Norman Malware Cleaner 2.08.08

Norman Malware Cleaner

Komoly vírusdefiníciós adatbázissal rendelkező kártevő eltávolító szoftver a Norman Malware Cleaner.

 Ha már bekövetkezett a baj, számítógépünkön nem megbízható vírusvédelmi szoftvert futtattunk, vagy rosszabb esetben nincs is semmilyen védelmünk, ennek következtében becsúszott egy vírus aminek szemmel látható jelei vannak, akkor az alábbi telepítést sem igénylő alkalmazás kimenekíthet minket a reménytelennek látszó helyzetből. Adatbázisa folyamatosan bővül és tartalmazza mindazoknak a kártevőknek az azonosítóját amik ma leginkább elterjedtek. Maga az alkalmazás mérete nem a legkisebb a kategóriáját tekintve de a méret mögött azért tudás is felfedezhető. Felületét tekintve semmi extra funkciót nem találunk csakis az alapvető lehetőségek fedezhetőek fel rajta, a végrehajtható műveleteket tekintve szintén csak az alap opciók fedezhetőek fel.

Mivel nem igényel telepítést, a lehető legtökéletesebb megoldás lehet olyan operációs rendszerek számára ahol a megtelepedett kártevő nem engedi hogy módosítsuk a rendszer védelmi lehetőségeit. Mivel Maga a vírusirtó tartalmazza a legújabb definíciós adatbázist, ezért ha szükségessé válik a használata mindig a legújabb kiadást töltsük le és futtassuk.

A használata során csupán adminisztrátori jogosultsággal kell hogy futtassuk, ezután választható ki a vizsgálat típusa, alapvetően három alternatívát biztosít, bármelyikre is lenne szükség, a keresési periódus alatt tovább tudjuk használni a számítógépet. Természetesen azért ne kezdjünk nagy munkálatokba. Hivatalos oldal. Futtatása során képes minden olyan összetevőt átkutatni ahol a leginkább megbújhatnak a vírusok, az ellenőrzés alól nem marad ki a rendszerleíró sem. Teljes verziós változat.

Norman Malware Cleaner

Kapcsolódó alkalmazások

  • Tölthető a Norman Malware Cleaner 2.08.08Tölthető a Norman Malware Cleaner 2.08.08 Telepítést nem igénylő ingyenesen futtatható víruskereső és eltávolító alkalmazás, itt a legújabb változata.
  • Emsisoft Anti-Malware 8.1.0Emsisoft Anti-Malware 8.1.0     Kezdőknek és haladóknak is egyaránt kedvez felhasználófelülete az Emsisoft Anti-Malware szoftverének ezen kiadása.     Mivel egyre több kártevő igyekszik hogy védvonalunkat […]
  • Malware Destroyer 6.11Malware Destroyer 6.11   Számítógépek védelmének céljából lett létrehozva a Malware Destroyer amely hatékonyan lép fel a ma leginkább elterjedt kártevőkkel szemben.   A letöltés után a szoftvert pár […]
  • Vírusmentesítsd a számítógépedet a Norman Malware Cleaner segítségévelVírusmentesítsd a számítógépedet a Norman Malware Cleaner segítségével Az alábbi alkalmazással több mint százezer kártevőt tarthatsz távol a számítógépedtől, a nem várt fertőzések orvosolhatóak vele. Nem kell telepíteni!
  • Ashampoo FireWall 1.20Ashampoo FireWall 1.20   Minimális tudást igénylő, kellő biztonságot nyújtó tűzfal alkalmazás az Ashampoo FireWall 1.20 kiadása.       Ha a biztonságot tekintjük, akkor érdemes arra odafigyelni, hogy egy […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code