Slimjet Portable 18.0.2

Slimjet Portable

A Slimjet Portable egy telepítést nem igénylő Chrome alapú böngésző, ami rengeteg kényelmi funkciót biztosít, a biztonságosabb használat érdekében. Tud szinkronizálni, lehetséges vele adott oldalakat Sandbox módban futtatni, felfedezhető benne egy beépített képlopó is. Translate funkcióval… Magyar nyelvű.

Ingyenes, biztonságos, gyors, rengeteg különleges funkciót tartalmazó telepítést nem igénylő böngésző a Slimjet Portable, ami a népszerű alkalmazás „hordozható változata” közel azonos lehetőségekkel ellátva.

A Slimjet Portable letöltése után egy önkicsomagoló fájlt kapsz, amit csak el kell indítani, ezt követően a szoftver azonnal használható.

A Slimjet Portable tud szinkronizálni hasonló, korábban telepített böngészők munkafolyamat előzményeit, illetve az eltárolt kedvencek oldalak listáját.

Az alkalmazás funkcionálisan, illetve kinézetben kísértetiesen hasonlít a Google Chrome böngészőjére, azt kiegészítve néhány extra funkcióval amivel a biztonság, illetve a rugalmasabb használhatóság fokozható.

A Slimjet Portable biztonságos, egyben igen gyors, tartalmaz egy úgynevezett Sandbox módot, ezt olyan weboldalak esetén lehet hasznosítani amik a számodra ismeretlenek.

Felfedezhető benne még egy beépített képlopó funkció, amivel szinte bármilyen tevékenységet meg lehet örökíteni fotó formájában. A Slimjet Portable címsora automatikusan illeszkedik a szokásaidhoz, így maximalizálva a felhasználói élményt. Nem csak adott címek megadására használható fel, hanem opcionálisan közvetlen keresésekre is. Külön alkalmazás telepítése nélkül tudsz egyetlen parancs kiadásával idegen nyelvű szavakat, szövegkörnyezeteket lefordítani, ezt a Translate funkciójával lehet elvégezni.

Ha rendszeresen tekintesz meg YouTube videókat a Slimjet Portable segítségével le is töltheted, szinte bármilyen formátumra. Rengeteg beállítást tartalmaz, megváltoztatható az alapértelmezett keresés szolgáltatás, a mentendő fájlok alapértelmezett helye, pluginozható, a kinézetét skinekkel lehet megváltoztatni.

Telepítés nélkül használható ingyenes böngésző még a Mozilla Firefox Portable, illetve a Maxthon Portable mindkét alkalmazás nem csak hogy népszerű, hanem olyan funkciókat is tartalmaz, amivel kényelmesen, egyben biztonságosan tudsz weboldalakat megtekinteni.

A Slimjet Portable egy telepítést nem igénylő ingyenes, szinkronizálható böngésző, Extra funkciók: Sandbox mód, Translate funkció, videó letöltő, illetve képlopási lehetőségek. Magyar nyelvű.

Slimjet Portable

Slimjet Portable összefoglaló:

 • Böngésző
 • nem igényel telepítést
 • szinkronizálási lehetőségek
 • Sandbox mód
 • beépített képernyőmentő funkció
 • Translate ( nyelvfordító funkció )
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.slimjet.com/

 

Kapcsolódó alkalmazások

 • Slimjet 25.0.8.0Slimjet 25.0.8.0 A Slimjet egy modern, remek, gyors böngésző, ami Chrome alapon fut. Az alábbi program tartalmaz egy beépített képlopót, ideális videók letöltéséhez, a kezelőfelületét Skinekkel tudod […]
 • Polarity Browser Portable 9.3.0Polarity Browser Portable 9.3.0 A Polarity Browser Portable egy telepítés nélkül használható ingyenes böngésző, ami több testre szabási lehetőséget is biztosít. Az alkalmazás számos különleges funkciót tartalmaz, ennek […]
 • Google Chrome 66.0.3359.181Google Chrome 66.0.3359.181 A Google Chrome böngészője az egyik legnépszerűbb alkalmazás, ami rengeteg előnyös tulajdonsággal tud büszkélkedni. Lehet szinkronizálni, intelligens címsor, Kedvencek támogatás, illetve […]
 • Mozilla Firefox 59.0.3Mozilla Firefox 59.0.3 A Mozilla Firefox egy igen modern, szinkronizálható böngésző, ami rengeteg különleges funkciót biztosít a kipróbálói számára. funkcionálisan bővítmények hozzáadásával lehet […]
 • Sandboxie 5.24Sandboxie 5.24 A Sandboxie egy speciális segédprogram, aminek köszönhetően biztonságosabban tudsz alkalmazásokat futtatni. Opcionálisan Izolált módon futtathatsz böngészőket is. Magyar […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Slimjet Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Portable böngészők
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code