Allway Sync 12.12.13

Allway Sync

Szinkronizálja adatait tökéletesen, adatvesztés nélkül az Allway Sync segítségével.

 A számunkra fontos adatokat ma már szinte bárhol és bármilyen formátumban tárolhatjuk. Legyen szó filmekről, zenei állományokról, vagy akár dokumentumokról mindig felmerül bennünk a kérdés, hogy tudnánk tárolni egy adott meghajtón, úgy hogy az mindig friss legyen vagyis pontosabban, melyik programmal tudnánk annak tartalmát szinkronizálni, hogy legyen biztonsági mentésünk.

Számos program létezik erre a feladatra. Többek között a Total Commander segítségével is össze tudjuk hasonlítani két mappa tartalmát, ami akár FTP kapcsolat esetén is működik, mégis vannak olyan felhasználók akik ettől többre vágynak.

Ha tökéletes megoldást keresünk, akkor használjuk az Allway Sync nevű alkalmazást.

Maga a program számos protokollt támogat így szinkronizálhatjuk adatainkat két meghajtó között, lehet az távoli meghajtó, FTP protokollal, vagy bármely átmenetileg csatlakoztatott külső tárolóeszköz.

A Magyar nyelven kommunikáló szoftver anyanyelven visz végig minket az egyes install lépéseken. Igaz azért érdemes megjegyezni, hogy az installációs folyamat végén mégis manuálisan ki kell választani a használni kívánt nyelvet amit egy tekintélyes listán találhatunk.

Miután teljes mértékben installáltuk a rendszerre, az Allway Sync felajánlja már az első futtatása során hogy elvégezzük az adott két tárhely tartalmának az összehasonlítását.

 Az Allway Sync Portable változata itt található.

A két meghajtón található különbségektől, illetve hardveres teljesítményünktől függ, hogy az analízis mennyi időt vesz el tőlünk.

Miután végzett, lista szerűen sorolja fel a számunkra a különbségeket, mik azok amik megegyeznek, mik az eltérések. Lehetőségünk van a listán felsorolt elemekből tiltani, meghatározhatjuk, hogy milyen irányba történjen a szinkronizálás.

Az Allway Sync segítségével, a szinkronizáció folyamán egybevethetjük a két tartalmat, kivételeket hozhatunk létre, de lehetőségünk van időzítéseket is létrehozni, teljesen automatizálva a folyamatot.

Egyszerű, lényegre törő ikonokkal tájékoztat minket arról hogy milyen lehetőségeink vannak. A legnagyobb erősségét annak köszönheti, hogy tökéletes munkát képes végezni a kategóriájában hasonló programokhoz képest.

Képes az alkalmazott könyvtárak útvonalát, beállításainkat megjegyezni, így legközelebb már könnyebb dolgunk lesz.

Teljes verziós változat.

Allway Sync

 letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code