DownloadStudio 7.0.5

DownloadStudio

A DownloadStudio teljes körű szolgáltatást biztosít letöltéseink menedzselésében, szinte bármilyen útvonalon bármit képes letölteni.

 

 

Rengeteg szoftver található ami a szóban forgó műveletet képes végrehajtani de ilyen széleskörűt már annál nehezebb.

 

A DownloadStudio telepítése során egy látványos, értelemszerűen navigálható beépített varázslót kapunk ahol sajnos a Magyar nyelv kiválasztásának lehetősége elmarad.

A licenc elfogadása után a telepítési mappa megadása következik ami után egy rövidebb fájl másolási művelet hajtódik végre.

A folyamat végeztével felajánlja a számunkra hogy integrálódik az Internet Explorer, Mozilla Firefox és a Google Chrome szolgáltatásaiba, de ez természetesen el is halasztható, ekkor nem lesz képes nyomon követni a böngészés során a letöltéseinket és nem is tudja lecserélni a beépített szolgáltatásokat.

DownloadStudio

Maga az alkalmazás igen széleskörűen konfigurálható szoftver, egyetlen hátránya hogy csak limitált ideig használható, illetve Magyar nyelven nem fogható munkára, akik számára ez hátrányos ajánlásunkkal a Free Download Manager nevű programot javasoljuk.

 

Nem egy hétköznapi letöltés kliens szoftverrel állunk szemben, hisz nem csak adott fájlok beszerzését támogatja, hanem képes adott Weboldalak hírcsatornáit is figyelemmel kísérni és természetesen lementeni gépünkre amit offline módon tekinthetünk meg kedvenc böngészőnkkel, de akár felületéről is megtehetjük azt.

DownloadStudio

További különlegessége hogy beépített videó képlopót is tartalmaz amivel asztali tevékenységünk örökíthető meg. Hasonlóan remekül konfigurálható mint a Debut Video Capture Software.

Site Explorer kiegészítőjével Komplett Weboldalakat tölthetünk le a háttérben, de akár tallózhatunk annak tartalmában és csak multimédiás tartalmakat szerezhetünk be.

A DownloadStudio remek eszköz letöltéseink menedzselésében, legyen szó RSS csatorna követésről, teljes weboldalak offline megtekintéséről de a legáltalánosabb fájlbeszerzési opciókat is biztosítja böngészőnkbe integrálva.

Próbaverziós változat amit 15 napig tesztelhetünk.

 

DownloadStudio letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • mp3DirectCut 2.19mp3DirectCut 2.19 Az mp3DirectCut segítségével korszerű és modern eljárások bevetésével tudjuk multimédiás, pontosabban audió tartalmainkat szerkeszteni.   Ezzel a hangszerkesztő alkalmazással MP3 […]
  • TV24- Android alkalmazásokTV24- Android alkalmazások   A televízió csatornák által kínált műsorokba nyerhetünk betekintést, a TV24 nevű alkalmazás segítségével. Neki köszönhetően akár okos készülékünkön is tájékozódhatunk afelől hogy […]
  • Crack Your Screen- Android alkalmazásCrack Your Screen- Android alkalmazás   Betört kijelző hatását hivatott szimulálni a Crack Your Screen kiegészítő.   Ezzel az ügyes kis alkalmazással könnyedén meg tudjuk viccelni barátainkat, beüzemelésével könnyen el […]
  • Tölthető a Comodo Dragon újabb változataTölthető a Comodo Dragon újabb változata A viszonylag egyszerű felépítést az ellensúlyozza, hogy az átlagostól sokkal kevesebb információt szivárogtat ki rólunk és természetesen megfelelő gyorsaságot is biztosít.
  • Crime City- Android játékokCrime City- Android játékok       Próbáld ki a mobilos változatát a Crime City nevű játéknak.   PC-n már tekintélyes múlttal rendelkező alkalmazás mostantól elérhető Android operációs rendszert futtató […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code