X-Firefox: Ingyenes, telepítés nélkül használható alternatív böngésző Windows-ra - 1tb.hu

X-Firefox: Ingyenes, telepítés nélkül használható alternatív böngésző Windows-ra

Egy telepítés nélkül használható, Firefox alapú böngésző az X-Firefox, ami funkcionálisan közel azonos opciókat biztosít akárcsak a hagyományos kiadása némileg rugalmasabb megközelítésből. Pluginozható, skinezhető.

Ha egy olyan böngészőt szeretnél használni, amit akár egy cserélhető adathordozóról is futtatni tudsz, ingyenes, biztonságos, funkcionálisan tovább bővíthető, akkor itt az X-Firefox.

Ez a böngésző, amellett hogy maximális hangsúlyt fektet a biztonságra, egy sor olyan különleges funkciót biztosít azért hogy kényelmesen, gyorsan tudj kedvenc tartalmakat megtekinteni.

Lehetőség van vele szinkronizálni, kedvencekhez adhatsz oldalakat, intelligens címsor, csak hogy néhány érdemleges tulajdonságot említsünk.

Igaz az X-Firefox alapértelmezetten rengeteg extra funkciót biztosít, de ha te ettől többet szeretnél, szükség esetén további kiegészítőket telepíthetsz hozzá, sőt a kinézetét is teljesen át lehet alakítani bőrökkel.

Az X-Firefox számos beállítási lehetőséggel rendelkezik, megadható az alapértelmezett kezdőoldal, a letöltéseket hová mentse el, áttekinthetőek a böngészési előzmények, minden olyan lehetőség amivel teljes mértékben testre szabható.

Privát munkameneteket kezdeményezhetsz, akár videó telefonálhatsz anélkül, hogy további alkalmazást telepítenél. Kinézetben, illetve funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít akárcsak a Mozilla Firefox böngészője.

A szoftver legújabb kiadását innen szeretheted be.

Az X-Firefox egy ingyenes telepítés nélkül használható igen modern, biztonságos, gyors böngésző, amivel maximális felhasználói élmény mellett tekinthetsz meg minden olyan tartalmat ami érdekel. Magyar nyelvi támogatással. Pluginozhatod, skinezheted.

Összefoglaló
Cikk neve
X-Firefox: Ingyenes, telepítés nélkül használható alternatív böngésző Windows-ra
Leírás
Egy telepítés nélkül használható, Firefox alapú böngésző az X-Firefox, ami funkcionálisan közel azonos opciókat biztosít akárcsak a hagyományos kiadása némileg rugalmasabb megközelítésből. Pluginozható, skinezhető.
Szerző

Kapcsolódó alkalmazások

  • Már tölthető a tűzróka idei első, legújabb kiadásaMár tölthető a tűzróka idei első, legújabb kiadása Kétségtelenül sereghajtó böngészőnek számít a hazánkban, de mégsem őt használjuk a legtöbben, ha te őt használod frissíts a Mozilla Firefox idei első kiadására.
  • Képlopás profin, beépített szerkesztővelKéplopás profin, beépített szerkesztővel Magyar kezelőfelületével, és beépített képszerkesztőjével kétségtelenül az egyik legnépszerűbb képlopó alkalmazás Windowsra.
  • A nap szoftver ajánlataA nap szoftver ajánlata Friss alkalmazások, amelyekkel sokkal élvezetesebbé tehetjük számítógépünk használatát, na és természetesen nem is hiányozhatnak a hétköznapokban.
  • YouTube By Click: Egyszerűen használható videó letöltő alkalmazásYouTube By Click: Egyszerűen használható videó letöltő alkalmazás Videókat szeretnél letölteni? Erre keresel egy megbízható és gyors programot? Itt a YouTube By Click, ami minden igényt kielégít. Tud még konvertálni, összeállíthatsz vele […]
  • Mozilla Firefox 56.0Mozilla Firefox 56.0 A Mozilla Firefox egy igen modern, szinkronizálható böngésző, ami rengeteg különleges funkciót biztosít a kipróbálói számára. funkcionálisan bővítmények hozzáadásával lehet […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.