AkelPad 4.8.1

AkelPad ikon

AkelPad ikon

 

Egyszerű szövegszerkesztő alkalmazás ami a Windows beépített szolgáltatását hivatott lecserélni, nem más mint az AkelPad.

 

 

A rendkívül kis méretű szövegszerkesztő segítségével szöveges dokumentumok rögtönzött létrehozását tudjuk kezdeményezni. A Mindössze 977KB méretű telepítő egyáltalán nem terheli le a Windowst, észrevétlenül bújik meg a háttérben.

 

Használata hasonlóan egyszerű, mint a beépített változat esetén, támogatja a Magyar nyelvű használatot is, amit a telepítés végén tudunk kiválasztani a menüből.

 

A program beépülő modulok segítségével könnyíti meg a munkáinkat, amikhez billentyűkombinációkat is tudunk rendelni, így közvetlenül elérhetőek adott pillanatban.

 

Az installálása rendkívül egyszerű, három fő install lehetőséget kínál fel az indításkor. Standard telepítés esetén normál, hagyományos módon történik az installáció, lehetőség van a Total Commanderhez rendelni, a fájlkezelő rendszeres használata esetén igen hasznos tud lenni.

A harmadik alternatíva esetén teljes mértékben lecserélhetjük a beépített szövegszerkesztőt, helyette az AkelPad kerül használatra.

 

Ingyenes változat.

 

AkelPad letöltés:

 

 

AkelPad beállítások AkelPad telepítés indítása

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • PixiaPixia 4.71a       Fotó restaurálás mester fokon, számtalan eszközkiegészítéssel áll szolgálatunkra, a Pixia 4.71a változata. Profi képszerkesztőként, számtalan eszköz áll rendelkezésre a művelet […]
  • Monster Park- Android játékokMonster Park- Android játékok     Építs egy óriási parkot és nevelj szörnyeket a Monster Park nevű Android programban.   Nem kisebb feladat hárul rád mint hogy egy szörnyek lakta parkot kell létrehoznod a […]
  • Poweramp Music Player (Trial) – Android alkalmazásokPoweramp Music Player (Trial) – Android alkalmazások Látványos, vizuális felülettel rendelkező multimédiás lejátszó szoftver Androidra a Poweramp Music Player (Trial).     Minden ma fontosabb hangformátumot könnyedén le tud játszani, […]
  • Lionmake Video Converter 1.0.0.1Lionmake Video Converter 1.0.0.1  A Lionmake Video Converter nevű szoftvernél már nem is találhatnánk egyszerűbb dekódolót, elsősorban kezdőknek lehet ideális.     Ha nem szeretsz kodekekkel, bitráta, képfelbontás és […]
  • Windows karbantartó ingyen szolgáltatásokkalWindows karbantartó ingyen szolgáltatásokkal Windowsunkat különösebb szakértelem nélkül is fel tudjuk gyorsítani az alkalmazással, ingyenes szolgáltatásai bármikor felveszik a versenyt a fizetős alkalmazásokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code