Google Chrome Canary 65.0

Google Chrome Canary

A Google Chrome Canary korszerű lehetőséget biztosít mindenki számára hogy rugalmasan, biztonságosan tudj téged érdeklő tartalmakat böngészni. Az ingyenes, Magyar nyelvi támogatással is rendelkező alkalmazás szinkronizálni is tud, kedvencek támogatással is rendelkezik. Ha többet szeretnél belőle kihozni Pluginokat adhatsz hozzá, a kinézete rengeteg téma kínálata mellett módosítható.

Itt a népszerű böngésző alternatív változata a Google Chrome Canary ami számos olyan funkciót biztosít annak az érdekében, hogy gyorsan, biztonságosan, a felhasználók igényeit figyelembe véve látogathass meg oldalakat.

A Google Chrome Canary egy korai stádiumban elérhető fejlesztés alatt álló teszt változat, ami tartalmaz minden olyan újítást, amit később a stabil változat is fog tartalmazni.

Ez a verzió is biztosítja azokat az előnyös tulajdonságokat amiket eddig is megszokhattunk tőle. A Google Chrome Canary telepítése után a program több lehetőséget is biztosít, hogy azonnal használható állapotba tudd tenni, többek között tud szinkronizálni, kedvencek támogatással is rendelkezik, az eszköztára konfigurálható.

A böngésző kinézetben teljes mértékben egyezik a hagyományos változattal, ez a beállításoknál is felfedezhető. A szoftver beállításainál tekintélyes eszközkínálattal rendelkezik, megadható a letöltések helye, konfigurálható az oldalak megjelenésének a módja, fejlett jelszó menedzser funkcióval van ellátva ahol szükség esetén kényelmesebbé teszi a regisztrált oldalakra való belépést.

Lehetővé teszi a hardveres gyorsítást, saját Proxy-kat adhatsz meg, automatikus kitöltési segéd szolgáltatás engedélyezhető. Elmondható róla hogy minden ma népszerű funkció felfedezhető benne amit egy böngészőtől elvárunk.

A helyesírás ellenőrző funkciójával egyszerűbben ellenőrizhető az esetlegesen elgépelt szöveges tartalmak.

A Google Chrome Canary alternatívájaként választhatod a Slimjet, illetve a Polarity Browser megoldását, az utóbbi szintén igen biztonságos lehetőségekkel van ellátva. Őket is ki lehet próbálni.

A Google Chrome Canary egy ingyenes, aktív fejlesztés alatt álló böngésző, amivel egy korszerű, megbízható alkalmazást próbálhatsz ki. Magyar nyelvű, szinkronizálni is tud, kedvencek támogatással. Skinezhető, pluginozható.

Google Chrome Canary

Google Chrome Canary Összefoglaló:

 • Böngésző
 • biztonságos futtatási lehetőségek
 • Pluginozható
 • Skinezhető
 • szinkronizálás, kedvencek támogatás
 • speciális beállítási lehetőségek
 • Magyar nyelvű
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal

Kapcsolódó alkalmazások

 • Google Chrome 66.0.3359.181Google Chrome 66.0.3359.181 A Google Chrome böngészője az egyik legnépszerűbb alkalmazás, ami rengeteg előnyös tulajdonsággal tud büszkélkedni. Lehet szinkronizálni, intelligens címsor, Kedvencek támogatás, illetve […]
 • Polarity Browser Portable 9.3.0Polarity Browser Portable 9.3.0 A Polarity Browser Portable egy telepítés nélkül használható ingyenes böngésző, ami több testre szabási lehetőséget is biztosít. Az alkalmazás számos különleges funkciót tartalmaz, ennek […]
 • Slimjet 25.0.8.0Slimjet 25.0.8.0 A Slimjet egy modern, remek, gyors böngésző, ami Chrome alapon fut. Az alábbi program tartalmaz egy beépített képlopót, ideális videók letöltéséhez, a kezelőfelületét Skinekkel tudod […]
 • Polarity Browser 9.3.0Polarity Browser 9.3.0 A Polarity Browser egy ingyenes, Chrome alapú Trident motort támogató böngésző. A szoftver számos modern funkciót biztosít azért hogy a lehető legkényelmesebben, egyben széleskörűbben tudj […]
 • Google Chrome Portable 62.0.3202.62Google Chrome Portable 62.0.3202.62 A Google Chrome Portable egy telepítés nélkül használható, gyors biztonságos böngésző, ami mindent tud amire csak igényt tarthatsz. Kedvencek támogatás, privát munkamenetek jellemzik. […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Google Chrome Canary
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük