AkelPad 4.8.1

AkelPad ikon

AkelPad ikon

 

Egyszerű szövegszerkesztő alkalmazás ami a Windows beépített szolgáltatását hivatott lecserélni, nem más mint az AkelPad.

 

 

A rendkívül kis méretű szövegszerkesztő segítségével szöveges dokumentumok rögtönzött létrehozását tudjuk kezdeményezni. A Mindössze 977KB méretű telepítő egyáltalán nem terheli le a Windowst, észrevétlenül bújik meg a háttérben.

 

Használata hasonlóan egyszerű, mint a beépített változat esetén, támogatja a Magyar nyelvű használatot is, amit a telepítés végén tudunk kiválasztani a menüből.

 

A program beépülő modulok segítségével könnyíti meg a munkáinkat, amikhez billentyűkombinációkat is tudunk rendelni, így közvetlenül elérhetőek adott pillanatban.

 

Az installálása rendkívül egyszerű, három fő install lehetőséget kínál fel az indításkor. Standard telepítés esetén normál, hagyományos módon történik az installáció, lehetőség van a Total Commanderhez rendelni, a fájlkezelő rendszeres használata esetén igen hasznos tud lenni.

A harmadik alternatíva esetén teljes mértékben lecserélhetjük a beépített szövegszerkesztőt, helyette az AkelPad kerül használatra.

 

Ingyenes változat.

 

AkelPad letöltés:

 

 

AkelPad beállítások AkelPad telepítés indítása

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • VisiPics 1.31VisiPics 1.31 A VisiPics segítségével felkutathatóak és igény esetén el is távolíthatóak a duplikált tartalommal bíró fotók.     Ha napi szinten kerülünk kapcsolatba képekkel, dolgozunk azokkal […]
  • Calibre e-könyv olvasás egyszerűenCalibre e-könyv olvasás egyszerűen E-könyvek olvasására, konvertálásra használható alkalmazás, a legújabb kiadás elérhető portable, illetve normál installálható verzióban is.
  • Calibre Portable 3.20.0Calibre Portable 3.20.0 A Calibre Portable egy telepítés nélkül használható E-könyv olvasó alkalmazás, ami RSS olvasóval is el van látva. Magyar nyelvű. Funkcionálisan biztosít modern olyan lehetőséget, amire […]
  • CPUBoost 1.03CPUBoost 1.03   Processzorunk sebességének növelésére használható program a CPUBoost 1.03 változata. Ha játék során hiányzik egy kis plusz,processzorunk alulteljesít, nem kell rögtön új vásárlásán […]
  • Boot-US 3.0.2Boot-US 3.0.2   A Boot-US 3.0.2 segítségével USB kulcsról telepíthetünk Windows operációs rendszert. Az alábbi segéd segítségével szinte az összes Windows rendszerről tudunk készíteni bootolható […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code