Képlopás profin, beépített szerkesztővel

Magyar kezelőfelületével, és beépített képszerkesztőjével kétségtelenül az egyik legnépszerűbb képlopó alkalmazás Windowsra.

Segítségével a lehető legegyszerűbben tudjuk megörökíteni a monitoron zajló eseményeket, otthoni felhasználás esetén még fizetnünk sem kell érte, sőt még korlátozást sem tartalmaz.

Széleskörűségét az is szemlélteti hogy beszerezhető portable avagy hordozható változatban is amit több gépen is futtathatunk egyetlen USB kulcsról.

A PicPick elsősorban beépített különleges, szolgáltatásainak köszönheti népszerűségét.

A pillanatfelvételek készítése több -féle módon is kezdeményezhető, többek között alapértelmezetten átveszi az irányítást a Print Screen billentyű fölött, továbbá a tálcáról is el tudjuk érni.

Ha a tálcáról indítanánk a PicPick -et abban az esetben szabadkézi jelölést, aktív ablak, tartomány, teljes képernyős módot választhatunk.

Mielőtt használatba vennénk lehetőség van testre szabni a billentyűparancsokat, előre megadhatjuk a számára hogy milyen névvel lássa el a képet, ez akkor lehet hasznos ha automatizálni szeretnénk a folyamatot. Természetesen a kimeneti formátumot is javasolt megadni előre, de közvetlenül a képlopás után is módosítható.

Miután elkészítettük első képlopásunkat a PicPick segítségével lehetőségünk van a másik idevágó hasznos funkcióját kipróbálni vagyis a beépített képszerkesztőjét. Ha már fotókkal dolgozunk kétségtelen hogy erre is szükség lesz.

Kivághatunk részeket a fotóból, feliratozhatjuk a képet, átméretezhetjük, objektumokat szúrhatunk be, színnel tölthetjük ki ha azt szeretnénk.

Az elkészült fotót megoszthatjuk FTP kapcsolattal.

Széleskörű, ingyenes profi alkalmazás ami korlátozásoktól mentesen használható.

A PicPick beszerezhető itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • CartoonistCartoonist 1.3   Képek torzítására használható szerkesztő ami karikatúrahatást eredményez, nem más mint a Cartoonist 1.3 változata. Kedvenc, hétköznapinak is mondható képeinket torzíthatjuk el […]
  • Sandra Lite 2014Sandra Lite 2014  Teljes funkcionalitású rendszer analizáló program a SiSoftware Sandra Lite.     Segítségével részletes információkat tudhatunk számítógépünkről. Betekintést nyerhetünk a hardverek főbb […]
  • Blaze DVD Free 6.0Blaze DVD Free 6.0   DVD dekódolási funkciókkal is ellátott multimédiás lejátszó a Blaze DVD Free 6.0 kiadása.     Egy remek multimédiás segédprogram amely segítségével minden nehézségtől mentesen […]
  • FlashGot 1.5.5.95FlashGot 1.5.5.95 A Firefox böngészőbe beépülő remekül használható letöltéskezelő alkalmazás a FlashGot ezen változata. Nemcsak hogy a már telepített külső letöltés kliens szoftvereinket […]
  • Wise Driver Care: Illesztőprogram kereső, frissítő szoftverWise Driver Care: Illesztőprogram kereső, frissítő szoftver A szoftver segítségével minden eddiginél egyszerűbben keresheted meg, illetve frissítheted a számítógépedhez tartozó illesztőprogramokat. A Wise Driver Care nevű alkalmazással ha szükséges […]
Összefoglaló
Cikk neve
Képlopás profin, beépített szerkesztővel
Leírás
Magyar kezelőfelületével, és beépített képszerkesztőjével kétségtelenül az egyik legnépszerűbb képlopó alkalmazás Windowsra.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code