X-Firefox: Ingyenes, telepítés nélkül használható alternatív böngésző Windows-ra

Egy telepítés nélkül használható, Firefox alapú böngésző az X-Firefox, ami funkcionálisan közel azonos opciókat biztosít akárcsak a hagyományos kiadása némileg rugalmasabb megközelítésből. Pluginozható, skinezhető.

Ha egy olyan böngészőt szeretnél használni, amit akár egy cserélhető adathordozóról is futtatni tudsz, ingyenes, biztonságos, funkcionálisan tovább bővíthető, akkor itt az X-Firefox.

Ez a böngésző, amellett hogy maximális hangsúlyt fektet a biztonságra, egy sor olyan különleges funkciót biztosít azért hogy kényelmesen, gyorsan tudj kedvenc tartalmakat megtekinteni.

Lehetőség van vele szinkronizálni, kedvencekhez adhatsz oldalakat, intelligens címsor, csak hogy néhány érdemleges tulajdonságot említsünk.

Igaz az X-Firefox alapértelmezetten rengeteg extra funkciót biztosít, de ha te ettől többet szeretnél, szükség esetén további kiegészítőket telepíthetsz hozzá, sőt a kinézetét is teljesen át lehet alakítani bőrökkel.

Az X-Firefox számos beállítási lehetőséggel rendelkezik, megadható az alapértelmezett kezdőoldal, a letöltéseket hová mentse el, áttekinthetőek a böngészési előzmények, minden olyan lehetőség amivel teljes mértékben testre szabható.

Privát munkameneteket kezdeményezhetsz, akár videó telefonálhatsz anélkül, hogy további alkalmazást telepítenél. Kinézetben, illetve funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít akárcsak a Mozilla Firefox böngészője.

A szoftver legújabb kiadását innen szeretheted be.

Az X-Firefox egy ingyenes telepítés nélkül használható igen modern, biztonságos, gyors böngésző, amivel maximális felhasználói élmény mellett tekinthetsz meg minden olyan tartalmat ami érdekel. Magyar nyelvi támogatással. Pluginozhatod, skinezheted.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Little Fighter 2Little Fighter 2     A Little Fighter 2 egy igazi kalandjáték multiplayer funkcióval tuningolva, ami igazán értékelhetővé teszi, hogy ingyenes, teljes verzióról van szó.     {nice1} Az izgalmas játék […]
  • Opera Mini- Android letöltésOpera Mini- Android letöltés   Android rendszerekre optimalizált remek böngésző az Opera Mini.   Mit sem ér egy PDA amelyen nem tudunk egy jót böngészni. Főleg akkor érdekes a helyzet, ha a kedvenc böngészőnk az […]
  • Az ikonok rendezésétől a képgaléria készítőigAz ikonok rendezésétől a képgaléria készítőig Az ikonok rendezésétől a képgaléria készítőig. Blog ajánló.   Eusing Launcher 2.0 Az asztalon található ikonok szabad elrendezésében lehet a segítségünkre, nem csak látványos, de […]
  • Anvi Startup Booster 1.0.51Anvi Startup Booster 1.0.51   Az Anvi Startup Booster segítségével garantáltan fel tudod gyorsítani a Windows indulását, ingyenes program.      A program segítségével könnyedén ki tudod lőni azokat a folyamatokat […]
  • WideStreamWideStream 6   Letöltéseink menedzselésére használható program a WideStream 6.   Ha rendszeresen töltünk le nagyobb mérettel rendelkező fájlokat akkor biztos hogy szükségünk van egy olyan […]
Összefoglaló
Cikk neve
X-Firefox: Ingyenes, telepítés nélkül használható alternatív böngésző Windows-ra
Leírás
Egy telepítés nélkül használható, Firefox alapú böngésző az X-Firefox, ami funkcionálisan közel azonos opciókat biztosít akárcsak a hagyományos kiadása némileg rugalmasabb megközelítésből. Pluginozható, skinezhető.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code