Slimjet 25.0.8.0

Slimjet

A Slimjet egy modern, remek, gyors böngésző, ami Chrome alapon fut. Az alábbi program tartalmaz egy beépített képlopót, ideális videók letöltéséhez, a kezelőfelületét Skinekkel tudod megváltoztatni. Intelligens Űrlap kitöltő funkció, Sandbox mód, szinkronizálási lehetőség, Translate, nyelvfordító funkció jellemzi. Magyar nyelvű.

Egy igen gyors, biztonságos, számos testre szabási opcióval ellátott böngésző a Slimjet ami alapértelmezetten tartalmaz olyan funkciókat, amiket más hasonló alkalmazás esetén csak pluginok hozzáadásával tudtál elérni. Hordozható változatban is beszerezhető, remek szoftver minőségi böngészési élmény eléréséhez.

A Slimjet letöltése, telepítése és indítása után egy Google Chrome kinézetű, tovább fejlesztett böngésző fogad, ahol azonnal neki is láthatsz az alkalmazás testre szabásának.

Megváltoztatható a kezdőlap, az alapértelmezett mentési útvonal, módosítható a kinézet, ezt Skinek segítségével teheted meg. A Slimjet különlegessége, hogy külön program telepítése nélkül tudsz a YouTube-ról videókat letölteni, automatikus vágólap figyelő funkcióval rendelkezik, itt automatikusan felajánlja a tartalmak mentésének a lehetőségét. Az egyéb konfigurációs lehetőségeit tekintve közel azonos lehetőségek érhetőek el akárcsak a Google böngészőjében.

Tartalmaz még egy beépített képernyőmentő funkciót, amivel adott oldalakat tudsz megörökíteni fotó formájában. Itt funkcionálisan nem merül ki, a kedvenc tartalmaidat PDF formátumban is eltárolhatod későbbre Offline módban való elérés céljából.

A Slimjet amellett hogy gyors, a biztonságra is kellő hangsúlyt fektet, a kevésbé biztonságos tartalmakat „ Sandbox” módban is meg lehet nyitni. Saját Proxy-kat is konfigurálhatsz. Ha több funkciót szeretnél belőle kihozni, Pluginozhatod.

Ingyenesen használható, szintén igen népszerű böngésző még a Mozilla Firefox, illetve a Torch Browser természetesen mindkét alternatíva szinkronizálási opciókat is biztosít.

A Slimjet egy telepítés nélkül is elérhető, teljesen ingyenes, Chrome alapú böngésző, ami tartalmaz egy beépített képlopót, videó letöltő funkciót. A kezelőfelülete Skinezhető, adott tartalmakat Sandbox módban is meg tudsz nyitni a biztonság fokozásának az érdekében. Magyar nyelvi támogatással.

Slimjet

Slimjet összefoglaló:

 • Böngésző
 • chrome alapú
 • szinkronizálható
 • pluginozható
 • telepítést nem igénylő változata is létezik
 • Sandbox mód
 • Translate, nyelvfordító funkció
 • beépített képlopó
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat
 • Hivatalos oldal: http://www.slimjet.com/

Kapcsolódó alkalmazások

 • Slimjet Portable 18.0.2Slimjet Portable 18.0.2 A Slimjet Portable egy telepítést nem igénylő Chrome alapú böngésző, ami rengeteg kényelmi funkciót biztosít, a biztonságosabb használat érdekében. Tud szinkronizálni, lehetséges vele […]
 • Polarity Browser Portable 9.3.0Polarity Browser Portable 9.3.0 A Polarity Browser Portable egy telepítés nélkül használható ingyenes böngésző, ami több testre szabási lehetőséget is biztosít. Az alkalmazás számos különleges funkciót tartalmaz, ennek […]
 • Google Chrome 66.0.3359.181Google Chrome 66.0.3359.181 A Google Chrome böngészője az egyik legnépszerűbb alkalmazás, ami rengeteg előnyös tulajdonsággal tud büszkélkedni. Lehet szinkronizálni, intelligens címsor, Kedvencek támogatás, illetve […]
 • Google Chrome Canary 65.0Google Chrome Canary 65.0 A Google Chrome Canary korszerű lehetőséget biztosít mindenki számára hogy rugalmasan, biztonságosan tudj téged érdeklő tartalmakat böngészni. Az ingyenes, Magyar nyelvi támogatással is […]
 • Polarity Browser 9.3.0Polarity Browser 9.3.0 A Polarity Browser egy ingyenes, Chrome alapú Trident motort támogató böngésző. A szoftver számos modern funkciót biztosít azért hogy a lehető legkényelmesebben, egyben széleskörűbben tudj […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
4 based on 2 votes
Teljes név
Slimjet
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Böngészők
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük