Mozilla Firefox 59.0.3

Firefox

A Mozilla Firefox egy igen modern, szinkronizálható böngésző, ami rengeteg különleges funkciót biztosít a kipróbálói számára. funkcionálisan bővítmények hozzáadásával lehet továbbfejleszteni. Magyar nyelvű. Privát munkameneteket is támogat.

Ha biztonságos gyors széleskörűen használható böngészőről van szó, akkor egyértelmű, hogy az ő neve merülhet fel bennünk első körben. A Mozilla Firefox a felhasználóbarát kialakításra koncentrál.

Rengeteg olyan funkcióval van ellátva a Mozilla Firefox, ami fokozza a felhasználói élményt, a mostani kiadás számos újdonságot hozott magával, többek között minimálisan változott a kinézete is.

 Talán az első és legfontosabb újdonság amit tapasztalhatunk a Mozilla Firefox böngészőjében az a nagyobb biztonság. Kereséseknél és böngészés során elsősorban a titkosított csatornák használatát fogja preferálni a Mozilla Firefox. Az eddigiek folyamán találkozhattunk olyan weboldallal amely a hiszékeny felhasználókkal megpróbálta elhitetni a Favicon segítségével, hogy biztonságos kapcsolattal állunk szemben, ez ellen a böngésző úgy lép föl hogy nem jeleníti meg a Favicont, csupán egy lakattal jelzi a számunkra ha valóban biztonságos talajra tévedtünk.

A Favicon helyén csak egy földgömböt találhatunk alapértelmezés szerint.

A frissítési folyamat végén akik már eddig is futtatták első ránézésre észre is vehetnek rajta olyan változásokat amik eddig nem voltak rá jellemzőek. Természetesen ez nem jelenti azt hogy teljesen új felület vár minket, inkább egy kis finomítást dizájn módosítást vehetünk észre. A kezdőlap és lap funkciója helyén megszűnik a kontrasztos elkülönülés itt a menüpont beleolvad a hátterébe. A kiadási megjegyzések itt tekinthetőek meg.

A 19. kiadásában jelent meg elsőként a beépített PDF olvasó funkció, ezentúl külső segédszoftver használata nélkül is megtekinthetjük a szóban forgó formátumot.

A Portable változata pedig innen letölthető le.

Okosabb böngészés:

Ha elkezdjük begépelni a címsorba a számunkra meglátogatni kívánt oldal URL-jét képes lesz automatikusan kiegészíteni az alapján hogy eddig milyen oldalakat látogattunk meg.

 A 20 -as széria látványos újításokon esett át, többek között mostantól képes lesz önállóan, felhasználói beavatkozásoktól mentesen bezárni azokat a kiegészítőket amik nem válaszolnak, lefagynak. Sokkal könnyebben kezdeményezhetjük a privát böngészést, illetve egy menüpontot fedezhetünk fel a felső ikontárban ami a az aktuális letöltéseink figyelemmel kísérésében lehet hasznos. Fejlesztői oldal…

Ezeken az újdonságokon felül, számos hibajavításon, foltozáson esett át, így megbízhatóbban áll szolgálatunkra.

Mozilla Firefox

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Mozilla Firefox Portable 59.0.2Mozilla Firefox Portable 59.0.2 A Firefox Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható böngésző, amivel biztonságosan, gyorsan tudsz weboldalakat megtekinteni. Szinkronizálható, könnyen kezelhető, rengeteg […]
  • X-Firefox 53.0.3 [rev8]X-Firefox 53.0.3 [rev8] Az X-Firefox egy korszerű, modern, kényelmes böngésző, amivel maximális biztonság mellett tekinthetsz meg szinte bármilyen tartalmat. Az alábbi alkalmazás amellett hogy ingyenes, Magyar […]
  • Slimjet 25.0.8.0Slimjet 25.0.8.0 A Slimjet egy modern, remek, gyors böngésző, ami Chrome alapon fut. Az alábbi program tartalmaz egy beépített képlopót, ideális videók letöltéséhez, a kezelőfelületét Skinekkel tudod […]
  • Google Chrome 66.0.3359.181Google Chrome 66.0.3359.181 A Google Chrome böngészője az egyik legnépszerűbb alkalmazás, ami rengeteg előnyös tulajdonsággal tud büszkélkedni. Lehet szinkronizálni, intelligens címsor, Kedvencek támogatás, illetve […]
  • Mozilla Thunderbird 52.8.0Mozilla Thunderbird 52.8.0 A Mozilla Thunderbird egy Profi üzenetküldési lehetőséggel, levelek importálási lehetőségével rendelkező ingyenes kliensprogram. Magyar nyelvű. Spam védelemmel.
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
5 based on 1 votes
Teljes név
Mozilla Firefox
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Böngészők
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code