Photoscape 3.6.5

Photoscape

Számos manipulációs lehetőséget biztosít a számunkra a Photoscape,  avagy képszerkesztés mesterfokon.

A hétköznapok során egyre többször kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy egy adott fotó minőségével nem vagyunk megelégedve, esetleg módosítani szeretnénk annak felépítésén. Ez ma már nem okozhat a számunkra problémát, mivel számos szoftvert lehet letölteni az adott művelet elvégzésére.

Több kategóriát is felölel, felhasználhatósági területe igen széles. Segítségével egyaránt tudunk képeket nézni, szerkeszteni, de akár ki is nyomtathatjuk azt ha a szükség azt kívánja. A program teljesen ingyen beszerezhető bárki számára, ezért igen nagy népszerűségnek örvend kategóriájában.

Letöltés után neki is láthatunk a rövid telepítés folyamatának.

Ha nem szeretnénk időt pazarolni a telepítéssel, inkább a hordozható változat mellett tesszük le a voksunkat akkor válasszuk a PhotoScape Portable verziót.

A licenc feltételek elfogadása után a képszerkesztő automatikusan installálja magát, ami után már munkára is foghatjuk.

 Magyar nyelvi támogatást is élvez így akiknek nyelvi problémái vannak azok számára is kedvez az alkalmazás.

Főbb funkciók:

Beépített képnézegetőjével könnyedén tekinthetjük meg kedvenc fotóinkat. A funkció elérése után azonnal lehetőségünk van az adott képre kattintva elérni a képszerkesztési opcióját. Amely során át méretezhetjük azt, változtathatunk annak kontrasztján, élességén. Automatikus képjavítási opciójával javítani tudunk a gyenge képminőséggel ellátott állományokon.

További különlegessége hogy le is tudjuk kerekíteni a kép széleit, előre megadhatjuk a rádiusz értékét.

Továbbá kijelölhetünk azon belül részeket és ki is vághatjuk azt.

További képszerkesztési lehetőségei közzé tartozik az objektumok beszúrása, ecsetek használata, klónozás. Van még egy érdekes funkciója, mégpedig az, hogy tudunk egyszerre több képet is szerkeszteni egy időben.

RAW konvertálójával a lehető legegyszerűbben tudunk átalakítani képeket JPG formátumúra.

Pillanatképek készítése.

Tartalmaz egy képlopó segédet is amivel az aktuális monitoron zajló eseményeket tudjuk megörökíteni, majd azt tovább dolgozni.

Képek darabolása

elkészült fotóinkat egyetlen kattintással fel is darabolhatjuk, ha a szóban forgó művelet elvégzésére keresünk egy segédet, akkor ne is keressünk tovább.

Képek összekapcsolása

Természetesen nem csak a képek feldarabolását támogatja, hanem azt is hogy egyesíthessük azokat, legyen az bármilyen állomány.

GIF animáció készítés

Több kép együttes alkalmazásával GIF animációkat is tudunk készíteni. Csupán válasszuk ki a kérdésese állományokat, állítsuk be a sorrendet, a többit a Program végzi.

Képek nyomtatása.

Ha keményen megizzadtunk a kép elkészítésével és meg szeretnénk azt örökíteni akkor nyomtassuk ki a szoftver segítségével.

Funkcionalitását és felhasználhatóságát még hosszasan lehetne sorolni, de amit leginkább tudok tanácsolni, hogy tapasztalja ki mindenki saját maga és használja ingyen. Letöltés a mellékelt oldalon.

Egyszerű kezelhetőség, Magyar nyelv, széleskörű funkcionalitás, hogy csak egy pár hasznos dolgot említsek róla.

PhotoScape

Photoscape letöltés:

Kapcsolódó alkalmazások

  • Tölthető a DC++ legújabb kiadásaTölthető a DC++ legújabb kiadása Frissült a professzionális fájlmegosztó szoftver, ami tartalmaink megosztására, illetve a mások által közzétett állományok beszerzésére használható fel.
  • Árukereső- Android alkalmazásokÁrukereső- Android alkalmazások     Vásárold meg a legolcsóbban a kiszemelt terméket, tudd meg hol lehet még beszerezni az árukereső segítségével.   Ha kiszemeltél egy remek kütyüt, elnyerte a tetszésedet, az árával […]
  • ScreenHunter Pro 6.0- Képlopó alkalmazásokScreenHunter Pro 6.0- Képlopó alkalmazások   Több -féle módszerrel készíthetünk képlopásokat a ScreenHunter Pro 6.0 segítségével.   Számos képlopó alkalmazás létezik amellyel meg tudjuk örökíteni a monitoron zajló […]
  • Rubik-kocka 3D-sRubik-kocka 3D-s – Android alkalmazások Ki ne ismerné a nagy népszerűségnek örvendő Rubik-kockát mint ügyességi játékot, most Android rendszert futtató készülékeden használhatod mint ingyenes alkalmazást, te milyen gyors […]
  • uGet 2.0.6uGet 2.0.6 Leegyszerűsített kezelőfelülettel rendelkező videóletöltő segédalkalmazás az uGet. Maga a szoftver funkcionálisan nincs agyonbonyolítva de azt a feladatot amire készítették […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code