Képlopás profin, beépített szerkesztővel

Magyar kezelőfelületével, és beépített képszerkesztőjével kétségtelenül az egyik legnépszerűbb képlopó alkalmazás Windowsra.

Segítségével a lehető legegyszerűbben tudjuk megörökíteni a monitoron zajló eseményeket, otthoni felhasználás esetén még fizetnünk sem kell érte, sőt még korlátozást sem tartalmaz.

Széleskörűségét az is szemlélteti hogy beszerezhető portable avagy hordozható változatban is amit több gépen is futtathatunk egyetlen USB kulcsról.

A PicPick elsősorban beépített különleges, szolgáltatásainak köszönheti népszerűségét.

A pillanatfelvételek készítése több -féle módon is kezdeményezhető, többek között alapértelmezetten átveszi az irányítást a Print Screen billentyű fölött, továbbá a tálcáról is el tudjuk érni.

Ha a tálcáról indítanánk a PicPick -et abban az esetben szabadkézi jelölést, aktív ablak, tartomány, teljes képernyős módot választhatunk.

Mielőtt használatba vennénk lehetőség van testre szabni a billentyűparancsokat, előre megadhatjuk a számára hogy milyen névvel lássa el a képet, ez akkor lehet hasznos ha automatizálni szeretnénk a folyamatot. Természetesen a kimeneti formátumot is javasolt megadni előre, de közvetlenül a képlopás után is módosítható.

Miután elkészítettük első képlopásunkat a PicPick segítségével lehetőségünk van a másik idevágó hasznos funkcióját kipróbálni vagyis a beépített képszerkesztőjét. Ha már fotókkal dolgozunk kétségtelen hogy erre is szükség lesz.

Kivághatunk részeket a fotóból, feliratozhatjuk a képet, átméretezhetjük, objektumokat szúrhatunk be, színnel tölthetjük ki ha azt szeretnénk.

Az elkészült fotót megoszthatjuk FTP kapcsolattal.

Széleskörű, ingyenes profi alkalmazás ami korlátozásoktól mentesen használható.

A PicPick beszerezhető itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • VSO Media Player 1.6.12VSO Media Player 1.6.12 A VSO Media Player Blu-ray támogatással is rendelkező ingyenes film lejátszó program, egyszerű beállítási megoldásokkal. Rengeteg formátumot támogat, legyen az AVI, MP3, OGG, WMA, TS, […]
  • ProgDVB 7.32.3ProgDVB 7.32.3 A ProgDVB segítségével számítógépen tudsz műholdas TV, illetve rádióadásokat megtekinteni amihez csupán megfelelő sávszélességgel rendelkező internet kapcsolat szükséges.  Ingyen […]
  • Advenced Ip Scanner 2.1Advenced Ip Scanner 2.1     Ingyenesen és könnyen használható hálózati alkalmazás amely segítségével pillanatok alatt tudjuk feltérképezni saját hálózatainkat, nem más mint az Advenced Ip Scanner 2.1.   Ez a […]
  • SAMedia3D 2.0SAMedia3D 2.0   3D videók megtekintését támogató szoftver a SAMedia3D 2.0 kiadása. Ezzel a remek playerrel lehetőségünk van a legjobb minőségben megtekinteni kedvenc filmjeinket. Különlegessége, […]
  • Tölthető a népszerű képlopó alkalmazás legújabb verziójaTölthető a népszerű képlopó alkalmazás legújabb verziója Képlopások estén, főleg ha ingyenes megközelítéssel állunk a feladathoz kétségtelenül az egyik leghatékonyabb programnak számít a
Összefoglaló
Cikk neve
Képlopás profin, beépített szerkesztővel
Leírás
Magyar kezelőfelületével, és beépített képszerkesztőjével kétségtelenül az egyik legnépszerűbb képlopó alkalmazás Windowsra.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük