DVDFab Media Player 1.0.3.2

DVDFab Media Player

Videók megtekintésére alkalmazható, igen széleskörű felhasználást biztosító szoftver a DVDFab Media Player.

Az alkalmazás telepítése a haladóbb ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosok számára nem okozhat problémát, főképp azért mivel az első pillanattól Magyar nyelven kommunikál velünk. Ha mégsem így volna a legördülő listán megtalálhatjuk a kívánt nyelvet.

Miután megadtunk az alapértelmezett nyelvet az alkalmazás tájékoztat hogy a számítógépre fog települni, megjeleníti az alap információk között azt is hogy melyik kiadást akarjuk éppen használatba venni, érdemes mindig a legújabb mellett letenni a voksunkat mivel új funkciókat, esetleg rejtett hibákra tartalmazhat javításokat.

Mint minden más alkalmazás estében itt sem ússzuk meg licencelés nélkül, tehát a továbbjutáshoz el kell azt fogadni, de akár át is nézhetjük abban az esetben ha tudni szeretnénk mit is fogadunk el. Ezzel nem érdemes túlságosan sok időt tölteni, adjuk meg a telepítés helyét, könyvtár nevét, itt azonnal meg is tudható, hogy a DVDFab Media Player mennyi helyet igényel lemezünkön. Következőként a szoftver felajánl néhány kiegészítőt is ami talán jól jöhet esetleg hasznosnak találjuk, többek között a listán találjuk a DirectX és az Apple Bonjour kiegészítőket. Természetesen ha fölöslegesnek találjuk, egyszerűen vegyük ki előlük a pipát.

Mivel nem egy egyszerű, hagyományos Player alkalmazással állunk szemben, ezért a fájlok másolása eltarthat egy ideig, érdemes türelemmel várakozni.

Egyetlen hiba amit a DVDFab Media Player telepítése során fel lehet róni a számlájára az hogy ma már szinte egyetlen profi szoftver sem igényel az install. végeztével újraindítást, sajnos itt ez kötelező.

Az indítás után, egy rendkívül egyszerű kezelőfelület fogad minket ami a látványosságon felül átgondolt alapfunkciókat biztosít csupán.

Rengeteg formátumot ismer, többek között nem okoz számára gondot a Blu-ray megjelenítés sem.

A megtekintendő film egyszerűen betallózható, magára a megjelenített állományra kattintva jobb egérgombbal csalható elő a beállítási lehetőségek, manuálisan finomíthatjuk az audio és videó kimeneti tulajdonságokat.

A szoftver fizetősen érhető el, de lehetőség van arra hogy 30 napig szabadon használhassuk teszteljük. A teszt időszak lejárta után csak az alapfunkciók érhetőek el.

A tudását eltekintve igen sok feladatot el tud látni, de ha összehasonlítjuk néhány ingyenes vetélytársával, felmerülhet annak kérdése hogy valóban érdemes e rá költeni. Erre a kérdésre a választ mindenki magának teheti fel.

DVDFab Media Player

DVDFab Media Player letöltés:

 

Ezeket már próbáltad?

 

VLC Media Player 

KMPlayer 

Gom Player

QQ-Player 

3D Video Player

Kapcsolódó alkalmazások

  • Sharp World Clock 5.78Sharp World Clock 5.78   Az alábbi minialkalmazás segítségével folyamatosan nyomon követheted a világ minden tájának pontos idejét.   Ha közvetlenül szeretnél arról informálódni, hogy más országokban […]
  • Hot CPU Tester Pro 4.41Hot CPU Tester Pro 4.41   Rendszerünk stabilitásáról tudhatunk meg információkat a Hot CPU Tester Pro 4.41 segítségével. Ez a rendkívül kis mérettel rendelkező program információkat szolgáltat a számunkra a […]
  • iSafer 3.0.0.1iSafer 3.0.0.1       A világhálón terjedő külső támadásoktól védi meg számítógépünket az iSafer  jelen kiadása.   Remekül konfigurálható szoftver amellyel lehetőségünk van IP címeket de akár […]
  • Partition Table Doctor 3.5Partition Table Doctor 3.5     Partíciók helyreállítására használható segédalkalmazás a Partition Table Doctor 3.5. A hétköznapi számítógép használat során bekövetkezhet olyan esemény aminek hatására sérülhet […]
  • UltraFXPUltraFXP 1.07.       Kis méretű és ingyenes szoftver amivel szokványos FTP kapcsolatokat hozhatunk létre az UltraFXP 1.07. Minimális méretével ellentétben nagyon stabil és hatékony FTP kliens. […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code