PowerDVD 13.0.1644

PowerDVD 10 letöltés

 A számítógépen való filmek megtekintéséhez egy külső alkalmazásra van szükség. DVD lemezen tárolt filmek visszaadására sokan a PowerDVD nevű programot alkalmazzák joggal, hisz a célra készült kiváló program.

A PowerDVD próbaverziós változata letölthető, a legújabb kiadás bizony, tartalmaz újdonságokat.

Támogatottságot élvezhetünk Blu-ray lemezek lejátszásakor és HD videózás esetén.

A Movie Remix segítségével filmek keverésére is módunk adódik. Lejátszható a DivX Pro és WMV- HD illetve, MPEG4 AVC formátumok is.

A nagy múltra visszatekintő PowerDVD alkalmazásnak köszönhetően ezentúl már számítógépen is élvezhetjük a 3D-s filmeket Blu-ray lemezről.

A TrueTheater HD képjavító technológiának köszönhetjük hogy a normál felbontású filmek felkonvertálva HD minőségben legyen élvezhető.

PowerDVD PowerDVD

Továbbá a PowerDVD-t dicséri a TrueTheater 3D alkalmazás nem kisebb tudásbeli bővülést jelent, mint a hagyományos 2D minőségű média 3D hatással való megjelenítése.

Érdemes a legújabb kiadást használni.

(30 napos verzió)

PowerDVD letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Real-DRAW ProReal-DRAW Pro 5.24     Igazi profik számára tervezett rajzprogram ami rengeteg effektet és minőségi szerkesztést nyújt, nem más mint a Real-DRAW Pro 5.24. Ha rajzprogramot keresünk és nem szeretnénk […]
  • Actual Installer 3.9Actual Installer 3.9     Saját egyéni telepítő rendszer létrehozására használható program az Actual Installer 3.9 kiadása.   Ezzel a remek alkalmazással lehetőségünk van egyéni installer segéd […]
  • Bulk Crap Uninstaller 4.1Bulk Crap Uninstaller 4.1 A Bulk Crap Uninstaller egy egyszerűen használható hatékony programeltávolító alkalmazás. A szoftver a szóban forgó feladaton kívül egyéb funkciókat is biztosít, mivel tartalmaz egy […]
  • Speed Launch 1.0.811Speed Launch 1.0.811   A Speed Launch 1.0.811 változata rendkívül leegyszerűsíti számítógépünk használatának a módját. Ezzel a programmal egyetlen felületről tudjuk elérni a számunkra fontosnak tartott […]
  • Közzétették a Wise Care 365 Portable 2.86.230- as változatátKözzétették a Wise Care 365 Portable 2.86.230- as változatát Ha rengeteg alkalmazás van telepítve számítógépedre nem szeretnél újabbat installálni, de szükséged van egy karbantartóra, hogy a Windowst kipucold, akkor használd ezt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code