KMPlayer 4.1.5.8

KMPlayer

A KMPlayer egy profi multimédiás videólejátszó ami szinte bármilyen formátummal könnyedén elboldogul. Blu-Ray formátumokat is támogat. Modern, látványos kezelőfelület jellemzi.

Az alábbi player igen nagy népszerűségnek örvend, nem is csoda, hisz igen nagy tudással rendelkezik remekül testre szabható. A KMPlayer ingyenesen használható.

Ha filmet szeretnénk megtekinteni, esetleg rendelkezünk néhány zeneszámmal akkor minden bizonnyal egy ingyenes playert keresünk ami nagy támogatottságot élvez, ilyenkor jogosan merül fel a KMPlayer neve.

A KMPlayer letöltése után neki is láthatunk a telepítésnek ami első nekifutás esetén nem bizonyul könnyűnek főleg olyan felhasználók számára akik kezdők ezen a területen.

Kétlépcsős folyamatban tudhatjuk le az egészet. Első körben a program két nyelvet kínál fel a számunkra, Angol és Korean. Ha ezek közül kiválasztottuk a számunkra ideálist, a felhasználói licenc elfogadása következik, majd az egyes összetevők összeállítása, pontosabban, hogy mire van szükségünk. Lehetőségünk van pluginek és skinek között válogatni. Természetesen a komplett KMPlayer felinstallálható egyetlen opció megválasztásával. Az aktuális kiadási megjegyezéseket az alábbi oldalon tudod áttekinteni.

A következő lépésben már módunkban áll megadni a KMPlayer számára hogy Magyar nyelven kommunikáljon velünk, megválasztható számítógépünk teljesítménye, így a hardver konfigurációnknak megfelelően lesz képes futni. A hangszóró beállításoknál megadhatjuk hangrendszerünk típusát ezek után már nem is marad hátra mint megválasztani hogy milyen skin legyen az alapértelmezett és a használandó kodedek kijelölése és már neki is láthatunk első használatának. Mint látható, szükség van néhány kattintásra hogy fel tudjuk telepíteni a KMPlayert a számítógépre, de cserébe hatalmas tudást és igen széleskörűen konfigurálható lejátszó szoftvert kapunk. Hordozható változatot így készíthetsz belőle.

pillanatkép

KMPlayer extra funkciók:

A KMPlayer hosszas várakozás után olyan újdonságokkal robbant be a köztudatba ami igen komoly kihívások elé állítja a vetélytársakat, többek között a kezelőfelülete látványos átalakuláson esett át, indításakor felületéről közvetlenül tudunk film előzeteseket megtekinteni, többek között Flash alapokon működő játékokhoz is hozzáférhetünk, igaz sajnos a reklámok nem maradtak ki belőle ami a betöltődés alatt örvendeztet minket.

A legnagyobb újdonságnak az számít hogy a QQ-Player lejátszóhoz hasonlóan benne is támogatottá vált az egy gombnyomással való normál 3D videó átalakítási funkció, továbbra is gazdag beállítási lehetőségeket biztosít, tudásához mérten kíméletesen bánik az erőforrásokkal gyengébb processzorral rendelkező számítógépeken is.

Természetesen a 3D player funkció teljes mértékben a megjelenítőnkhöz igazítható. A fejlesztői oldalt itt találod.

Ezekkel az előnyös funkciókkal amivel a fejlesztői csapat előrukkolt, a KMPlayer szinte bármilyen fizetős konkurenssel felveszi a versenyt, főleg hogy ha azt tekintjük hogy ingyenes.

Kapcsolódó alkalmazások

  • VLC Media Player 3.0.8VLC Media Player 3.0.8 A VLC Media Player egy rengeteg különleges funkciót biztosító videólejátszó, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas program. Magyar nyelvű, ideális Online rádiócsatornák vételére is ( […]
  • VLC Media Player Portable 3.0.1VLC Media Player Portable 3.0.1 A VLC Media Player telepítést nem igénylő korszerű videólejátszó szoftver, amivel szinte bármilyen formátumot meg tudsz nyitni, legyen az videó, vagy audió tartalom, Fel lehet még […]
  • FreePlayer 1.0.1.0 Build 7540FreePlayer 1.0.1.0 Build 7540 A FreePlayer rengeteg médiaformátumot támogat, mindamellett biztosítja filmjeink hálózati útvonalon való megtekintését is. Profi ingyenes videólejátszó alkalmazás. AVI, OGG, WMA, MP3 […]
  • CORNPlayer 1.0.2.35CORNPlayer 1.0.2.35 A CORNPlayer egy ingyenes, rengeteg ma népszerű formátumot támogató film, zenelejátszó szoftver. Az alkalmazással kényelmi funkciók igénybe vétele mellett tudsz YouTube videókat […]
  • Powder Player 1.10Powder Player 1.10 A Powder Player egy rendkívül robusztus, hatalmas Kodek támogatottsággal rendelkező videó, zenelejátszó szoftver. Az alábbi ingyenes alkalmazás több különleges funkcióval rendelkezik, […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
KMPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Multimédia
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code