BearShare 11.0.0

BearShare

Megosztott tartalmak elérésére használható remek kis szoftver amely a szóban forgó műveletet a profizmus szintjére emeli. Nem más mint a BearShare.

Elsősorban multimédiás tartalmakat kereshetünk , tekinthetünk meg de akár le is tölthetőek a segítségével. A program installálása néhány alapvető információ megadásával kezdeményezhető, folytatható. Két útvonalon hajthatjuk végre, ha nem szeretnénk mindent manuálisan állítgatni és megfelel a számunkra az alapértelmezett konfiguráció akkor a tipikus módszert válasszuk. A licencfeltételek jóváhagyásával el is indítható a folyamat. A fájlok másolása néhány másodperc alatt megtörténik, bizonyos vírusirtó kéretlen alkalmazásnak titulálhatják, természetesen efelett nyugodtan szemet hunyhatunk mivel téves riasztásnak minősül.

A telepítés végeztével fiókot is létrehozhatunk, így további különleges funkciókhoz is hozzáférhetünk. Egyszerű letöltési és feltöltési folyamatokat valósíthatunk meg amely során szüneteltethetőek és újra elindíthatóak is ha szükségessé válik.

Felületén közvetlenül hozzáférhetünk több zenei előadó művéhez amit magával a

BearShare

 segítségével le is tudunk játszani, sőt ha szükséges, közvetlenül lemezre is kiírhatjuk.

Az egyes alkotások között kategorizálva válogathatunk, de természetesen keresőt is találunk ha rövidebb céltudatosabb elvárásaink vannak. Felületéről közvetlenül kereshetünk a YouTube találatai között. Hasonlóan működik mint ez. De természetesen erről a fájlmegosztóról sem szabad megfeledkezni.

Egyetlen felületen játszhatunk le videókat, kereshetünk, azonnali üzeneteket küldhetünk regisztrált felhasználóknak, és természetesen az egyik legnagyobb erőssége hogy kedvenceinket meg is oszthatjuk a jogszerűség határain belül. Ingyenes kiadás:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • BriskBard 1.5.0BriskBard 1.5.0 A BriskBard egy több népszerű funkciót is tartalmazó ingyenes böngésző. Az alkalmazás tartalmaz RSS olvasót, FTP klienst, IRC Chat programot, illetve egy médialejátszót, amivel audió, […]
  • eTube Downloader 1.2.0eTube Downloader 1.2.0 Egyszerű funkcionalitással ellátott letöltéskezelő szoftver amely támogatja a multimédiás tartalmak letöltésének a folyamatát, nem más mint az eTube Downloader. Közösségi […]
  • Ezzel tudod visszaállítani a véletlenül törölt fájljaidat (Recuva)Ezzel tudod visszaállítani a véletlenül törölt fájljaidat (Recuva) A véletlenül törölt fájljaidat tudod a segítségével visszaállítani, abban az esetben is megoldást nyújthat ha már a kukát is kiürítetted.
  • Modern War- Android játékokModern War- Android játékok     Kifejezetten Android készülékekre lett kifejlesztve a Modern War, igazi akciójáték a javából. Eddig ha látványos akciójátékról volt szó, akkor csak PC-n lehetett róla szó. […]
  • Calibre e-könyv olvasás egyszerűenCalibre e-könyv olvasás egyszerűen E-könyvek olvasására, konvertálásra használható alkalmazás, a legújabb kiadás elérhető portable, illetve normál installálható verzióban is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code