Mozilla Firefox Portable 59.0.2

Firefox Portable screenshot

A Firefox Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható böngésző, amivel biztonságosan, gyorsan tudsz weboldalakat megtekinteni. Szinkronizálható, könnyen kezelhető, rengeteg testre szabási opcióval rendelkezik.

Rendkívüli sebessége és széleskörű felhasználhatóságának köszönhetően igen nagy felhasználói táborral rendelkezik. Az alábbi változat a népszerű böngésző telepítést nem igénylő változata ami rugalmasabb használhatóságot biztosít minden kipróbálójának. A Mozilla Firefox Portable ingyenes, Magyar nyelvű böngésző.

A Mozilla Firefox Portable intelligens címsora nem csak az adott weboldal címének a megadására használható fel hanem keresésekre is így azonnali találati eredményeket kaphatunk. Rendkívül könnyen kezelhető fül rendszerének köszönhetően, a megnyitott oldalak közötti navigáció igen egyszerű.

 Mozilla Firefox

Ha más számítógépen is használjuk akkor lehetőségünk van a két gép között szinkronizálási folyamatokat végrehajtani aminek a végeredményeként a kedvenc oldalak gyorsabban testre szabhatóak. Az alkalmazás installálható verziójáról itt írtunk korábban.

 A telepíthető változata pedig itt.

Ezen kiadás azon felhasználók számára lehet hasznos akik nem szeretnék közvetlenül telepíteni, így a szoftver nem hagy bejegyzéseket a rendszerleíróban, futtathatóvá válik külső eszközről is. Hivatalos oldal.

 Egyszerű, gyors installálhatóság jellemzi. Magyar nyelvű kiadás.

 Teljes verziós változat.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Mozilla Firefox 59.0.3Mozilla Firefox 59.0.3 A Mozilla Firefox egy igen modern, szinkronizálható böngésző, ami rengeteg különleges funkciót biztosít a kipróbálói számára. funkcionálisan bővítmények hozzáadásával lehet […]
  • Mozilla Thunderbird 52.8.0Mozilla Thunderbird 52.8.0 A Mozilla Thunderbird egy Profi üzenetküldési lehetőséggel, levelek importálási lehetőségével rendelkező ingyenes kliensprogram. Magyar nyelvű. Spam védelemmel.
  • ZHPCleaner 2018.3.31.56ZHPCleaner 2018.3.31.56 A ZHPCleaner nevű víruskereső alkalmazás segít megszabadulni a kéretlenül települt eszköztáraktól, illetve a böngésződet fenyegető fertőzésektől. Nem kell telepíteni, ingyenes változat. […]
  • X-Firefox 53.0.3 [rev8]X-Firefox 53.0.3 [rev8] Az X-Firefox egy korszerű, modern, kényelmes böngésző, amivel maximális biztonság mellett tekinthetsz meg szinte bármilyen tartalmat. Az alábbi alkalmazás amellett hogy ingyenes, Magyar […]
  • Mozilla Thunderbird Portable 52.0Mozilla Thunderbird Portable 52.0 A Mozilla Thunderbird Portable a népszerű levelező alkalmazás telepítést nem igénylő változata. Magyar nyelvű, rengeteg extra szolgáltatást tartalmaz. Spam védelmet is biztosít a […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
4 based on 1 votes
Teljes név
Mozilla Firefox Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Portable böngészők
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code