DVDFab Media Player 1.0.3.2

DVDFab Media Player

Videók megtekintésére alkalmazható, igen széleskörű felhasználást biztosító szoftver a DVDFab Media Player.

Az alkalmazás telepítése a haladóbb ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosok számára nem okozhat problémát, főképp azért mivel az első pillanattól Magyar nyelven kommunikál velünk. Ha mégsem így volna a legördülő listán megtalálhatjuk a kívánt nyelvet.

Miután megadtunk az alapértelmezett nyelvet az alkalmazás tájékoztat hogy a számítógépre fog települni, megjeleníti az alap információk között azt is hogy melyik kiadást akarjuk éppen használatba venni, érdemes mindig a legújabb mellett letenni a voksunkat mivel új funkciókat, esetleg rejtett hibákra tartalmazhat javításokat.

Mint minden más alkalmazás estében itt sem ússzuk meg licencelés nélkül, tehát a továbbjutáshoz el kell azt fogadni, de akár át is nézhetjük abban az esetben ha tudni szeretnénk mit is fogadunk el. Ezzel nem érdemes túlságosan sok időt tölteni, adjuk meg a telepítés helyét, könyvtár nevét, itt azonnal meg is tudható, hogy a DVDFab Media Player mennyi helyet igényel lemezünkön. Következőként a szoftver felajánl néhány kiegészítőt is ami talán jól jöhet esetleg hasznosnak találjuk, többek között a listán találjuk a DirectX és az Apple Bonjour kiegészítőket. Természetesen ha fölöslegesnek találjuk, egyszerűen vegyük ki előlük a pipát.

Mivel nem egy egyszerű, hagyományos Player alkalmazással állunk szemben, ezért a fájlok másolása eltarthat egy ideig, érdemes türelemmel várakozni.

Egyetlen hiba amit a DVDFab Media Player telepítése során fel lehet róni a számlájára az hogy ma már szinte egyetlen profi szoftver sem igényel az install. végeztével újraindítást, sajnos itt ez kötelező.

Az indítás után, egy rendkívül egyszerű kezelőfelület fogad minket ami a látványosságon felül átgondolt alapfunkciókat biztosít csupán.

Rengeteg formátumot ismer, többek között nem okoz számára gondot a Blu-ray megjelenítés sem.

A megtekintendő film egyszerűen betallózható, magára a megjelenített állományra kattintva jobb egérgombbal csalható elő a beállítási lehetőségek, manuálisan finomíthatjuk az audio és videó kimeneti tulajdonságokat.

A szoftver fizetősen érhető el, de lehetőség van arra hogy 30 napig szabadon használhassuk teszteljük. A teszt időszak lejárta után csak az alapfunkciók érhetőek el.

A tudását eltekintve igen sok feladatot el tud látni, de ha összehasonlítjuk néhány ingyenes vetélytársával, felmerülhet annak kérdése hogy valóban érdemes e rá költeni. Erre a kérdésre a választ mindenki magának teheti fel.

DVDFab Media Player

DVDFab Media Player letöltés:

 

Ezeket már próbáltad?

 

VLC Media Player 

KMPlayer 

Gom Player

QQ-Player 

3D Video Player

Kapcsolódó alkalmazások

  • FastStone Photo Resizer 3.1FastStone Photo Resizer 3.1   Fotók csoportos átkonvertálását és azok átméretezését végezhetjük el az alábbi alkalmazással, egyszerű kialakítása kifejezetten kezdőknek kedvez. Nem más mint a FastStone Photo Resizer. […]
  • MailDroid -Android alkalmazásokMailDroid -Android alkalmazások   Android rendszerekre optimalizált e-mail kliens szoftver a MailDroid nevű alkalmazás. Ha rendszeresen írunk e-maileket, a hétköznapjaink részét képezi akkor használjuk a szóban […]
  • Clear Admin számlázó letöltésClear Admin számlázó               A clear Admin ingyen számlázó akkor jöhet jól, ha nem szeretnénk pénzt költeni olyan programra ami elvégzi az adott feladatot.         Figyelem! Ez a program nem DEMO és […]
  • MovieSpotMovieSpot 0.9       Filmjeink megtekintéséhez ideális lejátszó program a MovieSpot 0.9 változata. Különlegessége hogy nagyon minimális erőforrást igényel számítógépünktől ezáltal régebbi […]
  • Tetris – Android JátékokTetris – Android Játékok   A már-már klasszikusnak számító játék elérhető Android rendszerekre, a Tetris próbára teszi kirakós képességeinket. Számos platformon és formában lehetőségünk volt kipróbálni a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code