X-Firefox: Ingyenes, telepítés nélkül használható alternatív böngésző Windows-ra

Egy telepítés nélkül használható, Firefox alapú böngésző az X-Firefox, ami funkcionálisan közel azonos opciókat biztosít akárcsak a hagyományos kiadása némileg rugalmasabb megközelítésből. Pluginozható, skinezhető.

Ha egy olyan böngészőt szeretnél használni, amit akár egy cserélhető adathordozóról is futtatni tudsz, ingyenes, biztonságos, funkcionálisan tovább bővíthető, akkor itt az X-Firefox.

Ez a böngésző, amellett hogy maximális hangsúlyt fektet a biztonságra, egy sor olyan különleges funkciót biztosít azért hogy kényelmesen, gyorsan tudj kedvenc tartalmakat megtekinteni.

Lehetőség van vele szinkronizálni, kedvencekhez adhatsz oldalakat, intelligens címsor, csak hogy néhány érdemleges tulajdonságot említsünk.

Igaz az X-Firefox alapértelmezetten rengeteg extra funkciót biztosít, de ha te ettől többet szeretnél, szükség esetén további kiegészítőket telepíthetsz hozzá, sőt a kinézetét is teljesen át lehet alakítani bőrökkel.

Az X-Firefox számos beállítási lehetőséggel rendelkezik, megadható az alapértelmezett kezdőoldal, a letöltéseket hová mentse el, áttekinthetőek a böngészési előzmények, minden olyan lehetőség amivel teljes mértékben testre szabható.

Privát munkameneteket kezdeményezhetsz, akár videó telefonálhatsz anélkül, hogy további alkalmazást telepítenél. Kinézetben, illetve funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít akárcsak a Mozilla Firefox böngészője.

A szoftver legújabb kiadását innen szeretheted be.

Az X-Firefox egy ingyenes telepítés nélkül használható igen modern, biztonságos, gyors böngésző, amivel maximális felhasználói élmény mellett tekinthetsz meg minden olyan tartalmat ami érdekel. Magyar nyelvi támogatással. Pluginozhatod, skinezheted.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Mortal Kombat 1Mortal Kombat 1       A Mortal kombat 1 játék elsősorban automatákra kifejlesztett szoftver volt ami népszerűségének köszönhetően kinőtte magát a PC-világába.     {nice1} A népszerű játékszéria első […]
  • MediaMonkey 4.1.15.1828MediaMonkey 4.1.15.1828 A MediaMonkey egy zenei fájlok lejátszására és az azok kategorizálására használható szoftver. Rengeteg népszerű formátumot támogat. Rippelési feladatokhoz. Tartalmaz egy CD/DVD író […]
  •  Gimp Portable 2.8.10 Gimp Portable 2.8.10  Használd a népszerű ingyenesen használható fotóeditor hordozható változatát, ez nem más mint a Gimp Portable. Teljes körű szolgáltatást biztosít képeid számára.   Ideális eszköz arra […]
  • Ashampoo Magical Snap 1.21Ashampoo Magical Snap 1.21   Profi képlopási lehetőséget kapunk, méghozzá szerkesztési opcióval bővítve, nem más mint az Ashampoo Magical Snap jelen kiadása.   Ma már egyre több szoftver nyújt hétköznapi […]
  • AIMP Portable 4.13AIMP Portable 4.13 Az AIMP Portable rengeteg audió formátumot támogat, le tud játszani mivel ez a kiadás nem igényel installálást, nem szemeteli a gépedet. Equalizert és keverőt is biztosít. Ez a […]
Összefoglaló
Cikk neve
X-Firefox: Ingyenes, telepítés nélkül használható alternatív böngésző Windows-ra
Leírás
Egy telepítés nélkül használható, Firefox alapú böngésző az X-Firefox, ami funkcionálisan közel azonos opciókat biztosít akárcsak a hagyományos kiadása némileg rugalmasabb megközelítésből. Pluginozható, skinezhető.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code