Free Download Manager 5.1.34

Pillanatkép

 A Free Download Manager egy professzionális letöltésvezérlő alkalmazás, amivel akár Torrent fájlokat is kezelni tudsz. Magyar nyelvű, rengeteg testre szabási opciót biztosít. Sávszélesség korlátozás, víruskereső integrációs szolgáltatás. Ingyenes változat.

Letöltéseinket tudjuk biztonságosabban és automatikusan kezelni az alábbi programmal. Nagyobb méretű fájlok esetén kerülhetünk olyan szituációba hogy a folyamat megszakad és az eddigi állomány odavész, kezdhetünk mindent elölről. A Free Download Manager egy professzionális letöltésvezérlő alkalmazás.

Az ilyen hibajelenség bármikor kiküszöbölhető ha kliens szoftvert vetünk be a munka elvégzésére.

 A Free Download Manager az egyik legtöbb funkciót biztosító teljesen ingyen használható alkalmazás. A program látványos Magyar kezelőfelülettel rendelkezik, ezért a beállítása nem jelenthet gondot.

A Free Download Manager tudása igen széleskörű, többek között előre meghatározható a sávszélesség használat mértéke, tehát ha a művelet alatt böngészni szeretnénk nem lesz leterhelve a kapcsolat. A kezelőfelületen egyetlen kattintással aktiválható amit ikon formájában találunk. Természetesen mit sem érne az alkalmazás ha nem kezelné a torrent fájlokat, lehetőségünk van vele újakat létrehozni.

 Pillanatkép

A Free Download Manager képes önálló betárcsázós kapcsolat létrehozására, beépített varázslója végig visz minket a beállítási lépéseken. Időzíthetünk folyamatokat, ami végén akár ki is kapcsolja a számítógépet, természetesen ez opcionális.

Képes a Weboldalakon található Flash videókat is letölteni, eddig erre a funkcióra csak külön kiegészítővel voltunk képesek. Magát a videót a link hozzáadásával is letölthetjük. A fejlesztői oldal itt található.

Van egy különleges funkciója a Free Download Manager megoldásának, még pedig az hogy már a folyamat alatt beletekinthetünk az állományba, ha nem lenne megfelelő minőségű még időben leállítható. Ha szeretnénk magunkkal vinni egy utazás során Portable változatban, a szoftver kezelőfelületén található egy olyan funkció, amivel létrehozhatjuk a fájlt.

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Free Download Manager Portable 3.9.7Free Download Manager Portable 3.9.7 A Free Download Manager portable egy Magyar nyelvű, telepítést nem igénylő letöltésvezérlő alkalmazás, ami torrent fájlok esetén is teljes körű szolgáltatást biztosít. Támogatja a […]
  • Internet Download Manager 6.30 Build 3Internet Download Manager 6.30 Build 3 Az Internet Download Manager egy igen fejlett letöltésvezérlő alkalmazás, amit multimédiás fájlokhoz is fel tudsz használni. A hagyományos sávszélesség korlátozáson felül azt is támogatja […]
  • Free Download Manager Lite 3.9.7Free Download Manager Lite 3.9.7 A Free Download Manager Lite egy videók, audió tartalmak, ISO fájlok, tömörített tartalmak esetén használható letöltésvezérlő alkalmazás. Számos hasznos kényelmi funkciót tartalmaz. […]
  • ikonVSO Downloader 5.0.1.64 A VSO Downloader ideális, hogy a YouTube és hasonló megosztókról tudjunk videó és egyéb tartalmakat letölteni külső beavatkozás nélkül könnyedén. Kiváló program. Próbáld ki.
  • Tixati 2.57Tixati 2.57 A Tixati egy profi torrent protokollt kezelő kliens alkalmazás ami az egyszerűségével ellentétben tökéletesen megállja helyét. Sávszélesség korlátozási lehetőséggel, időzíthető. Az […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1star1star1star
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
Free Download Manager
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Software Category
Letöltésvezérlő
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code