XMedia Recode: Ingyenes, Magyar nyelven használható zene, illetve videó konvertáló

Videókhoz, illetve audió fájlokhoz tervezett ingyenesen használható konvertáló szoftver, AVI, 3GP, FLV, MP4, MKV, MOV, AC3, FLAC, MP3, AAC, WebM kodek típusokhoz az XMedia Recode. A program Magyar nyelven is használható, Portable változatban is elérhető.

Egy igen népszerű, egyben elterjedt konvertáló szoftver multimédiás tartalmak könnyed átalakításához az XMedia Recode, ami rengeteg formátumot támogat, többek között AVI, 3GP, FLV, MP4, MKV, MOV, AC3, FLAC, MP3, AAC, WebM. Szerencsére ettől sokkal több formátumot támogat, Ha szükséges azt szerkesztheted, ahol a leggyakrabban igénybe vett videó, illetve audió módosítási módszert veheted igénybe.

Az XMedia Recode Blu-ray adathordozókra szánt multimédiás tartalmak összeállításához is minden szükséges eszközt tartalmaz. Szerkesztéskor vághatsz, majd a kész zenei, vagy videó tartalmat vele DVD lemezre tudod írni.

Ha a DVD összeállítás egyszerre több fájlt is tartalmazni fog, ahhoz ID3 tagokat is hozzáadhatsz, fejezet szerint rendszerezhetőek az egyszerűbb lejátszáshoz.

Az XMedia Recode megoldása igen népszerű mivel teljesen ingyenesen használható, sőt Magyar nyelvű szoftvert választhatsz a korábban említett feladatra. Azok a felhasználók is előnyben érezhetik magukat, akik nem szeretnék telepíteni, mivel hordozható kiadásban is elérhető, funkcionálisan szinte semmilyen eltérést nem tartalmaz.

A konvertáló szoftver komplex feladatokat is elvégez, ha szükséges a dekódoláskor csak audió, vagy csak videó jellegű tartalmakat alakít át. A beállításait el is mentheted, így a program újratelepítése után azonnal használatba tudod venni.

XMedia Recode: Médiakonvertáló ami mindent tud

Kapcsolódó alkalmazások

  • Wise Registry Cleaner Portable 9.55.625Wise Registry Cleaner Portable 9.55.625 A Wise Registry Cleaner Portable segítségével a regisztrációs adatbázis rakható rendbe a telepítést nem igénylő szoftverrel, ami a Windows rendszer számára megmentő is lehet. Tartalmaz még […]
  • ISOpenISOpen 4.5.2     CD/ DVD képfájlok készítésére használható íróalkalmazás a ISOpen 4.5.2 változata. Ezzel a segédalkalmazással minden nehézségtől mentesen tudjuk legfontosabb adatainkat lemezre […]
  • zButterfly 1.2zButterfly 1.2     Filmek letöltésével rendszeren foglalkozók számára lehet hasznos kis program a zButterfly 1.2.   Az egyszerű kezelőfelülettel rendelkező program számos olyan funkcióval […]
  • Itt az Opera Next 18.0.1284.26 -os kiadásaItt az Opera Next 18.0.1284.26 -os kiadása Intelligens címsor, lassú internetkapcsolatok támogatása, illetve gyorshívó funkció is felfedezhető ebben a remek kis böngészőben, itt a legújabb kiadása, használd ezt.
  • Restore Point Creator Portable 7.0 Build 3Restore Point Creator Portable 7.0 Build 3 A Restore Point Creator Portable egy speciális rendszer konfiguráló, karbantartó alkalmazás, amivel új rendszer visszaállítási pontokat hozhatsz létre, illetve a meglévők áttekintésében, […]
Összefoglaló
Cikk neve
XMedia Recode: Ingyenes, Magyar nyelven használható zene, illetve videó konvertáló
Leírás
Videókhoz, illetve audió fájlokhoz tervezett ingyenesen használható konvertáló szoftver, AVI, 3GP, FLV, MP4, MKV, MOV, AC3, FLAC, MP3, AAC, WebM kodek típusokhoz az XMedia Recode. A program Magyar nyelven is használható, Portable változatban is elérhető.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code