aTube Catcher: videók letöltése, konvertálás, Blu-ray adathordozók összeállítása egyetlen alkalmazással

Ez az ingyenesen használható szoftver egy sor hasznos multimédiás feladathoz biztosít hozzáférést. Az aTube Catcher nevű alkalmazással videókat tölthetsz le, konvertálhatsz, majd az elkészült tartalmaidat akár Blu-ray adathordozóra írhatod.

Méltán az egyik legnépszerűbb multimédiás szoftver az aTube Catcher, több hasznos tulajdonságot fel lehet mellette hozni, multifunkciós eszközkészletéből adódóan olyan feladatokat is rá tudsz bízni, amit eddig csak több szoftver együttes használata esetén tehettél meg.

Az aTube Catcher nevű alkalmazással több népszerű videómegosztó portálról lehet videókat letölteni, majd a végeredményen több szerkesztési feladatot elvégezni. Többek között videók konvertálása, az azok egyszerűbb szerkesztése.

Az aTube Catcher tartalmaz még több képernyő rögzítési lehetőséget, ezzel videó formájában, vagy kép formájában tudsz adott asztali tevékenységeket megörökíteni. Videók konvertáláshoz a jól megszokott funkciókat veheted igénybe.

Mint korábban kitértünk rá a szoftverrel további alkalmazás telepítése nélkül lehet az egyedileg összeállított multimédiás tartalmaidat CD/DVD lemezre írni, itt akár Blu-ray lemezeket is összeállíthatsz. A számodra éppen aktuális feladatot egy modern, látványos kezelőfelületen tudod kiválasztani.

A legújabb kiadás zenekereső funkciót is tartalmaz, amivel a kedvenc audió tartalmaidat lejátszólistákba rendszerezheted, majd ha szeretnéd le is töltheted.

Az ingyenesen elérhető szoftver Android rendszerekre is elérhető, így már a mobilodon is elvégezhetőek a korábban említett multimédiás feladatok. Az aTube Catcher innen szerezhető be.

Egy multiplatformos akár mobilra is elérhető multimédiás szoftver, amit konvertálásra, képlopásra, videók letöltésére használhatsz fel. Egy Blu-ray író funkciót is tartalmaz. Zenék keresésére is.

Kapcsolódó alkalmazások

  • Nero Burning LiteNero Burning Lite       A népszerű vagy akár a legnagyobb DVD író alkalmazás készítő cég által kiadott ingyenes alkalmazás a Nero Burning Lite Free 10.     A nagy testvéréhez képest nem tartalmaz […]
  • Call of Duty 2 letöltésCall of Duty 2 letöltés         A 2005-ben kiadott Call of Duty 2 grafikája még ma is megfelelő játékélményt biztosít a fanatista játékosok számára.     Multiplayer módban még ma is sokan használják.   A […]
  • Windows 7 USB DVD Tool 1.0.30Windows 7 USB DVD Tool 1.0.30     Az alábbi segédalkalmazás segítségével Windows 8 ISO fájlunkat másolhatjuk bootolható formában, USB meghajtóra, nem más mint a Windows 7 USB DVD Tool 1.0.30 kiadása. Már […]
  • GTA: Vice City letöltésGTA: Vice City letöltés         A GTA széria ezen része egy Miamira kísértetiesen hasonlító fiktív városban játszódik vagyis, Vice City-ben.     Maga a történet a frissen szabadult Tommy Vercetti kalandjairól […]
  • BitDefender FreeBitDefender Free       Számos más víruskereső alkalmazással ellentétben a BitDefender Free képes tökéletes ellenőrzést végezni a tömörített állományokban is. Ha fertőzött állománnyal találkozik […]
Összefoglaló
Cikk neve
aTube Catcher: videók letöltése, konvertálás, Blu-ray adathordozók összeállítása egyetlen alkalmazással
Leírás
Ez az ingyenesen használható szoftver egy sor hasznos multimédiás feladathoz biztosít hozzáférést. Az aTube Catcher nevű alkalmazással videókat tölthetsz le, konvertálhatsz, majd az elkészült tartalmaidat akár Blu-ray adathordozóra írhatod.
Szerző

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code