrehajtsuk még telepítenünk sem kell így ha olyan kártevő lenne gépünkön amely a telepítést meggátolná, ez nem jelent a számára problémát.

Az újratervezett felhasználófelület magáért beszél a kívánt lehetőségeket most még hamarabb meg tudjuk találni, nem is beszélve arról, hogy látványosabb felület várja minden új és régi felhasználóját.

Futtatása során lehetőség van arra hogy blokkolni tudjuk a hálózati kapcsolatokat a víruskeresés ideje alatt így a kártevő nem képes kapcsolatot létesíteni külső számítógépekkel.

Mivel a modernebb, makacsabb vírusok már a Bios megfertőződésétől sem rettennek vissza a Dr.Web CureIt! Biztosítja a számunkra, hogy ez a szektor sem marad védtelen.

A szoftver három lehetőséget ajánl fel a számunkra, ami során mi határozhatjuk meg hogy milyen mélységig történjen meg a vizsgálat. Természetesen az egész számítógépet is átnézhetjük a teljes bizonyosság érdekében. A használatáról további információt itt találhatsz.

A mellékelt linken mindig a legújabb dátummal ellátott változatot válasszuk, hisz csak az biztosítja a leghatékonyabb védelmet, mivel az adatbázis frissítésre nincs lehetőség, a legújabban közzétett változat tartalmazza a napi frissítéseket. Hivatalos oldal.

Próbaverziós változat.

Dr.Web CureIt!

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ashampoo Burning Studio Free 1.12.0Ashampoo Burning Studio Free 1.12.0 Egyszerű használat és gyorsaság, ez a két legfőbb jellemző amivel lehet illetni az Ashampoo Burning Studio jelen változatát. Erősségét elsősorban a felhasználóbarát kialakításának […]
  • War of Legends- Akció játékWar of Legends- Akció játék       Akció játék stratégiai elemekkel a War of Legends. Valós idejű stratégiát vár el használóitól. Maga a játék teljesen ingyenes kiadás, amely használatához sem letölteni sem […]
  • Pool Mania- Android játékokPool Mania- Android játékok Újabb biliárd játék segítségével teheted próbára ügyességedet a Pool Mania nevű program személyében.   A látványos kezelőfelülettel rendelkező szoftver, rengeteg lehetőséggel […]
  • NetInfo 7.7NetInfo 7.7   Internet kapcsolatunkról árul el információkat illetve diagnosztizálásra használható a NetInfo 7.7.   Ha böngészés közben egyszer csak megszakadt az internet kapcsolat, […]
  • A nap tippje: Próbáld ki őket!A nap tippje: Próbáld ki őket!  Itt egy újabb szoftvercsomag, a kategória vegyes, válogass bátran. LibreOffice Portable 4.0.3 A telepítés nélküli, hordozható szoftvercsomag, biztosít minden olyan lehetőséget […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code