Wise Folder Hider 4.22.157

Wise Folder Hider

A Wise Folder Hide Fájlok és mappák elrejtése használható szoftver, ami minden hasznos funkciót biztosít amire csak szükséged lehet. A program támogatja a cserélhető adathordozókat is. Ingyenes, Magyar nyelvű.

Minden embernek vannak olyan személyes dolgai amit nem szeretnének másokkal megosztani, ilyen információk lehetnek a számítógépünkön is, eddig az jelenthette a problémát hogy miként tudnánk azt úgy elrejteni, hogy mások ne találják meg azt semmiféle módszerrel. Használd mappák egyszerű elrejtésére a Wise Folder Hider nevű alkalmazást.

Pontosan erre jelenthet a számunkra megoldást a program ami képes az általunk kiválasztott mappát úgy titkosítani hogy az nyom nélkül tűnik el az adott meghajtón. A tárolóeszköz lehet maga a merevlemez, de akár egy USB meghajtó is.

A szoftver, a Wise Folder Hider néhány kattintással telepíthető aminek a végén kér egy mesterjelszót, beépül a jobb egérgombos menürendszerbe, ha el szeretnénk rejteni valamit csak jobb egérgombbal rá kell kattintani, majd ki kell választani a program nevét és az azonnal eltűnik. Ha hozzá szeretnénk férni, a program indítása után meg kell adnunk az előzőleg meghatározott jelszót és azonnal hozzá is férhetünk a mappához, fájlhoz amit előzőleg elrejtettünk.

A Wise Folder Hider szerencsére tud Magyarul is, a nyelvet utólag kell kiválasztanunk.

 A telepítés nélküli változat, avagy a Wise Folder Hide Portable a linken érhető el.

Az általa használt eljárás annyira biztonságos, hogy az így elrejtett állományt sehogy sem lehet megtalálni, még másik operációs rendszer alól sem, bootolható Linux esetén is rejtett marad. A Wise Folder Hider használható Windows7/ Windows 10 operációs rendszeren. Hivatalos oldal.

Wise Folder Hider

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Wise Folder Hide Portable 4.22.157Wise Folder Hide Portable 4.22.157 A Wise Folder Hide Portable telepítést nem igénylő alkalmazás segítségével elrejthetünk bármit az illetéktelen szemek elől. A szoftver használata nagyon egyszerű, tud Magyar nyelven, sőt […]
  • Wise Disk Cleaner Portable 9.63.686Wise Disk Cleaner Portable 9.63.686 A Wise Disk Cleaner Portable rendszerünk nagytakarításának egyik ideális eszköze. Az alábbi kiadást nem kell telepíteni hordozható változat. Profi merevlemez tisztító alkalmazás. Ez a […]
  • IP Hider Pro 5.8.0IP Hider Pro 5.8.0 Az IP Hider Pro egy IP cím elrejtő, megváltoztató alkalmazás ami nem csak böngészéshez hanem alkalmazások privátabb használata esetén is használható. Könnyen kezelhető.
  • Wise Care 365 4.8.6Wise Care 365 4.8.6  A Wise Care 365 segítségével lehetőség van a Windows operációs rendszert hatékonyabb és gyorsabb állapotba hozni. Tartalmaz böngésző tisztítót, Registry optimalizálót, Töredezettség […]
  • Wise Disk Cleaner 9.63.686Wise Disk Cleaner 9.63.686 A Wise Disk Cleaner egy egyszerűen használható Magyar nyelvű Karbantartó alkalmazás, amivel a merevlemez tisztítható meg a fölösleges fájloktól. Egy beépített töredezettség mentesítőt is […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Wise Folder Hider
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code