Képlopás profin, beépített szerkesztővel

Magyar kezelőfelületével, és beépített képszerkesztőjével kétségtelenül az egyik legnépszerűbb képlopó alkalmazás Windowsra.

Segítségével a lehető legegyszerűbben tudjuk megörökíteni a monitoron zajló eseményeket, otthoni felhasználás esetén még fizetnünk sem kell érte, sőt még korlátozást sem tartalmaz.

Széleskörűségét az is szemlélteti hogy beszerezhető portable avagy hordozható változatban is amit több gépen is futtathatunk egyetlen USB kulcsról.

A PicPick elsősorban beépített különleges, szolgáltatásainak köszönheti népszerűségét.

A pillanatfelvételek készítése több -féle módon is kezdeményezhető, többek között alapértelmezetten átveszi az irányítást a Print Screen billentyű fölött, továbbá a tálcáról is el tudjuk érni.

Ha a tálcáról indítanánk a PicPick -et abban az esetben szabadkézi jelölést, aktív ablak, tartomány, teljes képernyős módot választhatunk.

Mielőtt használatba vennénk lehetőség van testre szabni a billentyűparancsokat, előre megadhatjuk a számára hogy milyen névvel lássa el a képet, ez akkor lehet hasznos ha automatizálni szeretnénk a folyamatot. Természetesen a kimeneti formátumot is javasolt megadni előre, de közvetlenül a képlopás után is módosítható.

Miután elkészítettük első képlopásunkat a PicPick segítségével lehetőségünk van a másik idevágó hasznos funkcióját kipróbálni vagyis a beépített képszerkesztőjét. Ha már fotókkal dolgozunk kétségtelen hogy erre is szükség lesz.

Kivághatunk részeket a fotóból, feliratozhatjuk a képet, átméretezhetjük, objektumokat szúrhatunk be, színnel tölthetjük ki ha azt szeretnénk.

Az elkészült fotót megoszthatjuk FTP kapcsolattal.

Széleskörű, ingyenes profi alkalmazás ami korlátozásoktól mentesen használható.

A PicPick beszerezhető itt…

Kapcsolódó alkalmazások

  • WordPress for AndroidAntivirus Free – Android alkalmazás   Könnyű használat és nagy biztonság jellemzi ezt az Android alkalmazást, ami nem más mint az Antivirus Free.   Kezelőfelülete egyszerűre lett tervezve, így sokkal könnyebben vethető […]
  • ATITool 0.26ATITool 0.26   Videokártyánk konfigurálásához nélkülözhetetlen program az ATITool 0.26 változata. ATI illetve Nvidia videokártyával rendelkező tulajdonosok számára nélkülözhetetlen program, […]
  • Smashing Toys Smashing Toys   A Smashing Toys autóversenyzős játék számos pályát és autót tartogat kipróbálóinak.   Magának a játéknak az a célja, hogy úgy teljesítsük az egyes pályákat, hogy sérülés nélkül […]
  • Xinorbis 6.0Xinorbis 6.0       Az Xinorbis 6.0 segítségével megtudható a merevlemezünk teltségi állapota. Ez a remek szoftver grafikon formájában tájékoztat minket arról hogy a számítógépünkre telepített […]
  • FreeVimager 4.7.0FreeVimager 4.7.0 A FreeVimager egy számos eszközt tartalmazó képszerkesztő alkalmazás amivel a már meglévő fotóinkat tudjuk átalakítani, az igényekhez igazítani, természetesen a végeredmény meg is […]
Összefoglaló
Cikk neve
Képlopás profin, beépített szerkesztővel
Leírás
Magyar kezelőfelületével, és beépített képszerkesztőjével kétségtelenül az egyik legnépszerűbb képlopó alkalmazás Windowsra.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code