3D Video Player 3.4

3D Video Player

Igazi mozi élményben lehet részünk a 3D Video Player segítségével.

Ez a remek lejátszó program lehetőséget biztosít arra hogy három dimenziós filmeket is meg tudjunk tekinteni a lehető legjobb minőségben, legyen az akár FULL-HD.

Bármilyen hagyományos videó állományt is képes 3D megjelenítéssel ellátni, csupán annyi dolgunk van, hogy betöltjük a kérdéses filmet, majd a lejátszáskor megnyomjuk a 3D gombot. Az egyszerű kezelőfelület a lehető legegyszerűbbre van tervezve, semmilyen extra, zavaró elemet nem tartalmaz, csak azok fedezhetőek fel rajta amik valóban szükségesek.

Egyre több 3D megjelenítést biztosító szoftver tölthető le amely tudásban valódi kihívások elé állítja a konkurenciát. Ha nem félünk a beállítások rengetegjétől akkor a KMPlayer is szóba jöhet amely újabb kiadása felveszi a versenyt bármely fizetős szoftverrel. A rendszeres frissítéseknek köszönhetően mindig tartalmaz új funkciókat.

Ha az egyszerűség a fontos és az ingyenesség akkor a másik javasolt alkalmazás a QQ-Player. Szintén egyszerű felület viszont korlátozás mentes használat jellemzi.

A 3D Video Player próbaverziós változat amely abban merül ki hogy a filmet vízjellel látja el.
Megfelelő használatához feltételezett az ideális hardveres jelenlét.

Gépigény:

Min. 1GB RAM

Vörös/cián szemüveg

Intel Core2 Duo processzor vagy attól erősebb

Legalább 1GB RAM szabd tárhely a merevlemezen.

A frissített változat már a legmodernebb és legújabb megjelenítési módokat is támogatja, igazodván a jelen kor által biztosított hardveres megjelenítőkhöz.

3D Video Player

3D Video Player letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Biztonságos böngészés kellő sebességgelBiztonságos böngészés kellő sebességgel Elsősorban olyan felhasználók számára javasolt a használata akik olyan weboldalakat látogatnak rendszeresen amely biztonság szempontjából hagynak maguk után kérdéseket.
  • Horoszkopok- Android alkalmazásokHoroszkopok- Android alkalmazások   Tudd meg mit tartogat a számodra a jövő a Horoszkopok nevű alkalmazás segítségével.   Ha hiszel a jóslatokban, szeretnéd tudni mi vár rád, most mobiloddal is megtudhatod hogy […]
  • Ultra-Downloader 2.4Ultra-Downloader 2.4   Weboldalakon található tartalmakat, többek között képeket, HTML anyagokat, illetve EXE állományokat tölthetünk le az Ultra-Downloader segítségével.       Böngészés során bármikor […]
  • Acoo Browser 1.98Acoo Browser 1.98       Az Internet Explorer tuningolására használható böngésző kiegészítő az Acoo Browser 1.98 változata. A hétköznapi kinézettel és tudással rendelkező böngésző paramétereit […]
  • ACDSee Photo Editor 6.0ACDSee Photo Editor 6.0  Az ACDSee Photo Editor egy széleskörűen használható rengeteg lehetőséget biztosító fotó szerkesztő program ami az egyszerű felépítésre törekedett. Fotóink szerkesztésének ideális […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code