FSS Video Downloader 2.0.5.5

FSS Video Downloader

Közösségi videómegosztókon szabadon közzétett videók letöltésére használható ingyenes Videó letöltésvezérlő alkalmazás az FSS Video Downloader.

Videók letöltésére használható általános felhasználhatóságot biztosító program amely társ szoftveréhez hasonlóan az egyszerűség jegyében lett megtervezve. Kezdőknek, rohanó életmódot élő számítógép tulajdonosoknak kötelező.

Az alkalmazás installálása egyszerű, beépített varázslós felületen kattintgatva kivitelezhető, ahol valóban csak a fontosabb kérdésekre kell egyszerű válaszokat adnunk.

Az FSS Video Converter esetén tapasztalt lehetőségek itt is felfedezhetőek, javasolt odafigyelni a Toolbarokra és arra is hogy társszoftverek beszerzését javasolja alapértelmezetten, ez természetesen tiltható ha kivesszük a pipát a megfelelő helyről.

Mint említettem az egyszerűség a kezelőfelületén azonnal észre is vehető mivel semmi extra különlegességet nem fedezünk fel. Videók letöltése a lehető legegyszerűbben kivitelezhető csak meg kell hogy adjuk a mentés helyét amelynek alapértelmezetten létre is hoz egy mappát, ez természetesen szabadon megváltoztatható.

Ha meglátogattuk a YouTube -ot másoltuk a linket, csak nyomjuk meg a Paste URL

gombot és automatikusan beilleszti címsorába.

Az FSS Video Downloader -t különlegessé és értékessé az teszi hogy még a letöltés előtt kiválaszthatunk egy kimeneti formátumot, így a végeredmény a számunkra megfelelő kodekkel fog rendelkezni.

FSS Video Downloader támogatott formátumok:

 3GP, WEBM, MP4, FLV,

Egyszerűsége és könnyed használata miatt csak ajánlani tudjuk.

FSS Video Downloader

FSS Video Downloader letöltés:

 

Kapcsolódó alkalmazások

  • Antivirus for AndroidAntivirus for Android Védd meg mobilodat a kártékony programoktól az Antivirus for Android segédszoftver segítségével. Ma már nem csak a számítógépünk esetén kell, hogy kellő hangsúlyt fektessünk a […]
  • Frissült az  AnyDVD HD, PC-s filmnézéshez kötelező…Frissült az AnyDVD HD, PC-s filmnézéshez kötelező… A régiókódok által keletkező korlátozások oldhatóak fel a segítségével, itt a legújabb kiadása új szolgáltatásokkal.
  • Acronis True Image Home 2012Acronis True Image Home 2012     Komplett biztonsági mentést készíthetünk akár az egész meghajtónkról az Acronis True Image Home 2012 segítségével. Ennek a rendkívül hasznos alkalmazásnak köszönhetően teljes […]
  • A nap szoftver ajánlataA nap szoftver ajánlata Friss alkalmazások, amelyekkel sokkal élvezetesebbé tehetjük számítógépünk használatát, na és természetesen nem is hiányozhatnak a hétköznapokban.
  • IceCream Slideshow Maker 3.01IceCream Slideshow Maker 3.01 Az IceCream Slideshow Maker egy teljesen ingyenesen kipróbálható képkezelő, képszerkesztő szoftver, amivel látványos diavetítéseket tudsz készíteni fotókból. A létrehozott Slideshow meg is […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code