A lemez írástól az automatikusan induló folyamatokig

 A lemez írástól az automatikusan induló folyamatokig.


Autoruns 11.41 Automatikusan induló folyamatok hivatalos konfigurálója, neki köszönhetően gyorsabb és biztonságosabb rendszerindítást tudunk elérni.


PowerDVD 13.0.1644 Akár DVD-n tárolt videók megtekintését is támogató, nagy kodek ismerettel rendelkező Videó lejátszó, 3D támogatással.


PicaJet 2.6.5 Legyen szó képszerkesztésről vagy nézegetésről vele egyaránt kivitelezhető, Magyarítható.


AkelPad 4.8.1 Szövegszerkesztési feladatainkat hajthatjuk vele végre, ingyenes sokrétű program.


Royal Revolt! – Android játékok Remek grafika, izgalmas történet és ingyenes használat a legfőbb jellemzői.


Panorama – 360 (Free) – Android alkalmazások Így készíthetsz panorámaképet mobiloddal, ingyenes segédprogram.


ALLPlayer Portable 5.4 Ha a népszerű program elnyerte a tetszésünket akkor most itt a hordozható változat, a jól megszokott kellemes, remek funkciókkal.


ALLPlayer 5.4 Hatalmas formátumtámogatással rendelkező multimédiás program ami a feliratok kezelését is támogatja igen mélyrehatóan.


NexusFile 5.3.3 FTP kapcsolat létrehozására használható ingyenes fájlkezelő, paneles elrendezéssel. Portable és installálható változatban.


PowerArchiver 13.03 Látványos kezelőfelülettel rendelkező fájl tömörítő és kibontó szoftver ami az általános formátumokat támogatja.


 Oldalak:

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40

Kapcsolódó alkalmazások

  • Napi szoftver ajánló: ezek frissültek a hétenNapi szoftver ajánló: ezek frissültek a héten  Heti összegzésünk, ezek az applikációk frissültek a héten, ha esetleg valamelyiket használod érdemes az áttérés. Simple Browse 1.0.62 Megjelent az igen egyszerű böngészést […]
  • Friss letöltések, próbáld ki!Friss letöltések, próbáld ki!  Próbáltad már az alábbi alkalmazásokat? Nem? Most itt a lehetőség! AutoScreenShot 1.0.5 Különleges képlopó alkalmazás, teljes automatizálhatósági lehetőséggel.  SRWare […]
  • A FileZilla egy profi FTP kliens szinkronizálási lehetőséggelA FileZilla egy profi FTP kliens szinkronizálási lehetőséggel FTP útvonalon való fájlok mozgatásának nagymestere. A nagy nevekkel ellentétben nem csak hogy ingyenes de még rengeteg feladat végrehajtását is támogatja.
  • A nap tippje: Próbáld ki őket!A nap tippje: Próbáld ki őket!  Itt egy újabb szoftvercsomag, a kategória vegyes, válogass bátran. LibreOffice Portable 4.0.3 A telepítés nélküli, hordozható szoftvercsomag, biztosít minden olyan lehetőséget […]
  • A hét legközkedveltebb applikációiA hét legközkedveltebb applikációi  A hét legközkedveltebb applikációi. A videó letöltőtől a hordozható böngészőig. Freemake Video Downloader 3.5.0 Egy újabb segédalkalmazás amellyel a videók letöltése egyszerűvé […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code