DownloadStudio 7.0.5

DownloadStudio

A DownloadStudio teljes körű szolgáltatást biztosít letöltéseink menedzselésében, szinte bármilyen útvonalon bármit képes letölteni.

 

 

Rengeteg szoftver található ami a szóban forgó műveletet képes végrehajtani de ilyen széleskörűt már annál nehezebb.

 

A DownloadStudio telepítése során egy látványos, értelemszerűen navigálható beépített varázslót kapunk ahol sajnos a Magyar nyelv kiválasztásának lehetősége elmarad.

A licenc elfogadása után a telepítési mappa megadása következik ami után egy rövidebb fájl másolási művelet hajtódik végre.

A folyamat végeztével felajánlja a számunkra hogy integrálódik az Internet Explorer, Mozilla Firefox és a Google Chrome szolgáltatásaiba, de ez természetesen el is halasztható, ekkor nem lesz képes nyomon követni a böngészés során a letöltéseinket és nem is tudja lecserélni a beépített szolgáltatásokat.

DownloadStudio

Maga az alkalmazás igen széleskörűen konfigurálható szoftver, egyetlen hátránya hogy csak limitált ideig használható, illetve Magyar nyelven nem fogható munkára, akik számára ez hátrányos ajánlásunkkal a Free Download Manager nevű programot javasoljuk.

 

Nem egy hétköznapi letöltés kliens szoftverrel állunk szemben, hisz nem csak adott fájlok beszerzését támogatja, hanem képes adott Weboldalak hírcsatornáit is figyelemmel kísérni és természetesen lementeni gépünkre amit offline módon tekinthetünk meg kedvenc böngészőnkkel, de akár felületéről is megtehetjük azt.

DownloadStudio

További különlegessége hogy beépített videó képlopót is tartalmaz amivel asztali tevékenységünk örökíthető meg. Hasonlóan remekül konfigurálható mint a Debut Video Capture Software.

Site Explorer kiegészítőjével Komplett Weboldalakat tölthetünk le a háttérben, de akár tallózhatunk annak tartalmában és csak multimédiás tartalmakat szerezhetünk be.

A DownloadStudio remek eszköz letöltéseink menedzselésében, legyen szó RSS csatorna követésről, teljes weboldalak offline megtekintéséről de a legáltalánosabb fájlbeszerzési opciókat is biztosítja böngészőnkbe integrálva.

Próbaverziós változat amit 15 napig tesztelhetünk.

 

DownloadStudio letöltés:

 

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • WinX DVD Ripper 5.5.10WinX DVD Ripper 5.5.10   A WinX DVD Ripper egy széleskörű felhasználhatósági területtel rendelkező konvertáló illetve DVD másoló, rippelő szoftver.     Egyetlen alkalmazás felületén megkapunk minden olyan […]
  • Uranium Backup 8.66Uranium Backup 8.66   Biztonsági mentések készítésére használható szoftver az Uranium Backup  ezen változata.   Ez a szoftver viszonylag egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik, ezért a használata sem túl […]
  • Lost HorizonLost Horizon   Izgalmas kalandjáték, amely a hasonló nevű képregény adaptációja, nem más mint a Lost Horizon. Maga a játék története a második világháborút megelőző időkben játszódik, ahol főhősünk […]
  • Absolute Uninstaller 2.9.0Absolute Uninstaller 2.9.0 A már használaton kívül eső alkalmazásainkat tudjuk eltávolítani az alábbi programmal, egycsapásra megszabadulhatunk a makacs elemektől, Magyar felület és átlátható funkcionalitás […]
  • NTFS Undelete 0.93NTFS Undelete 0.93   Véletlenül törölt adatok visszaállítására használható program az NTFS Undelete 0.93 változata. Ha véletlenül töröltünk egy fájlt a számítógépünkről a legritkább esetben mondhatjuk […]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code