NexusFile 5.3.3

NexusFile

 

NexusFile

 

 

Klasszikus kétablakos fájlkezelő segéd, nagy formátumtámogatással, ez nem más mint a NexusFile.

Elsősorban rendkívül gyors működés jellemzi. Stabil FTP kapcsolatot képes létrehozni amin keresztül szabadon mozgathatjuk állományainkat.

Felületét a felhasználó egyénileg formálhatja. Ingyenes és kis méretű szoftver amivel hatékonyan tudjuk kezelni ZIP, RAR, ARJ, ACE állományainkat.

 

A program több felhasználási módot is biztosít, többek között lehetőség adódik hordozható módon használni, futtatható USB kulcsról. A meglinkelt oldalon megtalálható az összes.

A Magyar nyelvi támogatást is biztosító program igen látványos kinézetet biztosít így élvezetesebbé válik a használat, természetesen ez tovább finomítható.

Többek között támogatja az FTP kapcsolatok létesítésének lehetőségét, hálózati meghajtó csatlakozást és leválasztást.

NexusFile

Felületén hozzáférhetünk a leggyakrabban használt mappák tartalmához, így sokkal gyorsabban és természetesen egyszerűbben történhet az azok közötti másolási és szerkesztési folyamat.

A további funkcióit tekintve támogatja a fájlok darabolásának a lehetőségét továbbá azok egyesítését.

Lemezkarbantartó opciójával kiüríthetjük a lomtárat és törölhetjük böngészési előzményeinket.

Természetesen mint a nagyobb fájlkezelők, ez is támogatja a billentyűkombinációs vezérlést.

A portable változat esetén lehetséges hogy kompatibilitási problémákba ütközünk abban az esetben ha Windows 7 alatt futtatjuk, ez könnyen kiküszöbölhető azzal az apró trükkel, hogy Kompatibilitási módban futtatjuk, ott a Win. XP SP3 módot válasszuk.

Az ingyenes és egyben teljes változat letöltés az alábbi linken.

 

 NexusFile letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Így konvertálhatsz mobilod számára emészthető formátumot egyszerűenÍgy konvertálhatsz mobilod számára emészthető formátumot egyszerűen Az Any Video Converter segítségével rendkívül egyszerűen tudunk létrehozni olyan kimeneti formátummal rendelkező médiaállományt amit mobilunk le tud játszani. Támogatott a DVD-k gyártása […]
  • Rope Escape – Android játékokRope Escape – Android játékok   Menekülj a dzsungelből keresd meg a kivezető utat miközben elkerülöd a veszélyes helyzeteket a Rope Escape nevű Android játékban.     A dzsungel kellős közepén kell menekülőutat […]
  • Claws Mail 3.7.9Claws Mail 3.7.9     Ingyenes és több platformos email-kliens alkalmazás a Claws Mail 3.7.9. Kezelőfelületének hatékony kialakítása kezdőknek és jártasabb felhasználónak ugyanolyan élményt biztosít. […]
  • Kaspersky Internet Security 2014Kaspersky Internet Security 2014 A világháló elterjedésével egyenes arányban szaporodnak a nagy fenyegetéseket jelentő kártevők, védelmet biztosít ezek ellen a Kaspersky Internet Security. Futtatásával teljes […]
  • Toolwiz Care: Így javíthatsz jelentősen a Windows teljesítményénToolwiz Care: Így javíthatsz jelentősen a Windows teljesítményén Multifunkciós karbantartó és rendszer optimalizáló szoftver a Toolwiz Care. Egyszerű kezelhetőség és széleskörű funkcionalitás jellemzi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code