A fájl elrejtéstől a szinkronizálásig: heti összefoglaló

 A fájl elrejtéstől a szinkronizálásig: heti összefoglaló.


Wise Folder Hider 1.32 Neki köszönhetően elrejthetsz olyan tartalmakat is az avatatlan szemek elől amit nem szeretnél másokkal megosztani.


Allway Sync Portable 12.12.13 A telepítést nem igénylő, önkicsomagoló változat segítségével szinkronizálási és biztonsági mentési feladatok hajthatóak végre.


Allway Sync 12.12.13 Fájlok szinkronizálására használható, több protokollt is támogat, időzíthető lehetőséggel ellátva.


ESET Smart Security 6.0.316.0 A normál termékhez képes tűzfalat is biztosít, ami a kémprogramok és vírusok elleni küzdelemben nélkülözhetetlen napjainkban. A háttérben működve a lehető legkevesebb erőforrást igényli miközben egyetlen másodpercre sem lankad a figyelme.


ESET NOD32 6.0.316.0 Tökéletes védelmet biztosít minden ismert kártevő ellen, valós idejű védelme, remekül konfigurálhatósága kiemeli az átlagból.


Comodo Dragon 26.2.2.0 Az általánosan letölthető böngészőkhöz képest sokkal biztonságosabban használható, a lehető legkevesebb információt szivárogtatja ki rólunk.


Ingyenes Víruskereső – Android alkalmazások Tegyél azért hogy biztonságosabban tudd használni mobilodat, a kiegészítő garantálja hogy a vírusok nem tudnak létesülni készülékeden. 


Shoot the Apple 2 – Android játékok Ismét felveheted a küzdelmet az idegenekkel miközben a pontok gyűjtésére is odafigyelsz.


3D Video Player 3.4 Normál felbontással rendelkező videók minden eddiginél látványosabb megjelenítésére van mód a segítségével. Ingyenes változat.


ISO Workshop 3.7 Lemezképfájlok egyszerű létrehozására használható szoftver, További különlegessége, hogy biztonsági mentéseket is képes készíteni CD/DVD adathordozókról, az évek folyamán jelentősen bővült a funkcionalitása.


Photo Studio – Android alkalmazások Képszerkesztő alkalmazás mobilra, effektusokat és egyéb különleges képmanipulációs eljárásokat is támogat ingyenesen.


Trial Xtreme 3 – Android játékok Kapd elő legjobb motorod és száguld a győzelemért, próbálj ki több szintet is most ingyen!


PhotoScape Portable 3.6.3 A hordozható alkalmazás segítségével fotóinkat tekinthetjük meg illetve szerkeszthetjük azokat igen széleskörűen.


Multi Packer 2.12 Készíts saját hordozható alkalmazást szaktudás nélkül..


Cameyo 2.0.834 Avagy készíts portable változatot kedvenc alkalmazásaidból könnyedén… Ha nem találod a számodra fontos szoftver hordozható változatát akkor készítsd el magad azt.


Norman Malware Cleaner 2.07.06 Fertőzött számítógépek vírusmentesítésére használható ingyenes segédalkalmazás, nem igényel telepítést.


imo messenger – Android alkalmazások Rendkívül gyors, azonnali üzenetküldési lehetőségre van módunk ha kipróbáljuk az alábbi ingyenes programot.


Dark Arcana: the Carnival – Android játékok Történettel is rendelkező kalandjáték, ahol a gonosz jelenléte felkavarja az eseményeket, te tehetsz pontot a történet végére…


MiniTool Partition Wizard Home 7.7 Profi merevlemez particionáló szoftver amellyel szabadon és ingyenesen tudjuk az egyes meghajtók méretét módosítani.


 

 Oldalak:

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40

Kapcsolódó alkalmazások

  • Folder Size 2.9.0Folder Size 2.9.0   Merevlemezünk telítettségi állapotáról kaphatunk részletes információt a Folder Size segítségével.   Egy gyors futtatás után körgrafikon formájában jeleníti meg a számunkra, hogy az […]
  • Caesium 1.6.1Caesium 1.6.1  A Caesium egy ingyenesen használható képtömörítő alkalmazás ami az eredeti felbontás és minőség megőrzése mellett képes csökkenteni a fotó méretét.     Egy adott kép annál több helyet […]
  • WinampWinamp – Android letöltés   Android rendszerekre készített multimédiás lejátszó a Winamp.     Most lehetőségünk van Tablet PC-nken is kedvenc zeneszámainkat viszont hallani méghozzá egy népszerű multimédiás […]
  • Videó Downloader, amely akár több ezer oldalt is támogatVideó Downloader, amely akár több ezer oldalt is támogat Kevés olyan videóletöltő szoftver található amely amellett hogy ingyenes, még rendszeres frissítések formájában további funkciókat is kap, az alkalmazás az egyik leghatékonyabb downloader […]
  • Mass DownloaderMass Downloader 3.9       Elsősorban nagyobb méretű fájlok letöltése esetén lehet hasznunkra a Mass Downloader 3.9 változata. A ma legnépszerűbb böngészőkkel kiválóan együtt működő program, jelentősen […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük