DVDFab Media Player 1.0.3.2

DVDFab Media Player

Videók megtekintésére alkalmazható, igen széleskörű felhasználást biztosító szoftver a DVDFab Media Player.

Az alkalmazás telepítése a haladóbb ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosok számára nem okozhat problémát, főképp azért mivel az első pillanattól Magyar nyelven kommunikál velünk. Ha mégsem így volna a legördülő listán megtalálhatjuk a kívánt nyelvet.

Miután megadtunk az alapértelmezett nyelvet az alkalmazás tájékoztat hogy a számítógépre fog települni, megjeleníti az alap információk között azt is hogy melyik kiadást akarjuk éppen használatba venni, érdemes mindig a legújabb mellett letenni a voksunkat mivel új funkciókat, esetleg rejtett hibákra tartalmazhat javításokat.

Mint minden más alkalmazás estében itt sem ússzuk meg licencelés nélkül, tehát a továbbjutáshoz el kell azt fogadni, de akár át is nézhetjük abban az esetben ha tudni szeretnénk mit is fogadunk el. Ezzel nem érdemes túlságosan sok időt tölteni, adjuk meg a telepítés helyét, könyvtár nevét, itt azonnal meg is tudható, hogy a DVDFab Media Player mennyi helyet igényel lemezünkön. Következőként a szoftver felajánl néhány kiegészítőt is ami talán jól jöhet esetleg hasznosnak találjuk, többek között a listán találjuk a DirectX és az Apple Bonjour kiegészítőket. Természetesen ha fölöslegesnek találjuk, egyszerűen vegyük ki előlük a pipát.

Mivel nem egy egyszerű, hagyományos Player alkalmazással állunk szemben, ezért a fájlok másolása eltarthat egy ideig, érdemes türelemmel várakozni.

Egyetlen hiba amit a DVDFab Media Player telepítése során fel lehet róni a számlájára az hogy ma már szinte egyetlen profi szoftver sem igényel az install. végeztével újraindítást, sajnos itt ez kötelező.

Az indítás után, egy rendkívül egyszerű kezelőfelület fogad minket ami a látványosságon felül átgondolt alapfunkciókat biztosít csupán.

Rengeteg formátumot ismer, többek között nem okoz számára gondot a Blu-ray megjelenítés sem.

A megtekintendő film egyszerűen betallózható, magára a megjelenített állományra kattintva jobb egérgombbal csalható elő a beállítási lehetőségek, manuálisan finomíthatjuk az audio és videó kimeneti tulajdonságokat.

A szoftver fizetősen érhető el, de lehetőség van arra hogy 30 napig szabadon használhassuk teszteljük. A teszt időszak lejárta után csak az alapfunkciók érhetőek el.

A tudását eltekintve igen sok feladatot el tud látni, de ha összehasonlítjuk néhány ingyenes vetélytársával, felmerülhet annak kérdése hogy valóban érdemes e rá költeni. Erre a kérdésre a választ mindenki magának teheti fel.

DVDFab Media Player

DVDFab Media Player letöltés:

 

Ezeket már próbáltad?

 

VLC Media Player 

KMPlayer 

Gom Player

QQ-Player 

3D Video Player

Kapcsolódó alkalmazások

  • GoGo CD To MP3 RipperGoGo CD To MP3 Ripper       Kis méret, egyszerűség, gyors konvertálás jellemzi a GoGo CD To MP3 Ripper szoftvert. Ez a próbaverziós konvertáló program abban az esetben lehet a segítségünkre ha a […]
  • Battery Saver [2x Battery] – Android alkalmazásokBattery Saver [2x Battery] – Android alkalmazások Meg tudod növelni mobilod akku idejét az alkalmazás segítségével, a Battery Saver [2x Battery] kötelező kellék Androidra.     Sajnos a mobilunk akku ideje nem végtelen, az tud lenni a […]
  • VideoMax Free Video Converter 2012VideoMax Free Video Converter 2012  A VideoMax Free Video Converter egy profilos elrendezéssel támogatott multimédiás dekódoló szoftver ami ingyenesen használható.   Multimédiás tartalmaink kimeneti formátumát tudjuk […]
  • KtorrentKtorrent         Elérhető a népszerű fájlcserélő alkalmazás Linuxra készült változata a Ktorrent 4.1.   Egy ingyenes de annál inkább nélkülözhetetlen internetes kiegészítő segédalkalmazás, […]
  • OpenOffice Document Reader- Android AlkalmazásokOpenOffice Document Reader- Android Alkalmazások   Dokumentumok megnyitása és annak megtekintése az a két kategória amire fel tudjuk használni az OpenOffice Document Reader alkalmazást. Androidos mobil esetén is találhatunk […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code