HD Downloader 3.9.55

HD Downloader

A HD Downloader egy professzionális videó letöltő alkalmazás, ami konvertáló funkciót is tartalmaz. A szoftverrel az összes ma létező formátumban lehet menteni. Tartalmaz még videó lejátszó funkciót is. Fontosabb támogatott formátumok: AVI, MP3, OGG, MPEG, SWF. A program Full HD támogatással bír. Audió kinyerő funkcióval.

Videókat szeretnél letölteni, erre keresel egy tekintélyes tudással bíró, egyben modern alkalmazást? Akkor próbáld ki a HD Downloader nevű szoftvert.

A HD Downloader az egyik legkényelmesebb módját biztosítja ahhoz hogy videókat tudj letölteni szinte bárhonnan, majd azt le is játszhatod, vagy akár konvertálhatod több népszerűbb formátumban. A szoftver a kialakítása révén az egyik legfelhasználóbarátabb amellett hogy felfedezhető minden kényelmi funkció, amivel hamar a kedvenceddé válhat.

A HD Downloader indítása után egy átlátható módon megtervezett kezelőfelületen adhatod meg azt a hivatkozást ahol az a videó található amit le szeretnél tölteni.

Közvetlenül a tényleges használat előtt adható meg hogy milyen felbontásban mentsen, itt Full HD kimeneteket is ki tudsz választani. Ha az eredeti formátumból adódóan azt nem tudnád megtekinteni egy adott céleszközön, akár mobilon, azt konvertálhatod, ezt a program dekódolójával lehet megtenni, néhány támogatott kodek jellemzőt említve ismeri az AVI, MP3, OGG, MPEG, SWF kimeneteket.

A HD Downloader a YouTube-on kívül több hasonló oldal esetén is teljes kényelem mellett használható. Mentéskor a folyamat leállítható, vagy akár szüneteltethető is. A gépre lementett, konvertált tartalmat a szoftver beépített médialejátszójával azonnal le lehet játszani, ez a funkciója teljes értékű lehetőségeket biztosít bármely más hasonló médialejátszóval összehasonlítva.

Népszerűbb videó letöltő alkalmazás a VSO Downloader egy másik, igen népszerű komfortos kliens szoftver a YouTube By Click az utóbbi Vimeo tartalmakhoz is felhasználható. Videó kereső funkciót is biztosít.

A HD Downloader egy Full HD támogatással bíró videó letöltő alkalmazás, tartalmaz még videó lejátszót, konvertálót is. Felhasználóbarát megközelítésű tervezéssel bír. Angol nyelvű.

HD Downloader

HD Downloader összefoglaló:

 • Videó letöltő alkalmazás
 • konvertáló funkció
 • audió kinyerő funkció
 • YouTube támogatás
 • Full HD kimenet támogatás
 • beépített videó lejátszó funkció
 • egyszerű használat
 • Próbaverziós változat
 • hivatalos oldal: http://www.hd-downloader.com/

Kapcsolódó alkalmazások

 • YouTube Downloader Pro 6.10.1YouTube Downloader Pro 6.10.1 A YouTube Downloader Pro nevű alkalmazással Videókat lehet letölteni az egyik legnépszerűbb portálról, a YouTube-ról. A szoftver tartalmaz néhány speciális lehetőséget, videó keresőt is […]
 • YouTube Video Downloader 3.20.3YouTube Video Downloader 3.20.3 A YouTube Video Downloader egy Videók letöltésére és közvetlen konvertálásukra használható kliens szoftver. A munkafolyamat előtt kiválasztható a dekódolás formátuma, továbbá a minőség […]
 • Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715Soft4Boost Audio Converter 4.8.1.715 A Soft4Boost Audio Converter egy sokrétű zene konvertáló program, amivel szerkesztési feladatokat is el tudsz végezni. Felhasználható még videókból audió tartalom kinyerésére, […]
 • YouTube By Click 2.2.79YouTube By Click 2.2.79 A YouTube By Click egy ingyenes videók letöltésre ideális szoftver, ami rengeteg oldalt támogat. A program fontosabb funkcióit tekintve vele összeállíthatsz lejátszólistákat, audió […]
 • YouTube Downloader HD 2.9.9.30YouTube Downloader HD 2.9.9.30  A YouTube Downloader HD legnépszerűbb közösségi videómegosztó portálon található videók letöltésére használható szoftver. Több népszerűbb formátumban is tud menteni. Nagyon egyszerű a […]
Összefoglaló
Szerkesztői értékelés
1star1star1stargraygray
Felhasználói értékelés
no rating based on 0 votes
Teljes név
HD Downloader
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
19,99 USD Trial
URL

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code