DownloadStudio 7.0.5

DownloadStudio

A DownloadStudio teljes körű szolgáltatást biztosít letöltéseink menedzselésében, szinte bármilyen útvonalon bármit képes letölteni.

 

 

Rengeteg szoftver található ami a szóban forgó műveletet képes végrehajtani de ilyen széleskörűt már annál nehezebb.

 

A DownloadStudio telepítése során egy látványos, értelemszerűen navigálható beépített varázslót kapunk ahol sajnos a Magyar nyelv kiválasztásának lehetősége elmarad.

A licenc elfogadása után a telepítési mappa megadása következik ami után egy rövidebb fájl másolási művelet hajtódik végre.

A folyamat végeztével felajánlja a számunkra hogy integrálódik az Internet Explorer, Mozilla Firefox és a Google Chrome szolgáltatásaiba, de ez természetesen el is halasztható, ekkor nem lesz képes nyomon követni a böngészés során a letöltéseinket és nem is tudja lecserélni a beépített szolgáltatásokat.

DownloadStudio

Maga az alkalmazás igen széleskörűen konfigurálható szoftver, egyetlen hátránya hogy csak limitált ideig használható, illetve Magyar nyelven nem fogható munkára, akik számára ez hátrányos ajánlásunkkal a Free Download Manager nevű programot javasoljuk.

 

Nem egy hétköznapi letöltés kliens szoftverrel állunk szemben, hisz nem csak adott fájlok beszerzését támogatja, hanem képes adott Weboldalak hírcsatornáit is figyelemmel kísérni és természetesen lementeni gépünkre amit offline módon tekinthetünk meg kedvenc böngészőnkkel, de akár felületéről is megtehetjük azt.

DownloadStudio

További különlegessége hogy beépített videó képlopót is tartalmaz amivel asztali tevékenységünk örökíthető meg. Hasonlóan remekül konfigurálható mint a Debut Video Capture Software.

Site Explorer kiegészítőjével Komplett Weboldalakat tölthetünk le a háttérben, de akár tallózhatunk annak tartalmában és csak multimédiás tartalmakat szerezhetünk be.

A DownloadStudio remek eszköz letöltéseink menedzselésében, legyen szó RSS csatorna követésről, teljes weboldalak offline megtekintéséről de a legáltalánosabb fájlbeszerzési opciókat is biztosítja böngészőnkbe integrálva.

Próbaverziós változat amit 15 napig tesztelhetünk.

 

DownloadStudio letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • FilePanther 1.21 (Kép letöltő…)FilePanther 1.21 (Kép letöltő…) A FilePanther segítségével Weboldalakon található fotók letöltésére adódik lehetőség méghozzá úgy hogy nem használunk böngészőt a feladatra.     Ha böngészés során olyan weboldalra […]
  • ikonVSO Downloader 5.0.1.64 A VSO Downloader ideális, hogy a YouTube és hasonló megosztókról tudjunk videó és egyéb tartalmakat letölteni külső beavatkozás nélkül könnyedén. Kiváló program. Próbáld ki.
  • EagleGet 2.0.4.25EagleGet 2.0.4.25 Az EagleGet egy több böngészőt is támogató videók letöltésére is használható kliens szoftver modern felhasználói felülettel. Magyar nyelvű, könnyen használható, akár sávszélesség […]
  • GetGo Download Manager 4.8.5GetGo Download Manager 4.8.5 Nagyobb méretű fájlok letöltésére, fájljaink kategorizált elérésére használható remek kis letöltés kliens szoftver a GetGo Download Manager.   Napjainkban már szinte el sem képzelhető […]
  • YouTube Downloader HD 2.9.9.30YouTube Downloader HD 2.9.9.30  A YouTube Downloader HD legnépszerűbb közösségi videómegosztó portálon található videók letöltésére használható szoftver. Több népszerűbb formátumban is tud menteni. Nagyon egyszerű a […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code