A vírusirtástól a képek rendezéséig: a hét alkalmazásai

 A vírusirtástól a képek rendezéséig: a hét alkalmazásai. Összefoglaló.


Malwarebytes Anti Malware 1.7.0 Kártevők, nemkívánatos szoftverek eltávolítására használható alkalmazás, ha már minden vírusirtó csődöt mondott ő segíthet…


Photoscape 3.6.5 Képek kezelésére használható grafikai program, amely nem csak azok megtekintésére hanem a könnyebb áttekinthetőség érdekében rendezést is biztosít. Továbbá azok szerkesztési módjai sem hiányoznak repertoárjából. 


Rainlendar Lite 2.11 Feladataink könnyebb áttekintésére használható program amely nem csak hogy hasznos, de látványos formában dobja fel asztalunkat.


DVDFab Media Player 1.0.3.2 Videók megtekintésére használható profi multimédiás segéd, különleges funkciókkal.


Easy Video Player – Android alkalmazások Minden fellelhető formátumot támogat,  player alkalmazás mobilra. További különleges funkciókat is biztosít.


Szó keresés – Android játékok Tornáztasd meg logikai képességeidet, rakj össze értelmes szavakat, miközben természetesen szórakozol.


LinuxLive USB Creator 2.8.18 Az alkalmazás segítségével a lehető legegyszerűbben tudunk létrehozni bootolható USB kulcsot, többek között a segítségével le is tölthetjük a kiszemelt Linux változatot.


YUMI 0.0.8.3 Komplett diagnosztikai szoftvercsomagot állíthatsz össze bootolható formában a segítségével, egyszerű, hatékony és rendkívül hasznos.


SMS Backup & Restore (AD free) – Android alkalmazások Szöveges üzeneteink egyszerű és gyors mentésére van lehetőség neki köszönhetően.


Gun & Blood – Android játékok Tisztítsd meg a várost a fenyegetést jelentő terroristáktól, szórakozz önfeledt.


Free Download Manager Portable 3.9.2 Nagyobb méretű fájlok letöltése szinte már el sem képzelhető nélküle, a váratlanul megszakadt letöltések is újra folytathatóak általa.


Free Download Manager 3.9.2 Több szálon kezeli leöltéseinket ezért a folyamat rendkívül gyorsan hajtható végre, FTP kapcsolatok kezelésére is használható.


iObit Malware Fighter 1.7.0.1 Felkutathatjuk, továbbá el is távolíthatjuk azokat a kártevőket, amelyeket véletlenül beszedtünk böngészés közben, hatalmas adatbázissal rendelkezik.


Password Safe 3.30 Titkosítva kezelhetjük a fontos azonosítóinkat, így csak mi férhetünk azokhoz hozzá.


Box Backup – Android alkalmazások Készíts biztonsági mentést szöveges üzeneteidről és kapcsolataidról egyszerűen és gyorsan.


Battle Bears Royale – Android játékok Az aranyos külsejű mackó kinézet senkit se tévesszen meg, valódi harcosokkal állunk szemben, harcolj, miközben szórakozol mobilodon.


 Oldalak:

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 3334 35 36 37 38 39 40

Kapcsolódó alkalmazások

  • Beszélő James Mókus – Android alkalmazásokBeszélő James Mókus – Android alkalmazások Mókás alkalmazás Androidra, az aranyos kis figura, (Beszélő James Mókus) feldobja hétköznapjaidat.     Az alkalmazás kifejezetten a kisebb korosztályt célozza meg, egy aranyos kis […]
  • Akár 20 darab virtuális asztal a Dexpot segítségével…Akár 20 darab virtuális asztal a Dexpot segítségével… Frissült a népszerű virtuális asztalkezelő alkalmazás, vele akár 20 darab asztalt is futtathatunk egy időben, így több alkalmazás használata esetén is átláthatóak maradnak […]
  • America's ArmyAmerica’s Army 3     Az Amerikai hadsereg által kifejlesztett igazi FPS akciójáték az America's Army 3.     {nice1} Maga az internetes játék elején egy kiképzésben kell hogy részt vegyünk, ahol érdemes […]
  • VideoInspector Portable 2.3VideoInspector Portable 2.3   Kodek információk felderítésére használható program, ami akkor lehet hasznos ha nem tudunk egy videót lejátszani, és bővebb információra van róla szükség.   Ha letöltöttünk egy […]
  • WinGate 7.08WinGate 7.08   Helyi hálózaton belüli internet megosztási lehetőséget biztosít kipróbálóinak a WinGate 7.08.   Ha helyi hálózaton keresztül szeretnénk internet kapcsolatunkat megosztani, akkor […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code