Polarity Browser Portable 9.3.0

Polarity Browser Portable

A Polarity Browser Portable egy telepítés nélkül használható ingyenes böngésző, ami több testre szabási lehetőséget is biztosít. Az alkalmazás számos különleges funkciót tartalmaz, ennek köszönhetően hamar elnyerheti a kipróbálóinak a tetszését. Néhány fontosabb jellemzőjét említve, adott tartalmak futtathatóak Sandbox módban, kedvencek támogatás, szinkronizálás, választható motor, ( Webkit, Trident ), Chrome alapú.

Biztonságos, rengeteg testre szabhatóság, különleges funkciók jellemzik a Polarity Browser Portable nevű alkalmazást, ami a népszerű szoftver installálást nem igénylő kiadása. Az installálható változatával közel azonos lehetőségeket biztosít.

A Polarity Browser Portable számítógépre való lementése után azt csak ki kell bontani egy szabad helyre ezt követően azonnal futtatható.

Az első indításakor a Polarity Browser Portable támogatja a szinkronizálást, ebben az esetben a korábban telepített böngészőid testre szabási opcióit tudja importálni.

A szoftver egyik érdekessége, amellett hogy Chrome alapú, kettős motort használ ( Webkit, Trident ) ahol a kipróbálója választhatja ki hogy melyiket részesíti előnyben.

A Polarity Browser Portable kezelőfelületét a végletekig meg lehet változtatni, erre egy beépített téma szerkesztőt használhatsz.

Videó jellegű tartalmaknál felfedezhető benne még egy igen hasznos lehetőség, külön kiegészítő nélkül tölthetsz le YouTube videókat. A böngésző több módszert is támogat annak az érdekében, hogy egyszerűbben tudd navigálni, szükség esetén meghatározott funkciókat billentyűkombinációs parancsokkal is el tudsz érni.

Azok a számítógép tulajdonosok előnyben érezhetik magukat akik valamilyen mikrofont csatlakoztattak a géphez, mivel beszédfelismeréssel is kezdeményezhető adott oldalak megnyitása, illetve keresések kezdeményezése.

A Polarity Browser Portable tartalmaz még jelszó menedzsert, mobil nézeti módot, ezeket a funkciókat külön engedélyezni kell.

Tudásban, rugalmasságban a Slimjet Portable veheti fel vele a versenyt, ami szintén több különleges kényelmi funkcióval van ellátva. A Mozilla Firefox Portable böngészője szintén nem igényel telepítést, szinkronizálni is tud.

A Polarity Browser Portable egy hordozható böngésző alkalmazás, ami tud szinkronizálni, kedvencek támogatással bír, Chrome alapú. Ha fontos több választható motort is ki lehet választani. Sandbox mód, jelszómenedzser támogatás.

Polarity Browser Portable

Polarity Browser Portable Összefoglaló:

 • Böngésző
 • Nem igényel telepítést
 • Sandbox mód a biztonságosabb használat érdekében
 • Chrome alapú
 • Webkit, Trident motor
 • Szinkronizálás
 • Kedvencek támogatás
 • beépített jelszómenedzser
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás
 • Hivatalos oldal

Kapcsolódó alkalmazások

 • Polarity Browser 9.3.0Polarity Browser 9.3.0 A Polarity Browser egy ingyenes, Chrome alapú Trident motort támogató böngésző. A szoftver számos modern funkciót biztosít azért hogy a lehető legkényelmesebben, egyben széleskörűbben tudj […]
 • Slimjet 25.0.8.0Slimjet 25.0.8.0 A Slimjet egy modern, remek, gyors böngésző, ami Chrome alapon fut. Az alábbi program tartalmaz egy beépített képlopót, ideális videók letöltéséhez, a kezelőfelületét Skinekkel tudod […]
 • Google Chrome Canary 65.0Google Chrome Canary 65.0 A Google Chrome Canary korszerű lehetőséget biztosít mindenki számára hogy rugalmasan, biztonságosan tudj téged érdeklő tartalmakat böngészni. Az ingyenes, Magyar nyelvi támogatással is […]
 • Google Chrome 66.0.3359.181Google Chrome 66.0.3359.181 A Google Chrome böngészője az egyik legnépszerűbb alkalmazás, ami rengeteg előnyös tulajdonsággal tud büszkélkedni. Lehet szinkronizálni, intelligens címsor, Kedvencek támogatás, illetve […]
 • Slimjet Portable 18.0.2Slimjet Portable 18.0.2 A Slimjet Portable egy telepítést nem igénylő Chrome alapú böngésző, ami rengeteg kényelmi funkciót biztosít, a biztonságosabb használat érdekében. Tud szinkronizálni, lehetséges vele […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1stargray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Polarity Browser Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code