X-Firefox 53.0.3 [rev8]

X-Firefox

Az X-Firefox egy korszerű, modern, kényelmes böngésző, amivel maximális biztonság mellett tekinthetsz meg szinte bármilyen tartalmat. Az alábbi alkalmazás amellett hogy ingyenes, Magyar nyelven használható. Nem kell telepíteni. Szinkronizálási lehetőségekkel, opcionálisan videótelefonáláshoz is ideális választás. Firefox alapon fut.

Az alábbi böngésző azok számára nem okoz különösebb meglepetést, akik korábban próbálták, esetleg használták a népszerű Mozilla által kiadott böngészőt. Az X-Firefox különlegessége, hogy nem kell telepíteni, szemetelés nélkül futtatható több gépen.

Az X-Firefox letöltése után a program gyakorlatilag azonnal használható, ha fontos azonnal szinkronizálhatod a korábban telepített böngészőiddel.

Az X-Firefox címsorát keresésekre, illetve címek megadására is felhasználhatod, ha egy oldalt rendszeresen látogatsz meg, azt kedvencekhez adhatod, így azt legközelebb kevesebb energiaráfordítás mellett érheted el. A böngésző rengeteg kényelmi funkciót biztosít, ideális választás otthoni, illetve üzleti célokra. Az utóbbinál webfejlesztő eszközök, stílusszerkesztő, pipetta is elérhető.

Az alkalmazás, akárcsak a Firefox böngészője, funkcionálisan tovább bővíthető, tekintélyes plugin kínálat biztosított, ha a kinézetét szeretnéd megváltoztatni, számos szabadon beszerezhető bőrrel lehet megvalósítani.

A böngésző az illetéktelen hozzáférések ellen mester jelszóval védhető le, így csak azok férhetnek hozzá akik ennek a birtokában vannak. Az extra funkciók nem mennek az X-Firefox sebességének a rovására. A szoftverrel külön kiegészítő telepítése nélkül tudsz akár videótelefonálásokat lebonyolítani, hatalmas hardver támogatottsággal bír.

Természetesen olyan alapvető szolgáltatások sem maradhattak ki az X-Firefox böngészőjéből mint az RSS csatornák támogatása, könnyedén fel tudsz iratkozni minden olyan hírportálra, ahol olyan rendszeresen frissülő tartalmak érhetőek el amik téged érdekelnek. Privát munkameneteket is támogat, ahol a böngészés befejeztével automatikusan törlődik a korábbi munkafolyamat.

Szintén igen népszerű böngésző még a Slimjet Portable tartalmaz Sandbox módot, automatikus szövegfordító funkciót, illetve videó letöltőt.

Az X-Firefox a népszerű böngésző egy úgynevezett alternatív változata, aminek az a különlegessége, hogy nem kell telepíteni. Tud szinkronizálni, intelligens címsor, pluginozható, skinekkel módosítható a kinézete.

X-Firefox

X-Firefox összefoglaló:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Mozilla Firefox 59.0.3Mozilla Firefox 59.0.3 A Mozilla Firefox egy igen modern, szinkronizálható böngésző, ami rengeteg különleges funkciót biztosít a kipróbálói számára. funkcionálisan bővítmények hozzáadásával lehet […]
  • Slimjet 25.0.8.0Slimjet 25.0.8.0 A Slimjet egy modern, remek, gyors böngésző, ami Chrome alapon fut. Az alábbi program tartalmaz egy beépített képlopót, ideális videók letöltéséhez, a kezelőfelületét Skinekkel tudod […]
  • Google Chrome 66.0.3359.181Google Chrome 66.0.3359.181 A Google Chrome böngészője az egyik legnépszerűbb alkalmazás, ami rengeteg előnyös tulajdonsággal tud büszkélkedni. Lehet szinkronizálni, intelligens címsor, Kedvencek támogatás, illetve […]
  • ZHPCleaner 2018.3.31.56ZHPCleaner 2018.3.31.56 A ZHPCleaner nevű víruskereső alkalmazás segít megszabadulni a kéretlenül települt eszköztáraktól, illetve a böngésződet fenyegető fertőzésektől. Nem kell telepíteni, ingyenes változat. […]
  • Slimjet Portable 18.0.2Slimjet Portable 18.0.2 A Slimjet Portable egy telepítést nem igénylő Chrome alapú böngésző, ami rengeteg kényelmi funkciót biztosít, a biztonságosabb használat érdekében. Tud szinkronizálni, lehetséges vele […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
5 based on 7 votes
Teljes név
X-Firefox
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code