XMedia Recode: Ingyenes, Magyar nyelven használható zene, illetve videó konvertáló

Videókhoz, illetve audió fájlokhoz tervezett ingyenesen használható konvertáló szoftver, AVI, 3GP, FLV, MP4, MKV, MOV, AC3, FLAC, MP3, AAC, WebM kodek típusokhoz az XMedia Recode. A program Magyar nyelven is használható, Portable változatban is elérhető.

Egy igen népszerű, egyben elterjedt konvertáló szoftver multimédiás tartalmak könnyed átalakításához az XMedia Recode, ami rengeteg formátumot támogat, többek között AVI, 3GP, FLV, MP4, MKV, MOV, AC3, FLAC, MP3, AAC, WebM. Szerencsére ettől sokkal több formátumot támogat, Ha szükséges azt szerkesztheted, ahol a leggyakrabban igénybe vett videó, illetve audió módosítási módszert veheted igénybe.

Az XMedia Recode Blu-ray adathordozókra szánt multimédiás tartalmak összeállításához is minden szükséges eszközt tartalmaz. Szerkesztéskor vághatsz, majd a kész zenei, vagy videó tartalmat vele DVD lemezre tudod írni.

Ha a DVD összeállítás egyszerre több fájlt is tartalmazni fog, ahhoz ID3 tagokat is hozzáadhatsz, fejezet szerint rendszerezhetőek az egyszerűbb lejátszáshoz.

Az XMedia Recode megoldása igen népszerű mivel teljesen ingyenesen használható, sőt Magyar nyelvű szoftvert választhatsz a korábban említett feladatra. Azok a felhasználók is előnyben érezhetik magukat, akik nem szeretnék telepíteni, mivel hordozható kiadásban is elérhető, funkcionálisan szinte semmilyen eltérést nem tartalmaz.

A konvertáló szoftver komplex feladatokat is elvégez, ha szükséges a dekódoláskor csak audió, vagy csak videó jellegű tartalmakat alakít át. A beállításait el is mentheted, így a program újratelepítése után azonnal használatba tudod venni.

XMedia Recode: Médiakonvertáló ami mindent tud

Kapcsolódó alkalmazások

  • Ashampoo Magical Defrag 3.0.2Ashampoo Magical Defrag 3.0.2   Merevlemezünk hatékony töredezettségmentesítésére használható szoftver az Ashampoo Magical Defrag.     A számítógép merevlemeze a programok telepítése és törlése következtében […]
  • Dragon Ball ArcadeDragon Ball Arcade   Son Goku visszatért és most mi bújhatunk szerepkörébe egy izgalmas játék keretein belül, nem más mint a Dragon Ball Arcade. Gondolom nem kell bemutatni a népszerű rajzfilm figurát, […]
  • Tölts le hotfixeket a Windows Update megkerülésévelTölts le hotfixeket a Windows Update megkerülésével A Windows Hotfix Downloader segítségével Windows Update, illetve Office frissítéseket tölthetsz le, illetve azokat integrálhatod saját telepítőállományodba.
  • Auto Gordian Knot  2.55Auto Gordian Knot 2.55     Az Auto Gordian Knot segítségével DVD filmeket konvertálhatunk át DivX illetve XviD formátumba.     Ezzel a rendkívül egyszerűen használható programmal gyorsan és egyszerűen tudjuk […]
  • VDownloaderVDownloader 3.9.1360 Közösségi videómegosztó portálokon található videók letöltését és közvetlen átalakítását támogatja a VDownloader jelenlegi változata. Nagy népszerűségnek örvendenek a közösségi […]
Összefoglaló
Cikk neve
XMedia Recode: Ingyenes, Magyar nyelven használható zene, illetve videó konvertáló
Leírás
Videókhoz, illetve audió fájlokhoz tervezett ingyenesen használható konvertáló szoftver, AVI, 3GP, FLV, MP4, MKV, MOV, AC3, FLAC, MP3, AAC, WebM kodek típusokhoz az XMedia Recode. A program Magyar nyelven is használható, Portable változatban is elérhető.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code