Internet Explorer 10 letöltés

Internet Explorer 10 letöltés

Rengeteg újdonsággal, továbbfejlesztett biztonsági technológiákkal vált elérhetővé a Microsoft böngészője az Internet Explorer.

Maga a böngésző elsősorban a Windows 8 operációs rendszert célozza meg, a jelenlegi kiadás teljes támogatottságot érez a régebbi Windows 7-es rendszereken is.

Az előző kiadásokhoz képes sokkal gyorsabb és biztonságosabb motort kapott, így az általunk kiadott utasításokra hamarabb reagál.

Teljes mértékben az érintőkijelzős monitorok esetén tudjuk kihasználni mivel kialakítása ergonómiája ebbe az irányba mutat.

A SmartScreen technológia jelentős szerepet játszik a biztonságban, előtérbe helyezi a védelmünket, amellett hogy nem megy a minőség rovására.

Mindemellett támogatja és biztosítja azokat az előnyös lehetőségeket amit eddig megszokhatunk tőle.

A letölthető változat elérhető 32 illetve 64 bites rendszerekre egyaránt, továbbá több nyelvi csomag is rendelkezésre áll, köztük a Magyar.

Az Internet Explorer installálása során további csomagok kerülnek letöltésre ami nélkülözhetetlen a rendeltetésszerű működéséhez, aminek a végeztével újra kell hogy indítsuk a számítógépet.

Ingyenes.

 Internet Explorer 10 letöltés

Internet Explorer 10 letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Grappling HookGrappling Hook       Egy remek grafikával rendelkező ügyességi és logikai játék a Grappling Hook. A 22 pályát tartalmazó játékban, amely az űrben játszódik, különféle tárgyakat kell hogy […]
  • Glympse-Android LetöltésGlympse-Android Letöltés   GPS alapon működő különleges alkalmazás a Glympse. Ezt a különleges alkalmazást lehetőségünk van olyan Android rendszereken futtatni, amely rendelkezik GPS vevő egységgel. […]
  • CrossDJ Free 2.5.0CrossDJ Free 2.5.0 A CrossDJ Free egy ingyenesen futtatható mixelő szoftver amivel egyedi, a saját ízlésednek megfelelő zenei állományokat hozhatsz létre.   Az alkalmazásból elérhető fizetős, több […]
  • uZip 1.0uZip 1.0 Tömörített fájlok kicsomagolására használható ingyenes szoftver az uZip, rengeteg formátumot, jobb klikkes közvetlen elérést biztosít.   Funkcionálisan nem a profik táborát gazdagítja, […]
  • Szabadulj meg a kéretlen reklámoktól Firefox, illetve Chrome alatt az Adblock Plus segítségévelSzabadulj meg a kéretlen reklámoktól Firefox, illetve Chrome alatt az Adblock Plus segítségével Ezzel a kiterjesztéssel mindkét platformon meg tudsz szabadulni a nemkívánatos reklámoktól. Facebook támogatással is rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code