Advanced SystemCare 11.3.0.220

Advanced SystemCare 5.4.0.257 screenshot

Az Advanced SystemCare egy összetett szoftvercsomag, karbantartó szoftver, ami rengeteg olyan kiegészítőt tartalmaz amivel javítható a gép teljesítménye, illetve biztonságosabban használható a Windows. A program víruskeresőt, töredezettség mentesítőt, indítópult kezelőt, Registry kezelő, tisztító funkciót is kínál kipróbálásra minden felhasználójának. Magyar nyelvű.

 

Idővel a számítógép teljesítménye romlani kezd, egyre több olyan fájlmaradvány marad vissza ami csak lassítja a rendszert és fölöslegesen foglalja a helyet, az eltávolított szoftverek olyan bejegyzéseket hagyhatnak vissza a rendszerleíróban amik már nem mutatnak sehová, így lassulást de akár a rendszer összeomlást is tapasztalhatunk.

Ezek mind megelőzhetőek ha bizonyos időközönként nagytakarítást végzünk a számítógépen. Erre a feladatra számos szoftver található, mivel igen nagy a verseny ezért a fejlesztők termékükbe egyre több funkciót próbálnak belecsempészni, mi felhasználók örömére.

Ha karbantartásról, rendszer optimalizálásról van szó akkor érdemes a feladatra ezt a szoftvert bevetni, az Advanced SystemCare megoldását, ami több -féle megközelítést vet be annak az érdekében hogy el tudjuk érni az optimális teljesítményértékeket. Segítségével nem csak hogy optimalizálni tudjuk a rendszert, hanem el is tudjuk távolítani a rendszerből a nemkívánatos Malware szoftvereket.

 Két -féle vizsgálati módot biztosít:

Advanced SystemCare Gyors ellenőrzés: 

Gyors ellenőrzés során csak a legfontosabb összetevők kerülnek ellenőrzésre és karbantartásra. Malware keresés, registry tisztítás, érvénytelen parancsikonok és böngészési előzmények illetve a fölösleges fájlok kerülnek tisztításra.

Advanced SystemCare eszkötár

Mély ellenőrzés:

Mély ellenőrzés esetén sokkal mélyrehatóbb vizsgálat történik, számos elemmel bővül ki, többek között a rendszerleíró adatbázis tömörítése, beállítások optimalizálása, indulás során késlelteti az egyes összetevők indulását így csökken a terheltségi szintet, a Security Defense meggátolja hogy nemkívánatos szoftver települjön számítógépünkre, az esetlegesen a merevlemezen fellelhető hibákat is beazonosítja és igény esetén ki is javítja azt. Windows sebezhetőségek felkutatása és megszüntetése, és képes a merevlemezt töredezettség mentesíteni. Lista formájában sorolja fel az egyes lehetőségeket amelyeket finomhangolhatunk vagy el is távolíthatunk alternatívákat.

Eszköztár:

 A program, az Advanced SystemCare eszköztára közel 20 kiegészítőt tartalmaz ami külön is futtatható. Ezek a kisegítő eszközök kategóriákra osztva érhetőek el amelyek nagytakarítást, teljesítmény optimalizálást és egyéb hibajavítási segédeket tartalmaz, található benne egy olyan összetevő amivel a már feltelepített driver programjainkat tudjuk frissíteni, de akár biztonsági mentéseket is készíthetünk azokról, amit visszaállíthatunk beépített varázslójával. Információkat is biztosít számítógépünkről, hardveres és szoftveres megközelítésből egyaránt. Az Advanced SystemCare segítségével megtudhatjuk a csatlakoztatott eszközök listáját, illesztőprogramokat végül is minden olyan fontos adatot ami jellemzi rendszerünket, fontos lehet a számunkra.

  Turbo Boost

 Az alábbi karbantartó szoftver az Advanced SystemCare tartalmaz még egy olyan funkciót ami igen hasznos tud lenni a hétköznapok során. A Turbo Boost segítségével optimalizálni tudjuk a számítógép teljesítményét annak megfelelően hogy milyen igénybevételnek van éppen kitéve.

Két alternatíva áll rendelkezésre:

Munka mód esetén a teljesítmény értékeket úgy csoportosítja át hogy az elsősorban a munkánknak kedvezzen. Leállítja azokat a funkciókat amik csökkentik az aktuális teljesítményt. Játék mód esetén a szórakozás kerül előtérbe és azok a fölösleges éppen nem használt funkciók kerülnek leállításra amik az aktuális játéktól veszik el a teljesítményt. Az alábbi két alternatívát teljesen testre szabhatjuk, majd a beállítási értékeket profil formájában menthetjük el így azt legközelebb egyetlen kattintással aktiválni tudjuk. Hivatalos oldal. Próbaverziós változat, amely esetén bizonyos funkciók nem, vagy korlátozva érhetőek el. A Professional változatot innen szerezheted be.

Kapcsolódó:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Advanced SystemCare Ultimate 10.0.1.80Advanced SystemCare Ultimate 10.0.1.80 Az Advanced SystemCare Ultimate egy valósidejű vírusvédelmet is tartalmazó karbantartó alkalmazás amivel gyorsabbá és stabilabbá tehető a Windows. Teljes körű Windows optimalizáló. Magyar […]
  • TweakPower 1.086 BetaTweakPower 1.086 Beta A TweakPower egy Karbantartó program mindenes, amivel gyorsabbá stabilabbá tehető a Windows. A szoftver számos speciális eszközt tartalmaz, Registry, Merevlemez, böngésző tisztítót, […]
  • CCleaner 5.42.6499CCleaner 5.42.6499 A CCleaner egy igazán tekintélyes tudású karbantartó alkalmazás, amivel a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, a böngészők tisztíthatóak. Tartalmaz egy duplikátum, fájlkereső funkciót. […]
  • Wise Care 365 Portable 4.8.6Wise Care 365 Portable 4.8.6  A Wise Care 365 Portable a népszerű multifunkciós karbantartó alkalmazás hordozható kiadása. Funkcionálisan hasonlóan széleskörű és még ingyenes is egyben. Böngésző, Registry […]
  • CleanMyPC 1.8.10 Build 1148CleanMyPC 1.8.10 Build 1148 A CleanMyPC egy univerzális, Magyar nyelvű Windows karbantartó szoftver, amivel tisztítható a regisztrációs adatbázis, illetve a merevlemez. A szoftver több hasznos kiegészítőeszközt is […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
4.5 based on 2 votes
Teljes név
Advanced SystemCare
Platform
Windows / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code