X-Firefox: Ingyenes, telepítés nélkül használható alternatív böngésző Windows-ra

Egy telepítés nélkül használható, Firefox alapú böngésző az X-Firefox, ami funkcionálisan közel azonos opciókat biztosít akárcsak a hagyományos kiadása némileg rugalmasabb megközelítésből. Pluginozható, skinezhető.

Ha egy olyan böngészőt szeretnél használni, amit akár egy cserélhető adathordozóról is futtatni tudsz, ingyenes, biztonságos, funkcionálisan tovább bővíthető, akkor itt az X-Firefox.

Ez a böngésző, amellett hogy maximális hangsúlyt fektet a biztonságra, egy sor olyan különleges funkciót biztosít azért hogy kényelmesen, gyorsan tudj kedvenc tartalmakat megtekinteni.

Lehetőség van vele szinkronizálni, kedvencekhez adhatsz oldalakat, intelligens címsor, csak hogy néhány érdemleges tulajdonságot említsünk.

Igaz az X-Firefox alapértelmezetten rengeteg extra funkciót biztosít, de ha te ettől többet szeretnél, szükség esetén további kiegészítőket telepíthetsz hozzá, sőt a kinézetét is teljesen át lehet alakítani bőrökkel.

Az X-Firefox számos beállítási lehetőséggel rendelkezik, megadható az alapértelmezett kezdőoldal, a letöltéseket hová mentse el, áttekinthetőek a böngészési előzmények, minden olyan lehetőség amivel teljes mértékben testre szabható.

Privát munkameneteket kezdeményezhetsz, akár videó telefonálhatsz anélkül, hogy további alkalmazást telepítenél. Kinézetben, illetve funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít akárcsak a Mozilla Firefox böngészője.

A szoftver legújabb kiadását innen szeretheted be.

Az X-Firefox egy ingyenes telepítés nélkül használható igen modern, biztonságos, gyors böngésző, amivel maximális felhasználói élmény mellett tekinthetsz meg minden olyan tartalmat ami érdekel. Magyar nyelvi támogatással. Pluginozhatod, skinezheted.

Kapcsolódó alkalmazások

  • HWINFO 3.82HWINFO 3.82   Komplett hardver azonosító és benchmark program és a legfontosabb hogy ingyenes a HWINFO 3.82. Ezzel a rendszeresen frissített programmal részletes információkat tudhatunk meg […]
  • SendTo-Convert 2.7.1.1 (Kép átméretező)SendTo-Convert 2.7.1.1 (Kép átméretező)   A SendTo-Convert nevű program célja hogy fotóinkat a lehető legegyszerűbben át tudjuk méretezni, konvertálni és ha szükséges még a minőségbeli tulajdonságokat is meg tudjuk változtatni. […]
  • Stealth Bastard Stealth Bastard   Besurranó tolvaj módjára kell haladnunk pályáról pályára a Stealth Bastard  nevű játékban.     {nice1}Ezzel az ingyenes játékkal garantált a kikapcsolódás, beépített […]
  • Sushi Browser Portable 0.3.3Sushi Browser Portable 0.3.3 A Sushi Browser Portable egy korszerű, számos kényelmi funkciót biztosító böngésző. Az alkalmazás a Chrome alapjára épül. A funkcióit tekintve tartalmaz fájlkezelőt, videó letöltőt. Igen […]
  • Wise Disk Cleaner, avagy merevlemez mindenes…Wise Disk Cleaner, avagy merevlemez mindenes… Ezzel az alkalmazással egycsapásra rendet tudsz teremteni a merevlemezeden, töredezettség mentesíteni, illetve több célterület befoglalásával takarítani is tud.
Összefoglaló
Cikk neve
X-Firefox: Ingyenes, telepítés nélkül használható alternatív böngésző Windows-ra
Leírás
Egy telepítés nélkül használható, Firefox alapú böngésző az X-Firefox, ami funkcionálisan közel azonos opciókat biztosít akárcsak a hagyományos kiadása némileg rugalmasabb megközelítésből. Pluginozható, skinezhető.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code