Autoruns 11.6

Autoruns

A telepítést nem igénylő alkalmazás segítségével, vagyis az Autoruns -al automatikusan induló programjainkat tudjuk teljes mértékben testre szabni.

Az évek folyamán rengeteg olyan program kerülhet fel a számítógépre amit csak néha, alkalomszerűen fogunk munkára, megválni nem szeretnénk tőle hisz alkalmanként azért csak jól jöhet.

Sok program ha akarjuk, ha nem alap beállítás szerint automatikusan indul a Windows-al, természetesen a legtöbbje az installálás alatt már meg is kérdezi hogy szeretnénk e. Kezdők minden bizonnyal mindent alaphelyzetben hagynak.

Így idővel nem kell azon meglepődni, hogy a rendszer egyre lassabban töltődik be, mi pedig kénytelenek vagyunk várakozni.

Van megoldás a programok letörlése nélkül is. Az Autoruns nevű szoftver segítségével be tudjuk konfigurálni hogy melyek azok a programok amelyek szükségesek, és melyek amiket nem szeretnénk ha a rendszerrel együtt indulnának.

Itt természetesen érdemes arra odafigyelni, hogy csak olyan szolgáltatásokat tiltsunk le amik valóban fölöslegesek, tűzfal illetve vírusirtó esetén jobb ha hagyunk mindent változatlanul.

Maga a program tömörített állományban tölthető le amiben találunk egy .exe kiterjesztést, amire kattintva azonnal neki is láthatunk a konfigurációnak.

Itt letilthatunk kodekeket, illesztőprogramokat, böngésző kiterjesztéseket, vagyis olyan dolgokat, amikhez eddig nem volt hozzáférésünk.

Egyszerű használat és ingyenesség jellemzi.

Autoruns

Autoruns letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Shutdown Timer letöltésShutdown Timer letöltés         Adott feladatok automatikus elvégzését támogató alkalmazás a Shutdown Timer 3.1. Bizonyára kerültünk már olyan helyzetbe hogy el szerettünk volna végezni egy feladatot de […]
  • YoWindow 3.0.85YoWindow 3.0.85 Kövesse nyomon az időjárás változását egy látványos program segítségével, a YoWindow 3.0.85-nek köszönhetően nem okoz kellemetlen meglepetést az időjárás.   Az alábbi program nem […]
  • Auto-Clicker 1.0.0.1Auto-Clicker 1.0.0.1 Az Auto-Clicker egy különleges alkalmazás amellyel automatizálhatóvá válnak az egérmozdulatok, kattintások.     Az alábbi alkalmazás az általunk megadott pozícióban és számban képes […]
  • CreateInstall Free 5.11.2CreateInstall Free 5.11.2   A CreateInstall Free 5.11.2 egy különleges szoftver, amely segítségével saját installert tudunk készíteni.   Ez a program, lehetőséget nyújt a számunkra, hogy saját programjainkhoz […]
  • VirtualDub 1.9.11VirtualDub 1.9.11     Videóállományok szerkesztése esetén, használható program, ami segítségével teljes mértékben átalakíthatjuk a szóban forgó állományt, nem más mint a VirtualDub 1.9.11 kiadása.   […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code