DownloadStudio 7.0.5

DownloadStudio

A DownloadStudio teljes körű szolgáltatást biztosít letöltéseink menedzselésében, szinte bármilyen útvonalon bármit képes letölteni.

 

 

Rengeteg szoftver található ami a szóban forgó műveletet képes végrehajtani de ilyen széleskörűt már annál nehezebb.

 

A DownloadStudio telepítése során egy látványos, értelemszerűen navigálható beépített varázslót kapunk ahol sajnos a Magyar nyelv kiválasztásának lehetősége elmarad.

A licenc elfogadása után a telepítési mappa megadása következik ami után egy rövidebb fájl másolási művelet hajtódik végre.

A folyamat végeztével felajánlja a számunkra hogy integrálódik az Internet Explorer, Mozilla Firefox és a Google Chrome szolgáltatásaiba, de ez természetesen el is halasztható, ekkor nem lesz képes nyomon követni a böngészés során a letöltéseinket és nem is tudja lecserélni a beépített szolgáltatásokat.

DownloadStudio

Maga az alkalmazás igen széleskörűen konfigurálható szoftver, egyetlen hátránya hogy csak limitált ideig használható, illetve Magyar nyelven nem fogható munkára, akik számára ez hátrányos ajánlásunkkal a Free Download Manager nevű programot javasoljuk.

 

Nem egy hétköznapi letöltés kliens szoftverrel állunk szemben, hisz nem csak adott fájlok beszerzését támogatja, hanem képes adott Weboldalak hírcsatornáit is figyelemmel kísérni és természetesen lementeni gépünkre amit offline módon tekinthetünk meg kedvenc böngészőnkkel, de akár felületéről is megtehetjük azt.

DownloadStudio

További különlegessége hogy beépített videó képlopót is tartalmaz amivel asztali tevékenységünk örökíthető meg. Hasonlóan remekül konfigurálható mint a Debut Video Capture Software.

Site Explorer kiegészítőjével Komplett Weboldalakat tölthetünk le a háttérben, de akár tallózhatunk annak tartalmában és csak multimédiás tartalmakat szerezhetünk be.

A DownloadStudio remek eszköz letöltéseink menedzselésében, legyen szó RSS csatorna követésről, teljes weboldalak offline megtekintéséről de a legáltalánosabb fájlbeszerzési opciókat is biztosítja böngészőnkbe integrálva.

Próbaverziós változat amit 15 napig tesztelhetünk.

 

DownloadStudio letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • OfficeSuite Viewer 6 – Android alkalmazásOfficeSuite Viewer 6 – Android alkalmazás   Különböző dokumentumok kezelésére használható szoftver kifejezetten Android rendszerekre optimalizált változatban, nem más mint a OfficeSuite Viewer 6. Androiddal felszerelt […]
  • Multitouch Visible Test – Android alkalmazásokMultitouch Visible Test – Android alkalmazások   Teszteld le készüléked érintőkijelzőjét az alábbi segéddel, nem más mint a Multitouch Visible Test . Ha érintőkijelzős készülékkel rendelkezünk, bizonyára le szeretnénk tesztelni a […]
  • SpeedFanSpeedFan 4.44       Egyszerű és átlátható kezelőfelülettel ellátott rendszer analizáló szoftver a SpeedFan 4.44. Ezzel a segédprogrammal részletes információt tudhatunk meg számítógépünkről. […]
  • Ezeket használd ha lelassult a Windowsod!Ezeket használd ha lelassult a Windowsod! A számítógép lassulásának számtalan oka lehet, többek között ha nem tartjuk karban összegyűlhetnek olyan fájlok amelyek csak lassítják a Windowst, de az sem egy kizárandó tényező, hogy […]
  • Meganoid 2 FREEMeganoid 2 FREE – Android játékok Retro stíluselemeket magába foglaló, valódi izgalmakat biztosító játék Android rendszert futtató platformra a Meganoid 2 FREE. Klasszikus pályamászkálós játék amelyben […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code