Cameyo 3.1.1446

Cameyo

A Cameyo nevű alkalmazással saját magad tudsz készíteni Portable változatot azokból a programokból, amiből nem érhető el ilyen változat. A szoftver használata, illetve a megtervezése az egyszerűséget tartja szem előtt.

Nagy népszerűségnek örvendenek a telepítést nem igénylő, más néven a Portable programok. Ezen fajta változatoknak többek között az az előnye, hogy a használatukhoz nem vagyunk géphez kötve, mivel akár egy USB kulcson magunkkal is vihetjük. Ezen kívül futtatásuk során nem hagynak bejegyzéseket a merevlemezen így nem szemetelődik a rendszerleíró sem, (legalábbis nem hagy annyi nyomot maga után mint a telepíthető változatok.)

Rengeteg népszerű szoftver gyártója készít Portable kiadást is, de sajnos bizonyos esetekben mégsem találhatjuk meg az adott alternatívát, licenc vagy egyéb okokra visszamenőleg.

Ebben az esetben nem kell lemondanunk kedvenc szoftverünk ezen módon való futtatásáról, a Cameyo nevű alkalmazás megoldást kínál az esetek 99%-ában.

A Cameyo képes szinte bármilyen programot átalakítani, vagyis létrehozni ezen fajta változatát, amit egy számítógép újratelepítés után csak futtatnunk kell.

Egyetlen feltétele hogy a legtökéletesebb eredmény elérésének az érdekében jobb ha a kérdéses állomány előtte nincs jelen a gépen.

Cameyo használata:

A Cameyo használata egy kis odafigyeléssel elsajátítható. A letölthető változat szintén nem igényel telepítést, csak el kell indítanunk. Miután ez megtörtént, az alsó ikontáron válasszuk, a Studio menüt, majd ott jelöljük ki a Capture App Locally lehetőséget ekkor elindul egy feltérképezési folyamat ahol létrehoz egy pillanatképet a rendszerről, hogy tudja milyen változások fognak végbe menni a későbbiekben.

Várjuk meg míg a packager folyamat fut, aminek az ideje függ a gépünkre telepített szoftverek és a rendszer konfigurációjától.

Ha végzett a Cameyo egy piros villogó gomb tájékoztat minket arról hogy várja hogy indítsuk el annak a szoftvernek a telepítését amit a későbbiekben a szóban forgó módon szeretnénk futtatni.

A szokásos módon installáljuk kedvenc szoftverünket, sőt állítsunk be mindent, böngészők esetén töltsük le hozzá a megfelelő kiterjesztéseket, mivel képes a beállításokat is elmenteni. Fizetős program esetén a licenc kulcsot is megadhatjuk így többet nem kéri a szoftver, igaz ezen alternatíva feszegeti a legális használatot, a felelősség a használót terheli.

Ha teljes mértékben konfiguráltuk a leendő portable szoftvert, csak nyomjuk meg az install done menüpontot, ezután a Cameyo ismét átvizsgálja a rendszert, hogy kiderítse milyen változások történtek. Hivatalos oldal.

A folyamat végén értesít minket hogy hol találjuk az elkészített állományt.

 Természetesen ha nem szeretnénk az elkészítéssel bajlódni a szoftver kezelőfelületén válogathatunk azt csak le kell tölteni, sajnos még nem a legrészletesebb a lista.

 Rendkívül hasznos tud lenni ha nem találjuk meg kedvenc szoftverünk ezen alternatíváját. A program  vagyis a Cameyo megoldásának az értékét már csak tovább növeli hogy teljesen ingyenes és megőrzi a beállításokat, a kiegészítőket is hozzáfűzi, amit a pillanatfelvétel időpontjában megadtunk.

 Windows 10 támogatással!

Cameyo

Kapcsolódó alkalmazások

  • CloneCD 5.3.1CloneCD 5.3.1         Az egyszerűségen , könnyen kezelhetőségen felül még Magyar nyelvvel is ellátta készítője a CloneCD 5.3.1 változatát. Ez a kiváló CD másoló alkalmazás számos CD formátummal […]
  • Sound Effects -Android alkalmazásokSound Effects -Android alkalmazások   Tedd egyedivé mobilodat egy teljesen egyedi hangeffektussal. A Sound Effects Android rendszerekre optimalizált változat. Az alábbi segédalkalmazás segítségével teljesen egyedi […]
  • ELMŰ•ÉMÁSZ – Android alkalmazásokELMŰ•ÉMÁSZ – Android alkalmazások   Az alkalmazás segítségével mobilodon intézheted a hétköznapi áramügyeidet. Ingyenesen hozzáférhető Android program.     A programmal sokkal kényelmesebbé teheted az árammal […]
  • X-Runner – Android játékokX-Runner – Android játékok Fuss végig a pályán és gyűjts össze minden pontot az X-Runner nevű Android játékban.     A látványos és természetesen izgalmas játékban úgy kell végigfutnod a pályákon hogy össze is […]
  • Escape – Android játékokEscape – Android játékok Az Escape nevű játék elsősorban azon Android tulajdonosok tetszését nyeri el, akik rajonganak a „portál” jelleggel bíró alkalmazások iránt. Merész, elgondolkodtató és izgalmas […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Cameyo
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
8,90 USD DEMO
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code