Slimjet: Chrome alapú, nyelvfordító funkciót is tartalmazó böngésző

Ingyenes, telepítés nélkül is beszerezhető, igen modern, rengeteg különleges funkciót tartalmazó böngésző, ami a kor elvárásainak megfelelően több speciális funkciót is biztosít a kipróbálóinak. A Slimjet böngészője biztonságos, Chrome alapú.

Minden eddiginél kényelmesebb, felhasználóbarátabb böngészésre lehet módod ha kipróbálod ezt a Chrome alapú továbbfejlesztett alkalmazást, a Slimjet nevű alkalmazást.

A szoftver számos olyan különleges funkciót tartalmaz, amivel biztonságosabban, széleskörűbben használhatod anélkül hogy további kiegészítők telepítésére lenne szükség. Ilyen a beépített képlopó funkció, videó felvevő, PDF formátumban való oldalak mentése, fejlett letöltésvezérlő funkció.

A Slimjet Magyar nyelven is tud, az indítása után alapvető beállításra van csak szükség, így kezdőknek is remek választás. A szoftver címsora keresésre, adott címek megadására is felhasználható. A szinkronizáláson kívül kedvencek támogatással is rendelkezik, ahol a favorizált tartalmaid egyszerűbb újbóli elérése válik lehetővé.

A Slimjet tartalmaz még helyesírás ellenőrzőt, fordító funkciót, ezeket opcionálisan engedélyezni lehet.

A szoftver azért tekinthető biztonságosnak, mivel adott tartalmakat Sandbox módban tud futtatni, így minimálisabb az esély az esetleges fertőzött tartalmak betöltődése.

A böngésző telepíthető, illetve Portable változatban is elérhető.

A Slimjet egy ingyenes, Magyar nyelvű szinkronizálható, nyelvfordító, képlopó, videó felvevő, illetve korszerű letöltésvezérlő funkciókat is tartalmazó böngésző, ami alapvetően a Chrome alapjaira épül. Kezdő, illetve haladó beállítási opciókkal. Hordozható változatban is beszerezheted.

Slimjet: Chrome alapú böngésző

Kapcsolódó alkalmazások

  • Push Ups pro – Android alkalmazásokPush Ups pro – Android alkalmazások Élj egészségesebben, lendülj formába az alábbi Android alkalmazás segítségével. A Push Ups pro ingyenesen használható.     Hozd magad olyan formába mint még soha! Egyedül edzeni igen […]
  • Multifunkciós Windows mindenes gépedre, Toolwiz CareMultifunkciós Windows mindenes gépedre, Toolwiz Care Ez az alkalmazás szinte mindent tud ami a Windows takarításához, konfigurálásához szükséges, nem kötelező hogy telepítsük.
  • Free MP3 CD Ripper 2.8Free MP3 CD Ripper 2.8 A Free MP3 CD Ripper egy teljesen ingyenesen kipróbálható műsoros CD lemezek Rippelésére ideális program. A szoftverrel biztonsági mentést tudsz készíteni a zenei kollekciódról, azt több […]
  • DVD Decrypter 3.5.4DVD Decrypter 3.5.4   Komplett DVD állományok merevlemezre való lementését támogató szoftver a DVD Decrypter 3.5.4. Ezzel az egyszerűen és gyorsan használható szoftverrel minden nehézség nélkül […]
  • Fingerprint Lock- Android alkalmazásokFingerprint Lock- Android alkalmazások     Mókás kis alkalmazás Android rendszerekre, ami olyan látszatot kelt kipróbálóiban, hogy a készüléket csakis ujjlenyomat segítségével lehet deaktiválni, nem más mint a Fingerprint […]
Összefoglaló
Cikk neve
Slimjet: Chrome alapú, nyelvfordító funkciót is tartalmazó böngésző
Leírás
Ingyenes, telepítés nélkül is beszerezhető, igen modern, rengeteg különleges funkciót tartalmazó böngésző, ami a kor elvárásainak megfelelően több speciális funkciót is biztosít a kipróbálóinak. A Slimjet böngészője biztonságos, Chrome alapú.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code